Android'in durumu ne beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Android'in durumu ne beyler ?
Şu an için uygulama/oyun/yenilik açısından nasıl arkadaşlar parlak mı ? Symbian aldıgımdaki gibi hayal kırıklıgına ugramam insallah malum WP çıktı şimdi Android'e zarar gelir mi ?

Bir de samsung android'i bırakıcak haberi vardi ne kadar dogru ?

kcsoft

kcsoft

Üye
oyun sıkıntısı yok uygulamada aynen sorun yok bende diğerlerini bilemem symbian tam hayal kırıklığı zaten

öyle bi haber var ama bence yalan haber samsung bu sistemle yükseldi dahada devam eder etmese adam değil :D

şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

aleranol

aleranol

Üye
Sen not 2 alırsan telefon çürümeye başlayana kadar android çökmez merak etme.

PriZm

PriZm

Üye
Android takılıyor kafasına göre bu günlerde :D

ben Ubuntu Touch'ı bekliyorum :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Aynen ben de duydum onu ama ne kadar doğru bilmiyorum

Yok öyle birşey.Öyle birşey yaparsa Samsung pazar payında fena şekilde yanacağını biliyor.aynı Nokia'nın Symbian'dan somra çöküşe geçmesi gibi

enterneoll

enterneoll

Üye
alacağın telefona göre değişir en az galaxy s3 mini alman gerekiyor zevk almak için

-Emre

-Emre

Üye
bence gitgide iyilesiyor=)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen tüm işletim sistemleri zamanla iyileşiyor ama kimse androidin yerine geçemez aslında kimse çözemedi android açık kaynak kodları vs şeylerle hem görünüş ve 4 çekirdekli telefonlar çıkartan bir işletim sistemi kimse kolayca önüne geçemez daha hem google artık youtube gibi şeyleride vermiyor sanal ağda googlenin elinde imkansız gibi o dediğiniz işletim sistemine yönelmesi samsungun

Kerim.

Kerim.

Üye
samsung androidi birakmaz.ayrica androide hic bi sey olmaz

custave

custave

Üye
samsung android de patlama yaptı bırakmaz bence daha da iyi hale gelir

skywalker06

skywalker06

Üye
Samsung Android'i bırakma haberleri yalan ama bir yandan Windows 8 ve Tizen'li telefonlar piyasaya sürecek ama bırakmayacak çünkü bunla yükseldi Samsung

avcitalip

avcitalip

Üye
samsung parlak şuanda :evet:

mertekin34

mertekin34

Üye
Android'in elini kimse bükemez daha, Samsung'da bırakmaz Android'i, arabalarda bile android kullanılırken telefondan niye çekilsin ki ?

ahmetsuha525000

Üye
Şu an için kullanılabilecek en mantıklı işletim sistemi Android veya iOS. Şuan kullanmadığım için bilmiyorum fakat Windows Mobile Phone 8 de eklenebilir.
Neden Android veya iOS dersen bunlar bilgisayar tabanıyla çalışan sistemler (bilgisayar tabanından kastım RAM, System dosyaları, Ekran Kartı, İşlemci). Yani bilgisayarda kullandığın çoğu program Android ve iOS için yapılıyor sadece isimleri değişiyor.
Yani sonuç Android ve iOS her zaman mantıklı seçimdir. Her türlü program ve oyunu bulabilirsin ve zaman geçtikçe yeni programlar ve oyunlar bulabilirsin. Zaten yakında PClere el atacak gibi görünüyor.

aleranol

aleranol

Üye
Şu an için kullanılabilecek en mantıklı işletim sistemi Android veya iOS. Şuan kullanmadığım için bilmiyorum fakat Windows Mobile Phone 8 de eklenebilir.
Neden Android veya iOS dersen bunlar bilgisayar tabanıyla çalışan sistemler (bilgisayar tabanından kastım RAM, System dosyaları, Ekran Kartı, İşlemci). Yani bilgisayarda kullandığın çoğu program Android ve iOS için yapılıyor sadece isimleri değişiyor.
Yani sonuç Android ve iOS her zaman mantıklı seçimdir. Her türlü program ve oyunu bulabilirsin ve zaman geçtikçe yeni programlar ve oyunlar bulabilirsin. Zaten yakında PClere el atacak gibi görünüyor.

Pc tabanlı mi? Windows Mobile phone da ayrı bir yetenek. Dostum sanırım sen 2007 desin. Wplerde de 1 gb ram ekran kartı var. Napacaz. Onlar telefon tabanlı mi? Ne kadar yanlış

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Eğer bir sistemi "pc tabanlı" şeklinde değerlendirecekseniz ilk sırada WP8 i saymanız gerekirdi :) Ayrıca "(bilgisayar tabanından kastım RAM, System dosyaları, Ekran Kartı, İşlemci)" dediğiniz kavrama bakarsak da Nokia 3650-6600 gibi cihazlar da bilgisayar tabanlı. Kaldı ki 6600 da yapılabilen dosya yöneticisi ile dosya konumu ve uzantısı hatta sistem içeriğinin düzenlenebilmesi, bluetooth mp3, oyun, uygulama ve diğer dosya türlerinin gönderilebilmesi gibi birçok işlem şuan jailbreaksiz ios ile yapılamıyorken bu söyledikleriniz çok garip olmuş :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Android'in durumuna gelirsek, şuan için iyi gibi. Piyasadaki gidişatı yükselişte hep ancak bu biraz donanım gelişiminin biraz da yazılımcı desteğinin sayesinde. Eğer çok oyun meraklısı ve androidden anlamayan biriysen reklama boğulmaya hazır ol :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Suan icin ios ve android alinir wp8lerin daha cok yol almasi gerek marketi vs.. Daha cok gelismeli.nerden baksan 2-3 yılı var

Symbianize

Symbianize

Üye
Androidci arkadaşlarım zıtlaşmak istemiyorum ama hala fifa 13 oynayamıyosunuz :( bence iOs'a yönel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt