Püf Noktası Android'den Aldığınız Verimi En Üst Seviyeye Getirin

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Size tavsiyem cihazinizi root yapmasi icin baskasina vermeyin, yapamiyorum diye bir sey soz konusu olamaz, aslinda cok kolay bir islem fakat gerek sitelerin abartarak anlatmasi gerek gereksiz uzun tutulmus anlatimlar yuzunden karisik bir islem gibi gelmis olabilir sizlere, root atilmasi icin telefonunuzu baskasina teslim etmeden biraz arastirarak kendinizin yapmasini tavsiye ederim.
Usta sen biliyon galiba bende de root sorunu var tablet benimki exper h7g çok acil root lazım kaldı bi ton iş beni bekliyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Usta sen biliyon galiba bende de root sorunu var tablet benimki exper h7g çok acil root lazım kaldı bi ton iş beni bekliyor
Eger recovery moda girebiliyorsaniz supersu nun sitesinden indireceginiz root dosyasini recovery'den yukleyerek root erisimi kazanabilirsiniz, bunun disinda az bilinen tabletlerde root yapma islemleri genel olarak aynidir, ozel anlatim yapilmaz. One click root gibi yazilimlar root yapmaniza yardimci olabilir.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
tek tuşu olduğu için giremiyorum

ykpknl

ykpknl

Üye
Root basit bsey yaa bnde ilk eski teleofnumaa yaparken cok tedirgndm ama yapincaa artikk bi gunde 2 3 rom bilee yukledgm olmustu root iydirr yapin :-) :-)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
beyler bilen varsa cidden özele gelsin yardımcı olacak

sacid589

sacid589

Üye
:tşk:

Lenovo-pc

Üye
Arkadaşlar benim elimde Samsung Galaxy S3 var. Resmi android 4.4 kitkat güncellemesi geldi mi? Bilen var mı?

98farom98

98farom98

Üye
Arkadaşlar benim elimde Samsung Galaxy S3 var. Resmi android 4.4 kitkat güncellemesi geldi mi? Bilen var mı?
Kardeşim güncelleme gelmeyecek samsung açıkladı 4.3 son sürüm ama root yaparsan 4.4.2 kitkat olur

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler güzel inceleme olmuş
bir tek optimizier programını kurdum yapamadım

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Teşekkürler özellikle rehber uygulaması için

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
calypso16

calypso16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler özellikle rehber uygulaması için
Rica ederim, memnun kaldiysaniz abone olmayi unutmayin :)
Bekledigimden daha yogun bir ilgi ve begeni topladi bu konu, yakin zamanda daha iyi oneriler ve yontemlerle ikinci bolumu hazirlayacagim.

calypso16

calypso16

Üye
Nereye abone olunacak? :D

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
İşe yarıyor mu??

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu greenify uygulamasında sistem uygulamalarını listede göremiyorum. Cihazım rootlu değil o yüzden mi? Bugün sadece facebooku messengerini tictocu vs 3-5 uygulama uyuttum geceden sabaha %1 bile düşmedi şarj çok iyi gitti.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

Üst Alt