OnurYurdakul
Üye
Telefonda tuş kilidine şifre koyabiliyoruzpek ibilyoner birde hocam bunda tus kilidine sifre koyabiliyormuyuz oda onemli benim icin
oyun cok fazla oynamak degil hocam ben futbol asıgıyım fifa varmıs nova mc4 asphalt gta bunlar cok cok buyuk oyunlar zate nbunları yukleyim hevesimi alıyım diyene kadar yeni oyun cıkarbirde neden 8.1 gelene kadar wp almayalım hevesimi kacırma lutfen
hocam size mesaj attım tusk ilidi sifre nasıl o goruntuyu alsanız bi bilyonerde o canlandırmalar calısıyomu onun goruntusunu alıp atsanız mesajda[QUOTE="8.1'in çıkışına çok az kaldı[gönderilişine] yani güncelleme geldigi an yeni özellikler gelecek o sebeple diyorum güncelleme yayınlansın öyle al zaten telefonu aldıgında güncel olurTelefonda tuş kilidine şifre koyabiliyoruz
hocam size mesaj attım tusk ilidi sifre nasıl o goruntuyu alsanız bi bilyonerde o canlandırmalar calısıyomu onun goruntusunu alıp atsanız mesajda[QUOTE="8.1'in çıkışına çok az kaldı[gönderilişine] yani güncelleme geldigi an yeni özellikler gelecek o sebeple diyorum güncelleme yayınlansın öyle al zaten telefonu aldıgında güncel olur
valla kendi tlefonumu kardsime verdim almam lazım bu hafta pazar acıksa pazar alıcam degilse pazartesi falan
hocam bilyoner tarayıcıdan acsan diye dedimBilyoner bende bulunmadıgı için fotograf atamam ama tuş kilidini atarım
kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamakKusura bakma da sorduğun sorular yersiz. Tuş kilidine şifre koyamamak ne demek ? Windows Phone'u bu kadar küçük görüyorsan zaten alma.
Değil işte karalama kampanyası. 8.1 bi' yayınlansın da sonrası çok iyi olacak. Artık nasıl kötülüyorlarsa Windows' orada burada, ki görüyoruz malum sitelerde.kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamakama tasarım olarak 925 i cok cok begendim birde beyazın 32 si olsa tadından yenmezdi
satan adamdda kotuluyor yani o yuzden bukadar dusuk goruyorumDeğil işte karalama kampanyası. 8.1 bi' yayınlansın da sonrası çok iyi olacak. Artık nasıl kötülüyorlarsa Windows' orada burada, ki görüyoruz malum sitelerde.
satan adamdda kotuluyor yani o yuzden bukadar dusuk goruyorumyani adam bana acık acık 1500 lira vereceksin 925 e hiç bişey yaapıyosun acamıyosun falan filan baya giydirince haliyle herseyi soruyorum dedemin dukkan kirasını almasını bekliyorum insallah alırsa bana verecek bende alıcam hemen telefonu
Konu fazla uzadı haklısın da açık kalmasının kime ne zararı var onu anlayamadım ? Bu kadar abartmanın alemi ne ?Bence konuda yeteri kadar açık cevaplar var ve artık konuyu lütfen kapatın. Tüm sorulara cevaplar verildi hatta telefonu baştan yarattı arkadaşlar. Neredeyse işletim sistemini yeniden yazdılar. Yeter yani. Gerçi bazı kafası basmayan arkadaşlar için tekrar tekrar yazmaktan bıkmayız biz.
Tekrar ediyorum Telefon ciddi oranda stabil, kasmıyor, ciddi olan hiç bir konuda eksikliği yok, hatta ciddi konularda fazlalığı bile var. Gereksiz şeyleri kırpılmış, sade ve olması gereken bir işletim sistemine sahip. (Sahip diyorum çünkü büyük ihtimalle WP8.1 ile çok kısa sürede bunu çok çok daha üst düzeye çıkarıyorlar). Lütfen artık parasını düşünen satıcıların saçma sapan karalamalarını buraya yazmayın. Lütfen telefonu kullananlardan cevaplarınızı zaten aldınız, kullanmayanların yorumlarına bakmaktan vaz geçin. Lütfen alacağım bilgiyi aldım deyin ve konu kapansın.
Bende onu anlayamadim herkeste bi kon kapattirma cabasi gormek istemeyen kknuya gjrmez yazma z olur biter ne bu tavir anlahamadim yaniKonu fazla uzadı haklısın da açık kalmasının kime ne zararı var onu anlayamadım ? Bu kadar abartmanın alemi ne ?
bende kapanacak bir sey oldugunu dusunmuyorum ama ısrarla bazı kullanıcılar kapattırmamı soyluyorlarKardeş bilyoner den ekran görüntüsü aldım da mobildeyim Bi turlu upload edemedim. Bu arada tarayıcı upload desteklemiyor. Resim upload programları vardı mağazada ancak şu an bulamadım. Ayrıca kendi görüşüme göre konuda kapanacak bir durum yok. Tabi yöneticilere kalmış orası kimseyi de ilgilendirmez. Başka sorun olursa cevaplarım kardeşim. İyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?