androidli telefon

Sponsorlu Bağlantılar

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
androidli telefon
arkadaşlar android 2.3 işletim sistemine sahip olan (samsung öncelikli) telefon önerilerinizi bekliyorum ucuz bi şey olursa iyi olur max 600 verebilirim şimdiden sağolun

EmreReiz

EmreReiz

Üye
samsung galaxy gio

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
arkadaşlar android 2.3 işletim sistemine sahip olan (samsung öncelikli) telefon önerilerinizi bekliyorum ucuz bi şey olursa iyi olur max 600 verebilirim şimdiden sağolun

Neden 2.3 işletim sistem?
Millet 4.04 veya 4.2.2 isterken sen biraz geride kalmayı tercih etdin anlamadım?!!
600tl'e güzel cihazlar varken. Örneğin xperia E çok ucuz ve android 4.1.2 işletim sisteme sahip! :)
İllaki samsung olsa galaxy mini2 veya s3 mini var olmadi ace2'e bak! :rolleyes:

hurol1

Üye
Atrix

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Neden 2.3 işletim sistem?
Millet 4.04 veya 4.2.2 isterken sen biraz geride kalmayı tercih etdin anlamadım?!!
600tl'e güzel cihazlar varken. Örneğin xperia E çok ucuz ve android 4.1.2 işletim sisteme sahip! :)
İllaki samsung olsa galaxy mini2 veya s3 mini var olmadi ace2'e bak! :rolleyes:

ben hayatımda hep symbian kullandım android hakkında bi fikrim yok araştırırken onu gördüm bilmiyorum en yüksek sürüm o sandım :D

LimePie

LimePie

Üye
kardesim 2.el s2 bulabilirsen al bu seni idare edicektir ace gio seni tatmin etmez.

fingerback5

fingerback5

Üye
Hatta 2. el galaxy nexus alsan daha da iyi.0 istiyorsan s3 mini iyidir.

enterneoll

enterneoll

Üye
2. el s3 mini veya ace 2 al ;)

fk555897

fk555897

Üye
Ace 2 almanı öneririm.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
galaxy mini 2 al ben kullaniyorum gayet memnunum fiyati ise sıfırı 500 tl civarı ben tam 500'e aldim

Takipçi Satın Al

Üst Alt