Android'de Film İzleme İle İlgili Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Android'de Film İzleme İle İlgili Soru
Arkadaşlar ben hafıza kartına film atacağım ama hafıza kartım filmi oynatırken sorun çıkartırmı bu arada hafıza kartı class 4

blacktalon

blacktalon

Üye
pek çıkaracağını sanmam ama videonun kalitesine baglı

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
720p hd filmler için birşey söyliyebilirmisin?

PriZm

PriZm

Üye
Oynatırken class2 kart dahi sorun çıkarmaz.720p video çekerken sorun yaratabilir ama.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiki class 2 çekerken hiç sorun çıkartmadı :D

cortex47

cortex47

Üye
telefon üreticileri yüksek çözünürlüklü video için class 4 ve üzerini önerirler. class 2 belki sorun çıkarır, class 4 ve üzeri rahat...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
telefon üreticileri yüksek çözünürlüklü video için class 4 ve üzerini önerirler. class 2 belki sorun çıkarır, class 4 ve üzeri rahat...
Yeni alacağım Toshiba 32gb class 4 sorun çıkarmaz o zaman

PriZm

PriZm

Üye
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi

720 P video çekerken sağladığı Bitrate'ine bağlı.benim telefon 15-20 bitrate ile çekiyor class 2 de çok sorun çıkarıyordu.

Peki class 4 kaç bitrateye kadar çekebilir şuanda 15 bitratede çekiyormuş lg camera pro kullandiğım program normal kamerayı kullanmıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Peki class 4 kaç bitrateye kadar çekebilir şuanda 15 bitratede çekiyormuş lg camera pro kullandiğım program normal kamerayı kullanmıyorum
tahminimce 5-8 bitrate arasını atlama yapmadan kaydeder:oke:

cukuleaks

Üye
Bu class olayıyla videı çekio çekmeme çok karışık. Cihazdan cihaza değişiyor. Ama class 4 ile hiç sıkıntı yaşamazsın raad ol. Bende c6-01 vardı class 2 de videoları 10 saniyede bi durup izliordm :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Dostum içim rahatladı 32gb class 4 alacağım birazda oyun manyağıyım :D

cukuleaks

Üye
Dostum içim rahatladı 32gb class 4 alacağım birazda oyun manyağıyım :D
:D :D Bence en iyi oyun mass effect :oke: çok uzun sürmüyor oyun. Hem kalite çok yüksek hem sistemi hiç zorlamıyor. Yani kasma felan yok bence kesinlikle yükle :oke:

PriZm

PriZm

Üye

:D :D Bence en iyi oyun mass effect :oke: çok uzun sürmüyor oyun. Hem kalite çok yüksek hem sistemi hiç zorlamıyor. Yani kasma felan yok bence kesinlikle yükle :oke:
Ne de olsa EA yaptı :) adamlar nasıl optimizasyon yapacağını biliyor dead space nin grafikleri harikaydı boyutu ise 12 mb civarıydı.

ama ben mass effecti oynayamıyorum internet olmadığı zaman oyundan atıyor :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Biri EA mı dedi Dead Space ve Real Racing 2 geldi aklıma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt