Püf Noktası Android'den Aldığınız Verimi En Üst Seviyeye Getirin

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Android'den Aldığınız Verimi En Üst Seviyeye Getirin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kanalımıza abone olmayı unutmayın :)

• Beğen
Tepkiler: csH, sacid589, Reşwan ve 3 diğerleri

Tirol07

Üye
Güzel çalışma olmuş.

• Beğen
Tepkiler: mkarahanlı ve MaxiHan

zalim-53

Üye
:tşk:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Destek için abone oldum

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Beğenmedim

ykpknl

ykpknl

Üye
rom olarak ne önerirsn cyanogenmodumu ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
rom olarak ne önerirsn cyanogenmodumu ?
Her telefon icin bu degisiyor, kimisinde hic bilinmeyen bir developer'in yaptigi rom mukemmel calisirken cyanogenmod gibi romlar cok yavas calisabiliyor. Android Lollipop yukleyebileceginiz bir telefonunuz var ise BlissPop rom adli yeni cikan romu denemenizi tavsiye ediyorum.
Daha iyisini senden bekliyoruz, gorusun icin tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: seyits
ykpknl

ykpknl

Üye
Her telefon icin bu degisiyor, kimisinde hic bilinmeyen bir developer'in yaptigi rom mukemmel calisirken cyanogenmod gibi romlar cok yavas calisabiliyor. Android Lollipop yukleyebileceginiz bir telefonunuz var ise BlissPop rom adli yeni cikan romu denemenizi tavsiye ediyorum.

Daha iyisini senden bekliyoruz, gorusun icin tesekkurler.
s4 kullanıyorum romun tamamen türkçee olması lazım bide şarj braz tasarruflu gderse iyi olur :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
s4 kullanıyorum romun tamamen türkçee olması lazım bide şarj braz tasarruflu gderse iyi olur :D
Blisspop romunu kesinlikle oneriyorum, sarj suresi ve stabillik olarak su an kesinlikle en iyi lollipop romu :)

ykpknl

ykpknl

Üye
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Heleki daha iyisini yapabiliyorsan sen yap diyere öne cikmaya calismanızdan kaybettiniz malesef misilerin goruslerine saygı duymalı kotu elestirilere acik olmalisiniz ben şakasına oyle yazdım ve smile kullanmak istemiyorum

Genel anlamda anlatım güzel fakat arkadaki müzik sıkıcı verilen bilgiler yararlı ancak izleyiciyide tutacak daha farklı seyler olamlı diye düşünüyorum anlatımlarınıza baska bir bakiş açısı katın iyi çalışmalar emeğinize sağlık.

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Heleki daha iyisini yapabiliyorsan sen yap diyere öne cikmaya calismanızdan kaybettiniz malesef misilerin goruslerine saygı duymalı kotu elestirilere acik olmalisiniz ben şakasına oyle yazdım ve smile kullanmak istemiyorum

Genel anlamda anlatım güzel fakat arkadaki müzik sıkıcı verilen bilgiler yararlı ancak izleyiciyide tutacak daha farklı seyler olamlı diye düşünüyorum anlatımlarınıza baska bir bakiş açısı katın iyi çalışmalar emeğinize sağlık.

oncelikle daha iyisini yapabiliyosan sen yap demedim, begenmediyseniz nasil olmasi gerektigiyle ilgili bir videoda siz cekin anlaminds dedim. İkinci olarak gorusunuze saygi duyuyorum, yorumumda herhangi bir sertlik mi hissettiniz? Her neyse tekrardan tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Güzel sunum olmuş, ağzına sağlık. Clean master gerçekten çok iş yapıyormuş gibi görünüp ha bire gereksiz bildirimlerle kafa şişirip uğraştırıyor du, en sonki güncellemede arka plan çalışanları durdurma özelliği eklenmişti bu güzel hoşuma gitti lakin hiç olmaması gereken bir özellik olan benzer dosya fotoğraflar var silmek istermisin diye hatırlatıp durması can sıkıcı olmaya başladı, bunu bana hatırlatmaması için bir seçenekte koymamışlar dolayısıyla kaybetti dünyanın bir numaralısı.

Bu arada başlığı düzenleyelim küçük harflerle.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan ve Nextman
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Güzel sunum olmuş, ağzına sağlık. Clean master gerçekten çok iş yapıyormuş gibi görünüp ha bire gereksiz bildirimlerle kafa şişirip uğraştırıyor du, en sonki güncellemede arka plan çalışanları durdurma özelliği eklenmişti bu güzel hoşuma gitti lakin hiç olmaması gereken bir özellik olan benzer dosya fotoğraflar var silmek istermisin diye hatırlatıp durması can sıkıcı olmaya başladı, bunu bana hatırlatmaması için bir seçenekte koymamışlar dolayısıyla kaybetti dünyanın bir numaralısı.

Bu arada başlığı düzenleyelim küçük harflerle.

Ben bastan beri clean master'i sevmiyorum ve en buyuk sebebide basina buyruk dosyalari silmesi, eski apk dosyalarini en alta koydugu secenekle gosteriyor fakat bilmeyen birisi tek tiklamayla yedeklerini kaybedebilir. Hele icindeki widget'ine diyecek bir sey bulamiyorum... Basligi duzenliyorum simdi

MetQ7

MetQ7

Üye
Sunum genel olarak güzel. Bende root atmak istiyorum fakat açıkcası yapamıyorum. Var mı Bursa' da root atan yerler?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sunum genel olarak güzel. Bende root atmak istiyorum fakat açıkcası yapamıyorum. Var mı Bursa' da root atan yerler?

Size tavsiyem cihazinizi root yapmasi icin baskasina vermeyin, yapamiyorum diye bir sey soz konusu olamaz, aslinda cok kolay bir islem fakat gerek sitelerin abartarak anlatmasi gerek gereksiz uzun tutulmus anlatimlar yuzunden karisik bir islem gibi gelmis olabilir sizlere, root atilmasi icin telefonunuzu baskasina teslim etmeden biraz arastirarak kendinizin yapmasini tavsiye ederim.

Üst Alt