Rica ederim

Tekrar buyuk bir kanal oldugumuzda bu iyiliginizi unutmayacagim, tesekkurlerDestek için abone oldum
(Tekrar dememin sebebi eskiden cok buyuk bir kanaldik fakat kanalimiz kapatildi)Her telefon icin bu degisiyor, kimisinde hic bilinmeyen bir developer'in yaptigi rom mukemmel calisirken cyanogenmod gibi romlar cok yavas calisabiliyor. Android Lollipop yukleyebileceginiz bir telefonunuz var ise BlissPop rom adli yeni cikan romu denemenizi tavsiye ediyorum.rom olarak ne önerirsn cyanogenmodumu ?
Daha iyisini senden bekliyoruz, gorusun icin tesekkurler.Beğenmedim
s4 kullanıyorum romun tamamen türkçee olması lazım bide şarj braz tasarruflu gderse iyi olurHer telefon icin bu degisiyor, kimisinde hic bilinmeyen bir developer'in yaptigi rom mukemmel calisirken cyanogenmod gibi romlar cok yavas calisabiliyor. Android Lollipop yukleyebileceginiz bir telefonunuz var ise BlissPop rom adli yeni cikan romu denemenizi tavsiye ediyorum.
Daha iyisini senden bekliyoruz, gorusun icin tesekkurler.

Blisspop romunu kesinlikle oneriyorum, sarj suresi ve stabillik olarak su an kesinlikle en iyi lollipop romus4 kullanıyorum romun tamamen türkçee olması lazım bide şarj braz tasarruflu gderse iyi olur![]()

tamamen türkçemi neyse bi bakayım hoşuma gderse kolları sıvarızBlisspop romunu kesinlikle oneriyorum, sarj suresi ve stabillik olarak su an kesinlikle en iyi lollipop romu![]()

Heleki daha iyisini yapabiliyorsan sen yap diyere öne cikmaya calismanızdan kaybettiniz malesef misilerin goruslerine saygı duymalı kotu elestirilere acik olmalisiniz ben şakasına oyle yazdım ve smile kullanmak istemiyorum
Genel anlamda anlatım güzel fakat arkadaki müzik sıkıcı verilen bilgiler yararlı ancak izleyiciyide tutacak daha farklı seyler olamlı diye düşünüyorum anlatımlarınıza baska bir bakiş açısı katın iyi çalışmalar emeğinize sağlık.
Güzel sunum olmuş, ağzına sağlık. Clean master gerçekten çok iş yapıyormuş gibi görünüp ha bire gereksiz bildirimlerle kafa şişirip uğraştırıyor du, en sonki güncellemede arka plan çalışanları durdurma özelliği eklenmişti bu güzel hoşuma gitti lakin hiç olmaması gereken bir özellik olan benzer dosya fotoğraflar var silmek istermisin diye hatırlatıp durması can sıkıcı olmaya başladı, bunu bana hatırlatmaması için bir seçenekte koymamışlar dolayısıyla kaybetti dünyanın bir numaralısı.
Bu arada başlığı düzenleyelim küçük harflerle.
Sunum genel olarak güzel. Bende root atmak istiyorum fakat açıkcası yapamıyorum. Var mı Bursa' da root atan yerler?