Güvenlik [Android4.0+][App][PrivacyApp][IVYMOBI]AppLock v2.2.1.1

Sponsorlu Bağlantılar

ethanleung

ethanleung

Üye
    Konu Sahibi
[Android4.0+][App][PrivacyApp][IVYMOBI]AppLock v2.2.1.1
İster Android'inizi paylaşın, ister biraz ekstra güvenlik istersiniz, uygulamaları kilitli tutmak sıradan bir şey değildir.
Cihazınızı ve uygulamalarınızı kilitlemekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla huzur verirsiniz, ancak en iyi uygulama dolabı da tüm Android deneyiminizi artıracaktır.
AppLock_IVYMOBI kesinlikle piyasada bulunan en iyi app dolaplardan biridir ve sadece birkaç dokunuşla uygulamaların ve oyunların güvenliğini kolaylaştırır.


Tüm heyecan verici Android'e girmenin ve Android için App Lock'un yararlı yönlerini denemenin tam zamanı. IBYMOBI tarafından profesyonelce tasarlanmış olan bu inanılmaz Android uygulaması, durdurulamaz bir tecrübe ile küresel kullanıcıların yararına olacaktı.

Davetsiz misafirlerin ve züppelerin, özel verilerinizde göz ardı etmesini önlemek için ücretsiz uygulama kilidi ve gizlilik koruması. Hassas fotoğraflarınızı ve videolarınızı Galeri'nizi şifreleyerek gizleyebilir, ayrıca çocuklarınızın veya bekçileri ayarlarınızı karıştırmamak veya hayati şeyler silmek veya uygulama içi satın alma yapmaktan uzak tutabilirler.

Bu popüler AppLock, uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve diğer özel verileri şifre kilidi veya kalıp kilidi ile kilitleyebilir. Ayrıca, uygulama kilidi ayarlarını istediğiniz gibi özelleştirebilir, tüm gizliliği bir küçük AppLock'da kilitlemek için daha güvenli ve daha akıllı olabilirsiniz. Uygulama, Sosyal uygulamalar da dahil olmak üzere tüm Android uygulamalarını kilitleyebilir. Böylece Facebook, WhatsApp, Messenger, Vine, Twitter, Instagram, Snapchat ve WeChat'ı kilitleyebilir. Artık hiç kimsenin özel sohbetinizde peeplemesine izin verilmez.



Uygulama aynı zamanda iletişim, SMS, Galeri, Videolar, E-posta ve benzeri işlemleri yapabilir. Bu nedenle, hiç kimse sistem uygulamaları için ayarlarınızı berbat edebilir. Buna ek olarak, bu AppLock, Android Pay, Samsung Pay ve PayPal'ı kilitleyebilir. Nihayetinde hiç kimse herhangi bir ürün satın almak için cüzdanınızı kullanamaz.
Küresel kullanıcıları, faydalı yönleri ile birlikte gelen kaliteli paketlenmiş özelliklere sokan bir mobil uygulama kesinlikle denemeye değer. Android için popüler AppLock'tan küresel kullanıcıları bekleyen tecrübe budur. AppLock fotoğraf ve videoları kilitleyebilir.

Ayrıca, görünmez desen kilidi ve rasgele klavye sunar; bu nedenle hiç kimse şifrenizi veya kalıbınızı dikizleyemez. Bu uygulamanın diğer önemli özellikleri, telefonunuzdan içeri girmeye çalışan davetsiz misafirlerin fotoğrafını çekebilmesidir. Zaman ve verileri AppLock'da kontrol etmek için de kaydetmek mümkündür. Tamamen bu uygulama tümüyle kullanıcılara yönelik tüm gereksinimleri karşılar.


Genel olarak, AppLock, uygulama ve oyunların PIN veya Desen'in arkasına kilitlenmesiyle alakalı bir yeniliktir ve saldırgan uygulama önerileri veya saldırgan reklamlar yoktur. Eşyalara pratik bir yaklaşımla burada her şey iyi işliyor ve süper kullanımı kolay ve işi en az karışıklık ve güçlükle bitiriyor.

Play Store:
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Üst Alt