avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam internetten siparis dusunmuyorum pek hiç denemedigim icin daha once bilmiyorum guven konusundaistanbul bilişim de Nexus 5 1186 TL ,biraz daha para biriktir,birde sen konuyu Cep Telefonu Genel bölümüne aç birde oradaki deneyimli android kullanıcılarının söylediklerine bak sonra iki telefon arasında daha iyi karar verirsin
Ben 920 yi buradan aldım,izmir deyim sipariş verdim sorunsuz şekilde geldihocam internetten siparis dusunmuyorum pek hiç denemedigim icin daha once bilmiyorum guven konusunda
fakat windows phone 8'de öle bir yöntem mevcut değil ancak flash bence gereksizFlash Player iOS ve Android'de bulunmuyor. Dışarıdan .apk yoluyla edinilebilir ancak.
Mevcut olup olmaması kullanıcıya göre değişir, ben de ihtiyaç duymadım hiç, Android kullansaydım da sanırım pek bir şey değişmezdi, zaten online filmler falan VK ya da Mail.Ru sunucularından paylaşılıyor, onlar da rahat şekilde izleniyorfakat windows phone 8'de öle bir yöntem mevcut değil ancak flash bence gereksiz
Sonuç itibariyle Android ile yapıp lumia ile yapamadıklarımız arasında bulunuyor.Flash Player iOS ve Android'de bulunmuyor. Dışarıdan .apk yoluyla edinilebilir ancak.
Kendi fikrinfakat windows phone 8'de öle bir yöntem mevcut değil ancak flash bence gereksiz
nexus harici modeller öle fakat nexuslar öle değilBenim gorusume gore de android asla stabil bi sistem degil bi sure sonra kesinlikle cok yavaslıyor. Bence ikilemdeysen apple veya wp arasında kalmalısın
biz 8.1 i beklemekten çatladık 9-10a Allah kerimCanlar wp 9 ve 10 ile Windows Android in on yıl önce yaptığını yapacakmış. Bize de
Beklemek düşer . Adamların stratejisi bu.
hayır çıkmıyor titreşimde kalıyor. Yani uyarı sesleri gelmiyor müzik, oyun müziği falan sesli oluyorBenim telefonum hep sessizde. Yani sessizdeyken titresim olsa yeter ama uygulamalar sessiz olmak zorunda bide muzik dinlerken sesi acinca telefon sessizden cikiyomu
925 de hafıza kartı yok zate nsoylediklerinden 1. ve 2. madde onemli benim icin mesela mac koligi nasıl acıyor vebilyoneri bi resim alıp bana atabilirmi birisiDostum kendi görüşlerimi söylüyorum.
1) Dosya yöneticisi olmadığından klasör oluştur, kes , kopyala , yapıştır , zip ile sıkıştır gibi şeyler yapamazsın.
2) Flash player olmadığından bazı sitelerde video izleyemezsin.
3) Uygulamaları hafıza kartına kuramazsın diyecektim ki 8.1 güncellemesi ile çözülüyor.
4) Sistem yeterince Unlock edilmediği için kafana göre modifiye edemezsin.
5) Mağazadan farklı farklı temalar indirip kullanamazsın.Kısacası Android biraz daha özgür ve WP ise biraz daha ciddi duruyor. Kimisi hemen alışır, kimisi zor alışır, kimisi hiç alışamaz.
oyun cok fazla oynamak degil hocam ben futbol asıgıyım fifa varmıs nova mc4 asphalt gta bunlar cok cok buyuk oyunlar zate nbunları yukleyim hevesimi alıyım diyene kadar yeni oyun cıkarŞuanda Oyun Çok Fazla oynayan arkadaşlar wp'den pek bir şey beklemesin.
Ama İnternet.sosyal felan dersenin Windows Phone Hepsine Koyar Geçer
Maçkolik uygulaması var zaten mobil siteye gerek yok.925 de hafıza kartı yok zate nsoylediklerinden 1. ve 2. madde onemli benim icin mesela mac koligi nasıl acıyor vebilyoneri bi resim alıp bana atabilirmi birisi
pek ibilyoner birde hocam bunda tus kilidine sifre koyabiliyormuyuz oda onemli benim icinMaçkolik uygulaması var zaten mobil siteye gerek yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pek ibilyoner birde hocam bunda tus kilidine sifre koyabiliyormuyuz oda onemli benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?