Android'den bile soğutan telefon !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Android'den bile soğutan telefon !
Yav arkadaş babam geçen turkcell maxipro 5 almış yemin ediyom androide geçmekten vazgeçiyodum. O ne hız ya m.facebook ta bile takılıyo telefon. E tabi turkcellin yapcağı android anca bu kadar olur. Eğer bazıları bunu almayı düşünüyosa hemen vazgeçsin. Pişman olursunuz. Saygılar ;)

badmus

badmus

Üye
:zuhaha: almak isteyenler birdaha düşünsün.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
yaa o telefondan htc one x veya s3 kalitesi beklememek lazım hani ne kadar ekmek o kadar köfte misali

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
yaa o telefondan htc one x veya s3 kalitesi beklememek lazım hani ne kadar ekmek o kadar köfte misali

tabi ki beklenmez ama 1.4 ghz işlemcili telefondan da bu kadar kötü performans beklemezdim benim n8 daha iyi :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tarayıcı sıkıntıları olabilir. Opera kullanmanızı tavsiye ederim.
Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arkadasındaki telefon t10 olmasın

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
stabil bi custom rom atarsanız performansında gözle görünür bir artış olacağını düşünüyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeş bide ics o telefona ağır gelmiştir neden dersen:
-ben Galaxy w kullanıyorum samsung bize ics güncellemesi vermedi çünkü telefonda kasmalar ve stabilite düşüklüğü olucağını biliyodu o yüzden 2.3.6 sürümnde kaldık sonra arco cm9 geliştiricisi ics kendi açık kaynak üzerinden galaxy w için derledi stabilite için bir sürü çalışmalar yaptı rom şiuan beta 3 aşamasında ve beta 4te yeni bir kernel gelicek beta 3 bile stock romdan iyi beta 4 te düşünemiyorum ama arco bu rom için 1 seneye yakındır çalışıyo demem oki turcell maxipro 5 için felan 1 seneye yakın hatta 1 ay bile uğraşmaz samsungun bizim romumuzla uğraşmadığı gibi.yani sana şöyle anlatayım sendeki ics android hataları ile dolu :D o yüzden custom rom kumaya bak cynogenmod öneririm bende onu kullanıyorum o rom sende oldukça hep kasacaktır beni dinle custom rom yükle tek kurtuluş olarak.

Kerim.

Kerim.

Üye
stok rom yukle.

ags2002

ags2002

Üye
kardes benim arkadasimda s3 var face uygulamasinda o bile kasiliyor cunku son guncellemelerden sonra uygulanin kapsami gelisti face android uygulamasini ben kullanmiyorum. ikincisi ki senin sorunun m.facebook cihazlarin tarayicilari yavas kim ne derse desin. onun icin ben hem telefonumda hem tabletimde opera kullaniyorum her siteye de catir catir giriyor. telefonu kotulemenin bir anlami 1.4ghz islemci hizli bir cihaz kullaiyorsun benim tel vf smart islemci hizi 600mhz telde ne donma var ne kasma ama su da var ben telefonuma asphal nova vs gibi hd oyunlar yuklemiyorum murat 124le ferrari gibi hiz yapilmaz. eger cihaz yavassa garanti kapsami disi kalma ihtimalini goz onunde bulundurarak rootlarsin sonra system app remover gibi sistem uygulamalarini kaldiran bir uygulamayla turkcelin butun gereksiz uygulamalarini kaldirirsin iste o zaman telefonun hizlanir

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Okurken çok güldüm kusura bakma ben maxipro 5 kullanıyorum bu sitedeki Romu yükle de gör telefon neymiş LTE bile var Samsun galaxy wonder den farklı hızlı gelişmiş

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Son yorumlar için diyorum mp5 in savunulacak bi yanı yok bence operada bile kasan bi tel o asla kullanmam babam da kısa zamanda satar zaten :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Neyse önemli değil inşallah iyi bir telefon alırsınız

ags2002

ags2002

Üye
Allah hayirli etsin o zaman boyabatli arkadasin dedigi gibi satar daha iyisini alirsiniz biz elimizden geldigince yardimci olmaya calistik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt