muratvemine
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android 4.4 kitkatta farklı bir GPU motoru kullanacağı söyleniyordu. Ne kadar bilmiyorum. Ancak bu hızı siz cihazınızdaki animasyonları kapatarak biraz daha ileriye götürebilirsiniz...
Android 4.4 kitkatta farklı bir GPU motoru kullanacağı söyleniyordu. Ne kadar bilmiyorum. Ancak bu hızı siz cihazınızdaki animasyonları kapatarak biraz daha ileriye götürebilirsiniz...
Ben neden hiç öyle bir fark göremedim ?
GPU motoru?
4inç ekranda keyif vermiyo işteNexus 5 ve iphone 5s karsilastirma videolarini izlerseniz, tepki suresindeki rezilligi anlarsiniz..
4inç ekranda keyif vermiyo işte
Doğrusu tam olarak neydi hatırlamıyorum ancak 2 farklı seçenekle geleceği söylenmişti. Bakalım ne olacak ve neymiş...
Kardes bu art ile neler degisecrk?(gerçi kitkati izliyoruz youtubelerden pek bi performans artis yok gibi)Yeni gelen ART'den bahsediyor olabilir msin? Dalvik'in yerine geçecek ilerde. Gpu ile alakası yok.
Kardes bu art ile neler degisecrk?(gerçi kitkati izliyoruz youtubelerden pek bi performans artis yok gibi)
Iphone'unda çok bi farkı yok batarya konusunda.Androidin hala çözüm bulamadığı şey malesef, telefonları çok kasıyor ve bataryaları erken bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?