Androide yeni geçtim yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Bende videodaki seçenek çıkmadı :) Benim telefonun sürümü Android 4.0.4 . Bundan dolayı çıkmıyo olabilirmi diye düşündüm

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Gene olmadıysa markette screenshot uygulamaları var onu indirip kurabilirsin.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Az önce yaptım arkadaşlar . Power + Ses tuşuna '' Aynı anda '' 1 saniye basıp çekiceksin alıyo :) Teşekkürler yardımlarınız için

academi48

Üye
arkadaşlar bende yeniyim androidde. nexus aldım fakat android sürümü 4.0.2 herkes 4.0.4 veya 4.1 den bahsediyo. nerden güncellicem telefonu.

Xelord

Xelord

Üye
Arkadaşlar oyun yüklemeyi anladım o konuda hepinize teşekkürler . Ama ekran görüntüsü almada hala olmadı malesef . Hepinizin dediğini uyguladım ama olmadı .

Bide benim telefonun içinde download diye bi klasör göremedim . Kendim bi klasör oluşturup ardından telefonla x plore aracılığıyla o klasöre girersemde kurabilirim oyunları dimi ? Ve bunları yaparken sd dediğiniz dosyayıda wifi açık olduğunda otomatik kendi indirecek öylemi ?

Ve yine ek olarak az önce bi deneme yaptım . Asphalt 6 oyununu kendim bi download klasörü oluşturarak attım . çıkardım telefonu pc den wifi yi açtım . girdim x plore ile ve kurdum . Oyuna girdim işte 501 MB bi şey yüklenmesi gerektiği söyledi . Tamam dedim ama durdurdu kendini .

Uygulama durdu diye hata mı aldın? O soruna hala bir çözüm bulamadık, maalesef. Biz de yakınıyoruz. Bazı oyunlarda oluyor böyle. Ama aynı oyun başkasında çalışıyor çok garip :D .apk dosyası bozuk olabilir? Farklı bir .apk ile dene. Onun haricinde yaptıkların doğru bu şekilde yükleyeceksin işte :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar :) Bugüne kadar android kullanmamakla büyük hata etmişim . Kolayca en kaliteli oyunları yüklüyorum telefonuma :) Screenshot ve oyun yükleme sorularıma cevaplarımı aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt