Android'e Vine geldi

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Android'e Vine geldi
Uzun bir süredir iOS cihazlarda bulunan Vine'ın, Android sürümü bugün yayınlandı. Twitter'ın en büyük eksikliği olan video paylaşma özelliğini Vine ile kapatan sosyal medya devi, Android sürümü ile hizmetlerini arttırmaya devam ediyor.

İndirmek için:

TheMadness

TheMadness

Üye
Wine sandım değilmiş :(

-Emre

-Emre

Üye
ben de bi an wine sandım umutlandim =( neyse bu da iyi bi gelişme =)

SHS

SHS

Üye
bi yararı yok bize :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
bir an wine sandim lo :(

mertekin34

mertekin34

Üye
Ya aylardır şu vine için bekliyordum ama gingerbreade yüklenmiyor!!!! Androidin ayrısı hala Gingerbread acil güncellemeyle yüklenebilir yapmaları lazım. Bazı arkadaşlar 4.2.2 ye bile yüklenmiyor diyor doğru mu beyler yükleyenler bi ses etsin :)

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Ya aylardır şu vine için bekliyordum ama gingerbreade yüklenmiyor!!!! Androidin ayrısı hala Gingerbread acil güncellemeyle yüklenebilir yapmaları lazım. Bazı arkadaşlar 4.2.2 ye bile yüklenmiyor diyor doğru mu beyler yükleyenler bi ses etsin :)
Valla bende 4.0.3 var sorunsuz yükledim ilk başta videolar açılmıyordu çok kasıyordu akşamında güncelleme ile sorunuda hallettiler :)

mertekin34

mertekin34

Üye
Valla bende 4.0.3 var sorunsuz yükledim ilk başta videolar açılmıyordu çok kasıyordu akşamında güncelleme ile sorunuda hallettiler :)

Hay arkadaş ya :D Kardeşim Google Playde yorum atar mısın Gingerbread içinde kullanılabilir kılsınlar. Şu Google'ın ve Samsungun politikalarından bıktım arkadaş anında satıyorlar müşterilerini. Androidin bu hale gelmesinde GB kullananların rolü var, keşke biraz bekleyip jelly beanli S3 mini alsaydım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt