<<<( İyi ki Sizlerle Tanışmışım )>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
<<<( İyi ki Sizlerle Tanışmışım )>>>
Herkese Selam Arkadaşlar,

İçimden geldi ve tereddütsüz hemen açtım, forumda tanıştığım arkadaşlarım hakkında ki kişisel görüşlerimi belirtmek istedim.

Nur, DiaBLos, S.E.C.R.E.T, Cihanî Sultan, AHMED, Astrosman, Cardanadam, Hasane51, L-LumieRe, mstf_l, papakudioflu, s@hr@, Tuba.Erva, spy gost, ‘TUĞ’, TheM-CK, Serkeş, ve rizENGİN.

Nur; Kendisine verilen yetkiyi, olaylara duygusal olarak değil de objektif olarak kullanan ve samimiyetine son derece inandığım bir arkadaşım, Allah kendisinden razı olsun foruma gerçekten faydalı birisi, kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum,
DiaBLos; Ali ile tanışmadan önce kendisinin konumu itibari ile farkını hissettirdiğini, yaşına ve dengine göre kişilerle muhatap olduğunu düşünmüş ve pek samimi bulmamıştım, daha sonra bir konu da denk gelerek yorumlarla yaptığımız bir sohbet ile tanışma imkanı bulmuş ve o sohbet neticesinde hakkında ne kadar yanılmış olduğumun farkına varmıştım, bunu da ilk kez burada itiraf etmek istedim, samimiyetin ve arkadaşlığın için teşekkürler Ali.
S.E.C.R.E.T; ilk tanıştığım arkadaşımdır kendisi, ben ona paşam diye hitap ediyorum çünkü bu hitabı kendisine çok yakıştırıyorum, forum için gerçekten çok faydalı birisi maşallah her yere yetişmeye çalışıyor, ben de bu emekleri için kendisine teşekkür ediyorum. Dostluğumuzun bekasını diliyorum paşam inşallah.
Cihanî Sultan; Hünkarımm, Can Ahmet yine samimi bir dosttum, onun da forumda yer alması, samimiyeti, bilgi ve tecrübesi ile yaptığı yorumlarla kişileri doğruya yönlendirmesi çok hoşuma gidiyor ve bu huyunu çok beğeniyorum devam kardeşim.
AHMED; Benim forumda ki ana baba ayrı gardaşım olur kendisi, arkadaş listeme eklemek için özel mesaj attığım o günü hala hatırlıyorum ve iyi ki arkadaşlığımı kabul etmişsin kardeşim tekrar teşekkürler. İşi gereği kendisi ile gündüz pek rastlaşamasak da geceleri denk geliyoruz bu da bize yetiyor elhamdülillah.
Astrosman; Osman sen var ya sen! Zengin adamın fakir oğlu; Neyse benim Kamanlı kardeşim iyi ki seninle de tanışmışım, forumda gösterdiğin sevgin, saygın ve samimiyetin kesinlikle tartışılamaz bile, senin hakkındaki görüşlerimin hepsini yazsam satırlara sığmaz kısacası seni seviyorum kardeşim…
By_GaBLiN(Oğuz), Kabız_Civciv(Oğuzhan) ve Pondusss(Furkan) sizlerde sevgi ve saygınızla forumun olmazsa olmazlarısınız, yorumlarınızı okuyor ve gerçekten çok beğeniyorum gerçekten harika insanlarsınız ne mutlu bana sizleri tanıma fırsatım oldu…
Hasane51; Hasan mı! zaten bir çoğunuz tanıyorsunuzdur, forumda yaptığı yorumlarla kendini sevdirmiş bir kardeşimiz, seni de tanıdığıma çok memnunum Hasan.
Cardanadam; Şeref abi seninle bir arkadaşımızın bize yaptığı jest ile binbaşı olduğumuz gün tanışmıştık hatırlarsan o gün bugündür pek muhabbetimiz olmasa da gözümde iyi adamsın vesselam…
L-LumieRe; Hasan, benim bir diğer gececi arkadaşım aynı dileklerim senin içinde geçerli, senin de samimi kişiliğini çok beğeniyor ve seviyorum kardeşim.
mstf_l; Mustafa! saygın, sevgin, muhabbetin, samimiyetin, faydalı paylaşımların ve göstermiş olduğun gayretin için sana ayrıca teşekkür ediyorum benim kalbi güzel kardeşim. Her zaman birlikte ve muhabbetle kalalım inşallah.
Papakudioflu; Forumda en son tanıştığım arkadaşım pardon abim benim, seninle de iyi ki tanışmışım Kemal abi sende çok samimi birisin ve gerçekten sıcak bir kişiliğin var. İnşallah burada hep birlikte samimiyetimizi devam ettiririz.
s@hr@; Abla ciddi bir kişiliğe sahip olduğun gibi çokta samimi birisin maşallah, senide tanıdığım için çok müteşekkirim. Allah senden razı olsun.
Tuba.Erva; Tuba! Senin samimi, cana yakın vede sakin bir kişiliğin var bu özelliklerini çok beğeniyorum. Bu özellikler hemşire olmandan mı kaynaklanıyor acaba? Neyse zaten senin samimi olmadığını düşünen hiç kimse yoktur bence, hep böyle kal inşallah. Ama bu aralar fazla takılmıyorsun, yokluğun fark ediliyor haberin olsun…
Spy ghost; Adem seninle hatırlarsan haber köşesinde yapılan yorumlarla tanışmıştık. Hiç unutmam, hatta bir konuda baya bir yorum yazmış yorumların sonu gelmeyecek sanmıştık, neyse uzun lafın kısası makbul olur ki, seninle tanıştığıma da çok memnunum kardeşim…
‘TUĞ’; Genelde gece konularında arada rastlıyordum Hüsyin’e çok cana yakın kişiliği olduğunu söyleyebilirim bu yüzden kendisi ile tanışmak istediğim bir arkadaştı ve şimdi ise arkadaşım tanıştığımız için çok memnun ve mutluyum, samimiyetin için sağol kardeşim.
Serkeş; (Osman’ın dayısı) Metin! seninle tanışmadan evvel yorumlarını okur ve uzun uzadıya yazılan cevaplara vermiş olduğun o keskin olan birkaç kelimelik cevaplarına hayran kalırdım, bunu da buradan sana ilk kez söylemiş olayım. Seninle de tanıştığıma çok memnun ve bahtiyarım kardeşim…
TheM-CK; Cengiz seninle de bir gece muhabbetinde tanışmıştık daha sonra da Metin’e yaptığımız şaka ile samimiyetimiz pekişmişti, iyi ki tanışmışız kardeşim.
m542tf; Mustafa abim seni hiç unutmam nede olsa ilk tanıdığım abim sensin saygı ve sevgilerimi arz ederim…
rizENGİN; Engin abi, henüz yeni arkadaşız hakkında pek bir şey bilmiyorum ama şu kısa muhabbeti yorumlarından seninde gayet samimi birisi olduğun belli ve bu samimiyetimizin artmasını dilerim inşallah. Ayrıca maşallahın var forma girip hangi konuya baksam mutlaka yorumlarına rastlıyorum ve yardım etme çabanı takdir ediyorum abi, gayretlerinin devamını diliyor, saygılarımı sunuyorum.


Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız...
 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady, SHS, AHMED... ve 7 diğerleri


ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ehem ehem ben forumda daha çok izleyici olarak takıldığım için beni unutmuşsun. Anlıyorum tabii :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Astrosman

Astrosman

Üye
Gökçen bende seni seviyorum abi <3 :)

----------Eklendi @ 17:29:42 ---------- Yazıldı @ 17:28:53 ----------

Bu arada metin dayımın günahı ne? Niye cezalı..
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tesekkur ederım kardesım.
Bende senın ıcın aynı seylerı dusunuyorum....
Dostlugumuzun daim olması dılegıyle.... :)


----------Eklendi @ 17:33:12 ---------- Yazıldı @ 17:32:17 ----------

Gökçen bende seni seviyorum abi <3 :)

----------Eklendi @ 17:29:42 ---------- Yazıldı @ 17:28:53 ----------

Bu arada metin dayımın günahı ne? Niye cezalı..

kendıne 3 hafta ban attı nedenı bılınmıyor. :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekleri yazdım Osman'ım canım benim...

Metin kendini banlamış anladığım kadarıyla...
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah kardeşim benide arkadaşların arasına kattığın için tekrar teşekkürler :)
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Tuba

Tuba

Üye
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
vaov yeni üye oldun ve yarbaysın öyle mi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Hasan

Üye
Nur arkadaşımız sadece işini yapıyor kardeşim , senin konularını hep siliyorlar ben onu anlamadım :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
viktoreznov

viktoreznov

Üye
:ağlarım:
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Hasan

Üye
beni herkes tanıyor mu :blink:
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Hiç bir yönetici keyfine göre konu/mesaj silmiyor. Herhangi bir şikayetiniz varsa admine bildirirsiniz. Konularda hakaret edemezsiniz. Bundan sonra alakasız mesajlar yazılmazsa sevinirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba ve OttomaN TigeR
Astrosman

Astrosman

Üye


hepinizi yazamam anlayış gösterin :)


----------Eklendi @ 18:49:32 ---------- Yazıldı @ 18:47:08 ----------



vallahi ne yalan söyleyim hiç tanışma fırsatımız olmadı Osman. :)

kendisi kalender biridir. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt