Animation MenuPlus+(KastorUI) 5800,N97,5530,5230 İçin En İyi Tema Efekt Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
tşkler arkadaşım süper ellerine sağlık emeğe saygı

muaythai

muaythai

Üye
ya şu rompatcher olayını birisi temiz bi şekilde anlatabilir mi ??
Arkadaşım rompatcher olayını telefonunu hacklemediysen bilmemen normaldir. hackli değilse telefonunu önce hackle bence. Rompatcher oalyında bir şey yok. rompatcher i kur. querezma nın verdiği linke tıkla indir. indirdiğin rarın içinde ikitane klasör var ben üsttekini seçtim çalıştı bende. ceptel. hafıza kartına "patches" diye klasör oluşturup içine c2z.rmp yi atacaksın. rompatcher programını açıp c2z ye çift tıklayıp yeşil olmasını sağlayacaksın bu kadar.:nono:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
uygulamaları burdan sertifikalandırın arkadaşlar

viranufuk

viranufuk

Üye
abi ben kurdumm temayı seçiyorumm plaease wait diyor sonra plaese wait yazısı kayboluyor tema efektini aç kapa yapıyorum olmuyor yalnız rompatcher kurulu deil bilginize Animation MenuPlus çalışıyor ama devreye girmiyor bi türlü

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
PROGRAMDAKI KAYIP PARCA

arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program

ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack

Gerekli Cevap Verildi Zaten Bu İşlemi Yaparsanız Farkı Göreceksiniz...

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

sefenks

Üye
yaw bu c2z.rmp Rompatchera nasıl yamalanıyor ben bir türlü yapamadım.bunu Hafıza kartındaki Patches dosyasına nasıl yapıştıracaz bide bunu açıklasanız gayet iyi olacak.tşk

chimera_tr

chimera_tr

Üye
Symbian v9.4 Serisi Python Uygulamaları 'da verilen Python v2.0 [Denendi!] ve Python for modulpack-e v1.05 sırasıyla hafıza kartına yükleyin, bu konuda verilen animation menuplus'ıda hafıza kartınıza yükleyin.

Sonra tema ayarlarından tema efektini açıp, rompatcherdan c2z'yi auto yapacaksınız. rompatcherda c2z çıkmıyorsa, c2z maker programını http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/buyrun-size-5800in-butun-patchleri-278999.html burdan indirip telefonunuza kurup sonra telefonunuzda oluşan c2z.rpm'i bulup (x-plore'un filan arama özelliği var.) hafıza kartındaki patches klasörüne kopyalayın ve rompatcher'a bir daha bakın. Ama rompathcera girerken hem tüm programları (python v2.0, modulpack ve menuplus) yüklemiş olmanız lazım hemde TEMA EFEKTLERİ AÇIK OLMASI LAZIM.

c2z'yi auto yaptıktan sonra animation menuplustan istediğiniz efekti seçin . tema ayarlarından efektleri kapatıp açın.

ben böyle yaptım oldu. mod arkadaşlar istiyorsa anlatıma eklesinler bu açıklamayı..
Tek kötü yanı, yandan kaydırılan menulere girince (öreneğin yüklü programlar listesi) kaydırma yaptığımda ekrandaki yazılar birbirine giriyor. tema efeklerini kapatıp işinizi halledip geri açmak gerekiyor. onun dışında güzel bi program.

sefenks

Üye
Kardeş Sadece Pyhton Ve Scrip Shell lerini TELEFON HAFIZASINA Kur Modul Packi Kurma Sonra Animation Menu Plus u kur Bide Telefonun Hackli Olması Gerekir Bunları yaptıktan sonra animation menu programını aç daha sonra animation 1 veya animation 2 den efekti seç biraz bekle setup suffectyl enjoy ! yazısı dedikten sonra programı arka planda bırak daha sonra menü<araçlar<temalar <genel sonra hangi temayı uygulamışsan o temanın üstünde seçeneklerden tema efektlerini önce kapat sonra Farkı Gör Hiç Yapamadıysan videoyu izle
kardeş senin bu dediğini yaptım ama olmuyor.herşey dediğin gibi oluyor tamam ama açılmıyor.

chimera_tr

chimera_tr

Üye
bi üstteki mesajı okudun mu?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli Açıklama Yapılmış Zaten İyi Okursanız Herşeyi Çözersiniz Zor Bişey Değil...

estami

Üye
PythonScriptShell
Telefonum hackli ama bu yüklenmediği için çalışmadı.çözüm nedir?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
python scripshele gerek yok sadece pyhton animation menü plus bunları kur daha sonra rompatcher ile c2z.rmp yi aktif yap tamamdır...

cem0m

Üye
tesekkurler

mami_61_29

mami_61_29

Üye
ben dediklerinizi yaptım prog.kurdum ama herhengi bir efekt seçiyorum ama o efekti uygulamıyor

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yanlış işlem yapmış olabilirsin denemeleri devam ettir...

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
çok güzel efektler var güzel program teşekkürler

volkii76

volkii76

Üye
Rompatcher i bulamıyorum? link var mı arkadaslar. 404 dıe hata verıyo

--------------- Ekleme ---------------

cozdum o olayı da . c2z yı aktıf edınce donuyor ve reset atıyor tel. napcam. ?

bady_47500

Üye
tesekkür ederim

freestyler_07

Üye
hocam animation menu plus ve python scriptshell kurarken telefon yüklenemiyor uyarısı veriyor telefon hackli c2z aktif neden olabilir bi fikrin varmı?

Üst Alt