Android'de Film İzleme İle İlgili Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Android'de Film İzleme İle İlgili Soru
Arkadaşlar ben hafıza kartına film atacağım ama hafıza kartım filmi oynatırken sorun çıkartırmı bu arada hafıza kartı class 4

pek çıkaracağını sanmam ama videonun kalitesine baglı

Konu Sahibi
720p hd filmler için birşey söyliyebilirmisin?

PriZm

Üye
Oynatırken class2 kart dahi sorun çıkarmaz.720p video çekerken sorun yaratabilir ama.

Konu Sahibi
Şimdiki class 2 çekerken hiç sorun çıkartmadı

cortex47

Üye
telefon üreticileri yüksek çözünürlüklü video için class 4 ve üzerini önerirler. class 2 belki sorun çıkarır, class 4 ve üzeri rahat...

Konu Sahibi

720 P video çekerken sağladığı Bitrate'ine bağlı.benim telefon 15-20 bitrate ile çekiyor class 2 de çok sorun çıkarıyordu.

Peki class 4 kaç bitrateye kadar çekebilir şuanda 15 bitratede çekiyormuş lg camera pro kullandiğım program normal kamerayı kullanmıyorum

Bu class olayıyla videı çekio çekmeme çok karışık. Cihazdan cihaza değişiyor. Ama class 4 ile hiç sıkıntı yaşamazsın raad ol. Bende c6-01 vardı class 2 de videoları 10 saniyede bi durup izliordm

Konu Sahibi
Dostum içim rahatladı 32gb class 4 alacağım birazda oyun manyağıyım

Dostum içim rahatladı 32gb class 4 alacağım birazda oyun manyağıyım
Bence en iyi oyun mass effect çok uzun sürmüyor oyun. Hem kalite çok yüksek hem sistemi hiç zorlamıyor. Yani kasma felan yok bence kesinlikle yükle

PriZm

Üye

Bence en iyi oyun mass effect çok uzun sürmüyor oyun. Hem kalite çok yüksek hem sistemi hiç zorlamıyor. Yani kasma felan yok bence kesinlikle yükle
Ne de olsa EA yaptı adamlar nasıl optimizasyon yapacağını biliyor dead space nin grafikleri harikaydı boyutu ise 12 mb civarıydı.

ama ben mass effecti oynayamıyorum internet olmadığı zaman oyundan atıyor

Konu Sahibi
Biri EA mı dedi Dead Space ve Real Racing 2 geldi aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...