Animation MenuPlus+(KastorUI) 5800,N97,5530,5230 İçin En İyi Tema Efekt Programı

Sponsorlu Bağlantılar

toligargala

toligargala

Üye
kardeş o zaman pyhton ile ilgili bütün programları sil pyhton pack i kurma pyhton ve scrip shell lerini kur sonrada efekt programını kur test ettim %100 Çalışıyor...
kardeşim oomadı yine ya bu arada program kuruludu ama açılmıyır pyton shelli ve pyton kurdum ...bide söyle denedim pytonshell lin yerine payton ve paytonpack kurdum program açılıyor fakat işlev yapmıyor 5800 da çalışmıyor galiba..ne dersin mehmet_can01

enesoncu

Üye
ya bunun hack gerektirmeyeni yokmu ??

tlgs

tlgs

Üye
5800 da "PythonModul Pack" da guncelleme hatası werdi . Bunun nedenini bilen arkadas varsa cevap yazabilir mi ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim oomadı yine ya bu arada program kuruludu ama açılmıyır pyton shelli ve pyton kurdum ...bide söyle denedim pytonshell lin yerine payton ve paytonpack kurdum program açılıyor fakat işlev yapmıyor 5800 da çalışmıyor galiba..ne dersin mehmet_can01

Kardeş Sadece Pyhton Ve Scrip Shell lerini TELEFON HAFIZASINA Kur Modul Packi Kurma Sonra Animation Menu Plus u kur Bide Telefonun Hackli Olması Gerekir Bunları yaptıktan sonra animation menu programını aç daha sonra animation 1 veya animation 2 den efekti seç biraz bekle setup suffectyl enjoy ! yazısı dedikten sonra programı arka planda bırak daha sonra menü<araçlar<temalar <genel sonra hangi temayı uygulamışsan o temanın üstünde seçeneklerden tema efektlerini önce kapat sonra Farkı Gör Hiç Yapamadıysan videoyu izle

ReaqL

ReaqL

Üye
Kardeş Sadece Pyhton Ve Scrip Shell lerini TELEFON HAFIZASINA Kur Modul Packi Kurma Sonra Animation Menu Plus u kur Bide Telefonun Hackli Olması Gerekir Bunları yaptıktan sonra animation menu programını aç daha sonra animation 1 veya animation 2 den efekti seç biraz bekle setup suffectyl enjoy ! yazısı dedikten sonra programı arka planda bırak daha sonra menü<araçlar<temalar <genel sonra hangi temayı uygulamışsan o temanın üstünde seçeneklerden tema efektlerini önce kapat sonra Farkı Gör Hiç Yapamadıysan videoyu izle

ya kardesım senin verdıgın ptyhonların zaten birini yukLedıkten sonra otekini yuklerken guncelleme hatası verıyor istersen once pythonpack ı yukle sonra scpritti yuklerken hata verıyor istersende once scriptti yukle sonra pythonpack yuklenırken hata veriyor. Nese dedigin gibi yapıorus teLefon hafızasına yukLuoruz pythonları sonra programı yukLuoruz teLefon hackLı bu arada videodakı gibi yapıosuN sonuc değişmiyor anlamayan biRisi Olsam tamm dicem ama sonuc hep aynı.:hmmm

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Arkadaşlar http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/buyrun-size-5800in-butun-patchleri-3-278999.html
Burdan patchleri indirin. C2z Maker'ı telefonunuza kurun. Sonra oluşan dosyayı (C2z.rmp'yi) Hafıza kartındaki Patches klasörüne atın sonra aktifleştirin o dosyayı (RomPatcher Programı ile) sonra animation menu programını açın seçin bir tane effect yine temalardan efekt kapalı yapın sonra açık yapın. Ben böyle yaparak başardım. Yapamazsanız bir yöntem daha var onuda anlatçam

toligargala

toligargala

Üye

kardeş dediğini yapıyorum ben tel konusunda acemide değilim senin dediğin gibi yapınca açılmıyor program tel5800

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/buyrun-size-5800in-butun-patchleri-3-278999.html
Burdan patchleri indirin. C2z Maker'ı telefonunuza kurun. Sonra oluşan dosyayı (C2z.rmp'yi) Hafıza kartındaki Patches klasörüne atın sonra aktifleştirin o dosyayı (RomPatcher Programı ile) sonra animation menu programını açın seçin bir tane effect yine temalardan efekt kapalı yapın sonra açık yapın. Ben böyle yaparak başardım. Yapamazsanız bir yöntem daha var onuda anlatçam
nasıl yaptın kardeş tam anlamıyla bi anlatırmısın

tuncay89

Üye
cok. saol tesekurler kardes:oke:

mekanik

Üye
güzel paylaşım sağolasın...:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Tolga Kardeş Maxicep te Elbet Vardır c2z.rmp Adlı Yama Var Bunu Bul Rompatcher İle Yamala Sonra Baş SAyfakilerini Uygula Tamamdır...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadasım programları yukledımde c2z.rmp yapamadım bende o kısım yok rom da yanı . c2z Maker ılke duzenleyın dıyor forumda ama c2z Maker yukluyom acılmıyorr 5800 V40 HACK

arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack

fatih82

fatih82

Üye
mehmet üsteğmenim ssaaooll

Mehmetdalgic

Üye
5530 başarısız.. Pyton pack kurulamıyor, sertifikalamama rağmen..

fmt01

fmt01

Üye
PROGRAMI KULLANABİLMENİZ İÇİN TELEFONUNUZUN HACKLİ OLMASI GEREKİR...

İçinde 19 Tane Yep Yeni Tema Efekti Sayesinde Telefonunuzda Menü Geçişlerini Animasyonlu Yapabilirsiniz Program Keslinlikle Telefonunuzu Ağırlaştırmaz!!! Ayrıca Temaları Sürekli Olarakta Kullanabilirsiniz(Yani Programı Kapatsanız Dahil Tema Efektleri Kalıcı Olur)
Program Python Uygulamasıdır

Gerekli Araçlar;
Python
PythonScriptShell
AnimationMenuPlus+
Hackli Telefon

En Son İse Telefonu Rompachther ile yamalamamız gerekiyor
MaxiCep.Com - 404
c2z.rmp yi önce aktif yapınız...

Gerekli Anlatım: Önce Python Kur Daha Sonra Script Shell i Kur Daha Sonra Modul Pack i Kur En Sonda İse AnimationMenuPlus+ Kurmanız Yeterli Olacaktır
Gelelim İşin En Önemli Kısmına:Programı Açıyoruz Hangi Efekti Uygulayacaksanız Efekti Seçin Daha Sonra Menü<Araçlar<Temalar<Genel<Seçenekler<Tema Efektlerini Önce Kapatın Daha Sonra Açın Artık Yeni Efektimiz Karşımızda

Video:

abı ya bn de bunu yapmak ıstıyorum ama 5320 ye yapmak ıstıyorum bna yardımcı olabılırmısın cok ıstıyorum da

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
abı ya bn de bunu yapmak ıstıyorum ama 5320 ye yapmak ıstıyorum bna yardımcı olabılırmısın cok ıstıyorum da

Dostum Şansına Küs Aynı Cİhaz Bendede Var Olmaz Çünkü Tema Efektleri Seçeneği Yok Üzgünüm

5530 başarısız.. Pyton pack kurulamıyor, sertifikalamama rağmen..

Kardeş Pyhton Packi Kurma Öyle Dene Bütün Programları Kurduktan Sonra c2z.rmp Adlı Yama Var Onu Bul Forumda Vardır Eminim SonraAktif Yap Ve Auto Yap Tamamdır.

bulo206

Üye
Telefonun tam hackli olması gerekiyormu sertifikam var

gagabm

gagabm

Üye
link saglam ama ne N97 de nede 5800 da calistirabildim

muaythai

muaythai

Üye
ARKADAŞLAR pack KURULMADI BENDEDE ama çalışıyor:D hackli telefon 5800. hata verdi pack te, pack i kurmadan devam ettim. şimdi çalışıyor canavar gibi :D Çok teşekkür ederim dediği gibi yavaşlatmadıda. süperrrrr:kop:

Telefonum şimdi bir şeye benzedi:D

abi nasıl çallışmıyor analamadım sizde kimse çalıştıramamış:S benim versiyon v40 hackli başkada bir şeyi yok :D CZ yide bu sayfanın en ütündeki adresten indirdim:

Kendi telefonumum videosunuda çektim buyrun: izleyebilirler:aha:

kutluay5

kutluay5

Üye
ya şu rompatcher olayını birisi temiz bi şekilde anlatabilir mi ??

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ya şu rompatcher olayını birisi temiz bi şekilde anlatabilir mi ??

PROGRAMDAKI KAYIP PARCA

arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program

ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack

Üst Alt