Androide yeni geçtim yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Androide yeni geçtim yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhabalar . Daha önce Iphone 4 ile İos ve Nokia Lumia 800 ile Windows phone işletim sistemlerini kullandım . Ama geçenlerde lumiayı satarak hayalim olan Sony Xperia S aldım . Gerçekten hem 12 mp kamerasıyla hem işletim sistemiyle hemde piyasadaki nerdeyse en iyi ekran çözünürlüğüyle efsane bi amiral gemisi .

Gelelim sorularıma. Açıkcası çok gezdim android forumunu sizlere zahmet vermemek için ama asıl sorularımın tam cevaplarını öğrenmek istiyorum sizden . Hatta ilgili konu linki varsa bunu bile paylaşabilirsiniz .

Sorularım ;

1 - Telefonuma ücretli olan uygulama ve oyunları nasıl indirebilirim . Misal burda paylaşılan bi oyunu pc ye indirdikten sonra nasıl telefona yükleyebilirim . Ve riskleri varmı

2 - Bana önerileriniz nelerdir . Şunu yapma sakın yada şunu yaparsan daha iyi olur dediğiniz şeyler .

3 - Ekran görüntüsünü nasıl alıyorum bi türlü bulamadım

ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar ben sistem üzerinde bi değişiklik yapmak istemiyorum . Yani herşey orjinal kalmalı . İostaki jailbreak gibi düşünün . Benzeri bişey yaparak orjinalliği bozmak istemiyorum .

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1-telefonu bağla bilgisayara ve dosyaları görüntüle. buradan indireceğin oyun ve uygulamalar apk formatında olacak. attıktan sonra telefondan dosya yöneticisiyle (yoksa play store'dan yükle) apk'yi attığın yere git ve aç. direk yüklenecek. hiç bir riski yok.

- - - Eklendi - - -

2-rami arada bir boşaltırsan ve uygulamaları yüklü bulundurmak yerine ihtiyaç halinde apk'sini yükleyip kaldırırsan daha iyi olur.

- - - Eklendi - - -

3-telefondan telefona değişiyor internette araştırırsan bulursun.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
Del Rey

Del Rey

Üye
Ücretli olan uygulamaları indirmek için telefonuna Blackmart Alpha yükleyebilirsin :)

Kesinlikle root etmelisin.

Google Play'de ScreenShot uygulamaları mevcut, Android cihazların çoğu bunu native olarak desteklemez.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
uuncu : 2 numarada söylediklerini tam anlamadım . Mesela rami nasıl boşaltabilirim .

symbian türkiye : Neden mutlaka root etmeliyim ? Ve ayrıntılı bi bilgi alabilirmiyim acaba root nedir ne işe yarar riski nedir yararı nedir

Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar ayrıca . Bu kadar hızlı beklemiyodum bravo

crazycasanova

Üye
arkadasım elini telefonun üzerine koy sola doğru biraz hızlı sürükle ekran görüntüsü alır :) fotokopide beyaz ışığın hareket etmesi gibi ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Görev yöneticisinde açık olan uygulamaları göreceksin bunları kapatırsan rami boşaltmış olursun.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Uuucu çok teşekkürler öneriler için .

crazycasanova : Dediğini tam anlamadım :) Elini koy ve sola doğru sürükle derken ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

crazycasanova

Üye
parmak demek istemedim.. bilerek el diyorum.. elini komple koy ekrana şöyle hafifce sola kaydır komple elini.. :))

Xelord

Xelord

Üye
Telefonuna uygun Apkyi netten bulacaksın(forumda da var bir çok oyun için apk ve sd dosyaları), yükleyeceksin ve sdsini wifi ile otomatik olarak yükleyecektir zaten. Wifi yoksa onuda pcden bulup telefonuna atabilirsin. Bazı küçük boyutlu oyunlar hiç sd istemez. Onlarda.direk apk yi yükleyip oynayacaksın. Uygulamalarda aynı şekilde .apk uzantılı dosyayı yükleyeceksin. Onun haricinde marketten ücretsiz indirebilir veya satın alabilirsin.
Ve Bence de root yapmalısınız ancak orijinalliği bozulacaktır. Root iphonedaki jailbreak gibi sanırım. Telefonu tam anlamıyla kullanmanı sağlar. Ama orijinalliği bozulmasın demişsin, yapman şart olan bir şey değil. Ve root garantiyi iptal eder diyorlar. Ne.kadar doğrudur, bilmiyorum.
Ekran görüntüsü için de güç düğmesi ve ses kısma düğmesine bir süre basılı tut olacaktır.

m.murat.95

m.murat.95

Üye
o yontem s3 te oluo sadece (elini kaydırma) die biliyorum

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Az önce 10 tane falan oyun indirdim pc ye apk dosyaları var . Peki bunu telefona nasıl atıcam ? Girdim bilgisayarımdan telefonun içine . Hangi klasöre atıyorum ? Ve muhtemelen ardından telefonu çekip sırayla kurucakmıyım oyunları

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Ben de acemi olduğum için pek önerim olmayacak Maalesef... apk menagerie plus yuklemelisin ama. Bu sd karta attığın programları yükleyebilirler için çok kullanışlı. Hayırlı olsun yeni telefonun kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Az önce 10 tane falan oyun indirdim pc ye apk dosyaları var . Peki bunu telefona nasıl atıcam ? Girdim bilgisayarımdan telefonun içine . Hangi klasöre atıyorum ? Ve muhtemelen ardından telefonu çekip sırayla kurucakmıyım oyunları
Apk lari download klasörüne at.
Marketten apk menagerie plus I telephone kur. Apk menager plus a gir orada görünecek, oradan yükle.

- - - Eklendi - - -

Apk lari download klasörüne at.
Marketten apk menagerie plus I telephone kur. Apk menager plus. A gift orada görünecek, oradan yükle.

- - - Eklendi - - -

ekran görüntüsü güç + home tuşlarını da dene bi.

Xelord

Xelord

Üye
Hangi klasorun icine attığın hiç fark etmez. Ama downloadin icine atarız genelde. Telefonundan o apkleri gormen için dosya yöneticisi gerekli x-plore kullanıyorum ben. Tavsiye de ederim. Markette ücretsiz. Neyse herhangi bir dosya yöneticisi ile apklere açacaksın ve yükleyeceksin. Ve ekran görüntüsü xperialarda dediğim gibi power( açma kapama) ve ses kısma düğmesi ayni anda bir süre baş olacaktır. En azından bemde öyle.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun yüklemeyi anladım o konuda hepinize teşekkürler . Ama ekran görüntüsü almada hala olmadı malesef . Hepinizin dediğini uyguladım ama olmadı .

Bide benim telefonun içinde download diye bi klasör göremedim . Kendim bi klasör oluşturup ardından telefonla x plore aracılığıyla o klasöre girersemde kurabilirim oyunları dimi ? Ve bunları yaparken sd dediğiniz dosyayıda wifi açık olduğunda otomatik kendi indirecek öylemi ?

Ve yine ek olarak az önce bi deneme yaptım . Asphalt 6 oyununu kendim bi download klasörü oluşturarak attım . çıkardım telefonu pc den wifi yi açtım . girdim x plore ile ve kurdum . Oyuna girdim işte 501 MB bi şey yüklenmesi gerektiği söyledi . Tamam dedim ama durdurdu kendini .

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Durdurmamasi lazım. WiFi açık olunca normalde yüklemesi lazım.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
acaba oyunda bi hata olabilirmi ? türktorrentten indirdim az önce 100 tane hd oyun diye

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş ekran görüntüsü için güç+ses kısma tuşuna bir süre basılı tutman gerekiyormuş.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Onuda denedim ama telefon kapandı :)

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bence cihazın normal kalsın root edersen cihazın garantiden çıkacaktır.Screenshot için ise bu linkte gösterimi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt