Haber Angry Birds 2 Oyunu Windows Phonelara Gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds 2 Oyunu Windows Phonelara Gelmeyecek

rovionun yaptığı açıklamaya göre angry birds 2 oyunu sadece ios ve android platformu için uygun olacak denildi.Rovio destek sayfasından yaptığı resmi açıklamayla Angry Birds’nin Windows Phone kullanıcıları için yayınlanmayacağı bilgisini verdi. Rovio bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı ayrıca özür diledi.

0MG90

0MG90

Üye
Gelmemesi için bi sebep yok bence, sadece uğraşmak istemiyorlar

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kaldıki Microsoft Lumia 950'yi Duyuracak

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Windows Phone için yayımlanmayacak ama Windows10 için (ortak mağaza) yayımlanacaktır belki :D

• Beğen
Tepkiler: dücane
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çok lazım bi oyun gelmezse naparız

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92, OnurYurdakul ve skynet
theseusx

theseusx

Üye
Yayınlanmasın, oynamayalım ne olacak ? Angry Birds 1 i oynadık da ne oldu madalya mı taktılar :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nirvana92, RetaXter ve BRKTNL

Emre

Üye
microsoft parayı kesmiştir.

turancen

turancen

Üye
Ula microsoft senin yüzünden lumia cihazların yüzüne bakmıyorum, sürekli kullandığımız uygulamalar bile zar zor geliyor, bazende hiç gelmiyor, sırf bu yüzden windowslu telefon almadım, hep içim gitti ama iç gitmekle olmuyor işte, gıcıklık olsun diyemi bilmiyorum ama insan bir dosya yöneticisi koyar, sonradan geldi ama oda hiçbir halta yaramıyor. Kısacası eğer yeni telefon alacaklara sesleniyorum, uygulama için telefon alacaksanız hiç windowslu telefonlara bulaşmayın.

bayon

Üye
Böyle Windows Phone a şu çıkmayacak bu çıkmayacak haberleri yayılınca milletin algısı değişiyor bu platforma bari çıkmayacak demesinler

• Beğen
Tepkiler: ceza87
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Adamlar haklı. Gerçeği süsleyerek wp yi övmek yalnış. Tek sebebi paragöz ms

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
ozgunb

ozgunb

Üye
Bu açıklamasından sonra ben mağazadan Rovio'nun hiçbir oyununu indirmemeye karar verdim. Madem destek vermiyor. Biz de tepkimizi koyalım ortaya.

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Sanki Angry Birds oynayan mı kaldı? Bize Modern Combat'mış gibi trip atmasınlar.. Şirketin kar oranları 2012-2013 yıllarında yarı yarıya (hatta daha fazla) 2013-2014 yılında %75 oranında düşüyor. Para kazanmak için üşengeçliklerini ortadan kaldırmaları lazım. Ha gelse oynar mıyım? Hayır. Angry B. 2011 yılının oyunu her ne kadar yeni isimlerle karşımıza gelmiş olsa da aynı sistemi barındırıyor ve kullanıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Microsoft Türkiye kendisi diyor windows Phone'a uygulama yapam arkadaşlar zamanını boşa harcadı. Bizde öyle diyor. 3 yıl önce hedeflenen pazar payı iOS ile eşit yani %25 %25. Tutmadı bıraktılr artık bu sistemden çok beklemtiniz olmasın.

ulabuneya

Üye
Bunun sebebi microsoftur , çünkü mağaza kar payını çok artırdı. Uygulama ve oyunların gelirinin %50 sine bile göz koydu. Daha senin işletim sistemin pazara tutunamamış ve gelirin %50 sini komisyon istiyorsun. Böyle büyük firmalarda tepkisini koymak için mağazaya uygulamalarını ve oyunlarını getirmiyor. Bence haklılar.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gençler deneyin şunun apk'sını bi :D

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92, oktayceylan26, ceza87 ve 1 kişi daha
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Astoria ile yükleyin gitsin gelmese kaç yazar :)

Son düzenleme:

Üst Alt