VaronBurak
Üye
-
Konu Sahibi
-
nexus 4'ümde öle bir sorun yok , yani diğer telefonlar olabilir fakat nexus 4'ümde hiç yavaşlamaya şahit olmadımArkadaslar suana kadar onlarca Android telefon inceledim. Karsilastigim sey bir hayli ilgincti. Kimse buna cevap veremedi. Anlatayim hemen ; cihazin rami ne kadar olsun örn 312 mb. Telefona 50 tane uygulama yuklediniz. Telefonu actiniz ama hicbir uygulama acmiyorsunuz. On dakika sonra calisan servislerde kendiliginden acilmis bircok uygulama goruyorsunuz. Bu cihazin rami ve uygulama sayisiyla dogru orantili oluyor. Diyelim Galaxy Note 3 ram yuksek daha fazla uygulama aciliyor. Uzun lafin kisasi siz hic birsey acmasaniz dahi ram bellek kendini doldurmayi basariyor
MUCİZE sorun ram kendiliginden bazen o kadar doluyor ki calisan servislerde hic acip kullanmadiginiz seyler yuzunden telefonun asiri yavasladigina sahit oluyorsunuz. Ve paraniza yazik oldunu dusunuyorsunuz cunku raminiz bosu bosuna doluyor. İsterseniz 2 gb olsun mutlaka ANDROİD onun yarisini yada daha fazlasini kendiligindan doldurmayi basarmistir.
bunu herkes biliyorArkadaslar suana kadar onlarca Android telefon inceledim. Karsilastigim sey bir hayli ilgincti. Kimse buna cevap veremedi. Anlatayim hemen ; cihazin rami ne kadar olsun örn 312 mb. Telefona 50 tane uygulama yuklediniz. Telefonu actiniz ama hicbir uygulama acmiyorsunuz. On dakika sonra calisan servislerde kendiliginden acilmis bircok uygulama goruyorsunuz. Bu cihazin rami ve uygulama sayisiyla dogru orantili oluyor. Diyelim Galaxy Note 3 ram yuksek daha fazla uygulama aciliyor. Uzun lafin kisasi siz hic birsey acmasaniz dahi ram bellek kendini doldurmayi basariyor
MUCİZE sorun ram kendiliginden bazen o kadar doluyor ki calisan servislerde hic acip kullanmadiginiz seyler yuzunden telefonun asiri yavasladigina sahit oluyorsunuz. Ve paraniza yazik oldunu dusunuyorsunuz cunku raminiz bosu bosuna doluyor. İsterseniz 2 gb olsun mutlaka ANDROİD onun yarisini yada daha fazlasini kendiligindan doldurmayi basarmistir.
Hayır windows phone kapalı bir sistemdir öle birşey mümkün değil aynı şekilde windows phone ye android kurulamaz nedeni windows phone nin kapalı sistem olmasıandroıd ı sılıp win phone8 kurabılırmıyız
Android i niye açık yapmışlar symbian bile kapalıHayır windows phone kapalı bir sistemdir öle birşey mümkün değil aynı şekilde windows phone ye android kurulamaz nedeni windows phone nin kapalı sistem olması
tegra nedir olup olmadığını nasıl anlıcaz panpaHayır windows phone kapalı bir sistemdir öle birşey mümkün değil aynı şekilde windows phone ye android kurulamaz nedeni windows phone nin kapalı sistem olması
desenize hantal androıdden kurtulmak ıcın cıhaz degıstırmek lazımHayır windows phone kapalı bir sistemdir öle birşey mümkün değil aynı şekilde windows phone ye android kurulamaz nedeni windows phone nin kapalı sistem olması
Hantal demen hoş değil ve dediğine katılmıyorum şuana kadar kimsenin android hantal dediğini görmedim (fanboylar hariç) , şimdi burada windows phone fanı olduğunu belli ettin büyük ihtimalle android i galaxy acede veya eski sürümlerinde kullandın ama android yavaş değil hantal da değil eğer olsaydı şuanda Sony , LG , Samsung , HTC gibi ünlü markalar androidi tercih etmezdi burada android e hantal demen onu hantal yapmaz istemiyorsan git al başka cihaz alanda memnun kullananda ağustos tan bu yana hiç sorunla karşılaşmadım cihazımda nexus 4desenize hantal androıdden kurtulmak ıcın cıhaz degıstırmek lazım
sakin ol panpaHantal demen hoş değil ve dediğine katılmıyorum şuana kadar kimsenin android hantal dediğini görmedim (fanboylar hariç) , şimdi burada windows phone fanı olduğunu belli ettin büyük ihtimalle android i galaxy acede veya eski sürümlerinde kullandın ama android yavaş değil hantal da değil eğer olsaydı şuanda Sony , LG , Samsung , HTC gibi ünlü markalar androidi tercih etmezdi burada android e hantal demen onu hantal yapmaz istemiyorsan git al başka cihaz alanda memnun kullananda ağustos tan bu yana hiç sorunla karşılaşmadım cihazımda nexus 4
n Onunda cozumu var kardesim google da general mobile discovery ses ayarlari diye arat sonuc cikan tum sitelere bak ben halletmistim gayet guzel hem ahize sesinide yukselttim.senelerdir android kullanıyorum önceki telefenum galaxy miniydi cyanogenmod kurduğumda yag gibi akıyordu acıkçası firmaların kurduğu uygulamalar ve arayüz androidi çok yoruyor şimdi discovery kullanıyorum ve hiç takılma ve donma yaşamadım tek sıkıntım müzik çaları ve sesi en kısığa almama ragmen ses çok çıkıyor
Rebooter uygulaması sizin yüklediğiniz uygulamarın çalışmayan dosyalarını kapatarak RAM kullanımını minimum seviyeye indirir. Cihazın kendi çalıştırdığı gereksiz sistem uygulamalarını kapatmanıza yarar.Note 2 4.4.2 yi custom rom mu stock mu.ayrica rebooter ne is yapar
Samsung'un kendi sitesinden telefonunun fabrika imaj dosyasını indirCustom rom dan stock 4.1.2 ye donus var demi.ayrica 4.4.2 yi denemeye deger mi
Benim yüklediğim ROM'dan dönüş var. Knox sayacın devreye girmediyse sorun yaşamazsın.Custom rom dan stock 4.1.2 ye donus var demi.ayrica 4.4.2 yi denemeye deger mi
knox sayacınıda sıfırlama var internetten araştırıp bulunabilirBenim yüklediğim ROM'dan dönüş var. Knox sayacın devreye girmediyse sorun yaşamazsın.
Denemene değil, kullanama bile fazlası ile değer. Gerçekten muhteşem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?