Angry Birds artık Symbian'a Çıkmayacak ! ( Resmi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55lim

Üye
çok ta umurumda oyun firması değil rekabet için yapılan strateji nokia yi başka türlü engelleyemiyorlar oyun la uygulama ile soğutmaya çalışıyorlar bunda nokianin hatası yok olağan şeyler birgün herkes nokialı olacak:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok ta umurumda oyun firması değil rekabet için yapılan strateji nokia yi başka türlü engelleyemiyorlar oyun la uygulama ile soğutmaya çalışıyorlar bunda nokianin hatası yok olağan şeyler birgün herkes nokialı olacak:D

gelde katılma yok işlemciymiş yok gpuymuş hikaye andridin 1ghz işlemciyle yaptıgını nokia 680mhz ile çok çok rahat yapıyor zaten testlerde ortaya çıktı kaç kere bu iş ticari anlasmalarla ilgili apple 1500 liralık teli 3000liraya satıp uygulama saglayıcılara yeditecegi parayı pesinen müsteriden alıyo zaten bide markette satıyor iki kere kazanıyo daha çıkmasın oyun uygulama birde müşteri profili etkisi çok büyük nokia müşterisi magazadan 70tl verip navigasyon prosu indirmez ama hem iphone hemde android sahipleri ben telefona bu kadar para verdikten sonra oyuna uygulamayada veririm mantıgı var o yüzden firmalarda akarken dolduralım hesabı sürekli bu platformlara çalışıyor çünkü nokiaya çalışırlarsa para kazanamazlar

jill_lover

Üye
sadece ios ve android öylemi... oyununuz fazla indirilmesin oynanmasın bak nasıl tıpış tıpış çıkartıyorsunuz symbiana'da, bir diğer sözümde symbian'ı küçümseyenlere: nokiada ilk çıkan işletim sistemi idi symbian ve seve seve symbian kullanıyordunuz ozamanlar, symbian kendini günden güne de geliştiriyor ve yeri oldukça da büyüktür neyi küçümsüyorsunuz siz...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
amaaam çokta tın yani. Sanki işimiz gücümüz yokta buna üzülcez. Ztn artık symbian ın son yılları. Yavaş yavaş kalmaz uygulama oyun vs. Amaa ben çok fena symbianfan ım bundan snra ne yaparım bilmem. Yok androidmiş. Yok iphoneymiş. Para mı yedırtirim ben onlara? Piyasadaki son symbianlı telefon da olsa tarihe de karışsa ne başka işletim sistemi kullanırım nede nokiadan başka bi marka. Angry birds te olmasın anam. Hatta hiçbiri olmasın. Ben oyunsuz, programsız yaparım ama symbianlı nokiasız asla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt