Abi beni seven yok mu size sesleniyorum :)
Amaru Shady Üye Furkan Emekli' Alıntı: Abi beni seven yok mu size sesleniyorum Genişletmek için tıkla ... I love you abby
Furkan Emekli' Alıntı: Abi beni seven yok mu size sesleniyorum Genişletmek için tıkla ... I love you abby
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Furkan Emekli' Alıntı: I Love All Guys Genişletmek için tıkla ... I love all of my friends
Furkan Emekli Üye Bende seni Ay Lav Yu - - - Eklendi - - - Hayırlısı be Gülüm - - - Eklendi - - - Furkan abi buralarda vakit geçirme hastasın zaten gel ben sana bi nane limon yapayım bişeyin kalmaz
Bende seni Ay Lav Yu - - - Eklendi - - - Hayırlısı be Gülüm - - - Eklendi - - - Furkan abi buralarda vakit geçirme hastasın zaten gel ben sana bi nane limon yapayım bişeyin kalmaz
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Furkan Emekli' Alıntı: Bende seni Ay Lav Yu - - - Eklendi - - - Hayırlısı be Gülüm - - - Eklendi - - - Furkan abi buralarda vakit geçirme hastasın zaten gel ben sana bi nane limon yapayım bişeyin kalmaz Genişletmek için tıkla ... Sağolasın oruçluyum Beni düşündüğün için teşekkür ederim Nezleyim ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. MaxiCep'le idare ediyorum
Furkan Emekli' Alıntı: Bende seni Ay Lav Yu - - - Eklendi - - - Hayırlısı be Gülüm - - - Eklendi - - - Furkan abi buralarda vakit geçirme hastasın zaten gel ben sana bi nane limon yapayım bişeyin kalmaz Genişletmek için tıkla ... Sağolasın oruçluyum Beni düşündüğün için teşekkür ederim Nezleyim ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. MaxiCep'le idare ediyorum
ogzhnoTr Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: beni de sevin size bizim angelinayı ayarlarım Genişletmek için tıkla ... bugün çok yakışıklısın oğuzhan abi
Oğuzhan' Alıntı: beni de sevin size bizim angelinayı ayarlarım Genişletmek için tıkla ... bugün çok yakışıklısın oğuzhan abi