Androit telefon konusunda kararız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
Androit telefon konusunda kararız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar;
Konuyu doğru yeremi açtim bilmiyorum,ılk defa bır forum sitesine konu acıyorum acemiyim şimdiden bu konudan dolayı özür dilerim.
Sizden bır bilgi ve öneri almak ıstiyorum.androit işletim sistemli bır telefon almak ıstiyorum,aklım s 3 galaxy 'e takitdi.normalini alma imkânım yok s 3 mini düşünüyorum.yanlız onda oyun oynama imkânı film izleme olanağı nasıl ekran açısından,zevk vermiyormu ? Experia P baktım kamera olarak çok güzel ama SD kart ve pil değiştirme sorunu varmış.birde bır xxx sitede s 3 ün % 100 repliğini gördüm aradım ve konuştum.560 milyon 4 çekirdek dedi 2 yıl garanti ve fatura var dedi.orjinal ıle çok az fark dedi.korkum yarın bugün cihaza birşey olduğu zaman sahip çıkmamasi,sizlerin görüşlerini almak ıstedim.birde öğrenmek ıstediğim diğer bır konu ıse bu androit telefonlarda çekirdekleri sayısını ( kaç çekirdek ) olduğunu nasıl kontrol ediyoruz.telefon'dan bakarak,şimdiden teşekkür ederim.

restmod

restmod

Üye
Bence biraz sallamis adam 4 cekirdekli islemcisi olan telefonu kimse 560a vermez piyasa cok karisik hic guvenme dandik bi cin mali yollar ve cakma bi tel icin cok yuksek bi fiyat o paraya ikinci el galaxy s veya motorola atrix al o paraya

LimePie

LimePie

Üye
her zaman orjinal al kardeşim başka ülkelerin malı başını ağırtabilir onun için s3 mini ihtiyaçlarını karşılar.Yada üstüne koyabilirsen daha iyi cihaz almanı öneririm :oke:

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini düşünüyorum çok güzel ve kullanışlı telefon.motorola atrix s3 den ıyi mi peki kusura bakmayın mobil olduğum ıçin kontrol edemiyorum zor oluyor.

- - - Eklendi - - -

s3 mini düşünüyorum çok güzel ve kullanışlı telefon.motorola atrix s3 den ıyi mi peki kusura bakmayın mobil olduğum ıçin kontrol edemiyorum zor oluyor.

- - - Eklendi - - -

başka cevap verecek yok sanırım :) emekleriniz ıçin teşekkür ederim

furkey

Üye
s3 le atrixi karşılaştıramazsın. Birisi telefon diğeri uçak öyle diyim :)

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
anladım :) teşekkürler.motorolanın da Türkiyeden çekilecegini okumuştum,tabi ne kadar doğru bır haber bilemem.experia da pil sorunu olmasa aslında kullanılacak bır telefon.

aleranol

aleranol

Üye
S3mini en idelai bu durumda. Bir arkadaşım sormuştu aynı sebin durumunda kesinlukle s3mini dedim şimdi beklemede.

blacktalon

blacktalon

Üye
O replika satanlarin cogu ne sattigini bilmez ve 2gun sonra arasan bulamazsin o yuzden hic bulasma ve s3mini kullananlar guzel diyor genelde secim senin istersen s2de alabilirsin

realist47

Üye
selam ben s3 mini kullanıcısı olarak memnunum bence hiç şaşma tabi bütçe varsa s3 normali bambaşka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt