androidli cep telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
androidli cep telefonu
merhaab arkadaşlar 4 aydır bir türlü alacağım telefona karar veremedim bi ara w995 de karar kılmıştım ama baktım ki android ve windows mobile gibi işletim sistemleri var java bir telefon almayayım dedim androidli htcler var daha önce htc inceleme fırsatım oldu gayet kaliteli güzel telefonlar ureten bir marka ama son zamanlarda samsung i7500 galaxy yi gördüm çok hoşuma gitti ve karar veremiyorum htc diamond 2 de hoşuma gitti ama android daha iyi dediler ayrıca klasık android menüsü ana ekranıo felan hoşuma gidiyor yani bana androidli telefon onerisi lazım htc hero yu da gordum yani karar veremiyorum yardım edin lütfenn :ağlarım: telefondan beklentilerim ise kaliteli bir navi,gasyon programı kesinlikle olmalı veya android uyumlu bir progm vs.vs dokunmatiği hassas olucak kesinlikle 3.5mm jak girişi olacak flaş olucak fiyatı da 800 tl yi geçmeyecek wifi si kaliteli hızlı olucak yani bu özelliklerde bitelefon arıyorum yardım edersweniz sevinirim aslında android konusunda fazla deneyimim yok ama bir bilgisayarı aratmayacağı çoğu forumda söyleniyor android market te bir suru bedava uygulama var yani çok fazla araştırarak kendime yararlı bir telefon haline getirebilirim diye düşünüyorum ayrıca telefonda oyun da oynarım android markette bedava oyunlar da var galiba
50 kişi bakmış cevap yazan yok mu ya bakıyorum herkezin açtığı sayfalar dolu lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt