Androide camwow ve retrica istiyoruz

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Androide camwow ve retrica istiyoruz
Yaav iphonun en guzel kamera programlari neden androide gelmiyor artik androidede gelsinn

-Emre

Üye
Apple onlara yığınla para veriyor. Hem hiç gerek yok bu programlara androidde onlarcasi var. Resmi yapınca alta isim eklemsi de applein egosundan başka bişey değil.

Apple onlara yığınla para veriyor. Hem hiç gerek yok bu programlara androidde onlarcasi var. Resmi yapınca alta isim eklemsi de applein egosundan başka bişey değil.
aynen google playde 100 lerce var fotoğraf düzenleme programları

Türe

Üye
Isim eklemek istiyorsan ps touch tarzi programlar kullan ben şahsen çok ergence buluyorum öyle kamera programı isimli çekimleri

Tepkiler: Pianist07
Isim eklemek istiyorsan ps touch tarzi programlar kullan ben şahsen çok ergence buluyorum öyle kamera programı isimli çekimleri

bence ergenliğinde ötesinde bana kıroca ve görgüsüzce geliyor. Kıyısında köşesinde saçmasapan logoyu yazıyı ne yapalım tertemiz resmimiz olsun diyeceklerine niye yazı yok diyorlar. Hey Allah'ım daha ne günler göreceğiz. Ayrıca google play'de bu programdan 10 kat kaliteli yüzlerce program var.

mcnpl4

Üye
ozguveni olmayan kizlar cok kullaniyo bu tip uygulamalari:/

UpOneTR

Üye
ben powercam kullanıyorum ne yazısı ne bişyi onlardan daha güzel çekim yapıyor..

frk uzn

Üye
ben 2 programıda kullanıyorum yazısından dolayı rahatsızım ama efectleri gayet güzel

tapatalk

Üye
nerde kezban bıyıklı sivilceli kız va bu programları kullanıyo. çok daha iyileri mevcut.

Türe

Üye
Mevcut olanlarin hepsi iOS den port zaten

Artles

Üye
Öyle demeyin çok güzel kızlarda kullaniyo ya

Not : simdi " yoksa ?" Dicek sivri zekalilar için, erkeğim.

Efektleri guzel o yazi olayi hos degil. Cekilen fotoyu degil de kamerayi efektleyen uygulama var mi?

fazla efektli dedikleri gibi kullananların alayı kız

furkey

Üye
en güzel uygulama? iki filtre var diye programda en güzel mi oldu? Android telefonların çoğunun sadece kamera yazılımında o efektler var. Galeride gelenleri saymyorum bile Hala yetmediyse bir yığın program var daha profesyonel filtrelere sahip olan...

bende hem iphone 4 hem s3 var yemişim camwow'unu hiç bir işe yaramaz diğer programlardan tek farkı allta camwow yazması

Pixlr, FotoRus ve PicsArt kullandıgım en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları. Kamera olarak'ta uCam uygulamasını öneririm.