Püf Noktası Android Yavaşlar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

İspanyol

İspanyol

Üye
Dostum üst seviye bi telefon alacaksan en az kasacak telefon iphone 6 ya pahalı dediğin için htc one m7 al yada nexus tabiki en stabil android htc de benim görüşüm ama paran varsa iphone 5s yada yine htc one m8 tavsiyelerim evet android bi süre sonra kasar ama en az bunlar kasar düşüncem bu saygılar

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Rehber sorunu s3 te vardı bitti. Bence sen en iyisi iPhone 6 al hem büyük ekran olursa androidçilerin almaması için sebebler çok çok azalıyor.
iphone 6 alamam fiyatı çok olur ayrıca ben pek büyük ekran sevmiyorum o yüzden tercihim 5s benim :)

ANIL

ANIL

Admin
Üslubunuza dikkat ederek konu ile alakalı devam edin arkadaşlar. Konunun kamera performansı ile alakası yok. Tartışma devam etmesin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Forumda tartışma neden devam etmiyor anlamıyorum . Ne güzek kuru forum hareketlenmiş, bazı mesajlar beni güldürmüş. Hemen mesajları siliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Topal Pire
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Forumda tartışma neden devam etmiyor anlamıyorum . Ne güzek kuru forum hareketlenmiş, bazı mesajlar beni güldürmüş. Hemen mesajları siliyorsunuz.
Aynen öyle. Ne güzel bilgilerimizi karşılaştırıyoruz ama tartışma deyince insanların algısında kavga gibi bir algı oluşuyor.Seviyeli bir şekilde tartışalım.Lütfen yorumları silmeyin...

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar böyle tartışma olacaksa devam etmesinin anlamı yok. İşlem yapmasak daha farklı yerlere gidebiliyor. Seviyeli ve konu dışı olmadığı sürece zaten bir şey yapmıyoruz.

0MG90

0MG90

Üye
İyide bizim mesajlarımızda bir şey yoktu. O arkadaşın mesajı düzenlenseydi daha iyi olurdu.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kasmayan bir cihaz istiyorsan Windows Phone'a bak 1 sene oldu donmaya pek rastlamadım donduysada arka planda ağır bir oyunu yüklerken sıkıntı oluyor oda olsun artık.:)

İman Gücü ile gönderildi.

Heroata

Heroata

Üye
Bir arkadas demis telefonu 20 gunde bir kapat diye. Her gun kapatacaksin. Sen hic 20 gun uyanik kalabilir misin? cihazin yavasladigi anda format atacaksinveya yazilimi basacaksin. Android kullanicisi dediginin telefonunda sadece facebook twitter olmayacak. Zaten telefonundan sikayetci olanlar bu insanlardir. Elimde 2 yillik galaxy wonder var. Romlari guncel bir sekilde takip ediyorum, ayda bir verilerimi silmeden guncelliyor veya ayni romu bir daha ustune kuruyorum ki sistem hatalari duzelsin. Bir android ciha formatlanmadigi surece hantallasir gider. Su anda elimde lg p503 var, arada bir guncel yazilim atip babama veriyorum hala bir sikayeti yok. Androidden asla sasmam. Herkese en ozgur isletim sisteminin android oldugunu ictenlikle soyleyebiliri. Cunku her hatanin mantikli bir cozumu vardir. Bu dediklerimi goz onunde bulundurmanizi isterim. Android bir bebektir, ona bakman gerekir. Yapamayacaksan da ios alir kafani dinlersin. Ama nbence Android.

fahabaker

Üye
İcinden akım gecen yani elektrikle calisan her aletin yavaslama sorunu var zaten fön makinesi bile zamanlar yavaslar :) telefonlardaki donanim ne kadar iletken olsada akım bir ısı ortaya cikariyor bu da donanima zarar veriyor androidde de stabilite sorunu maalesef var stabil olmayan yazilim donanimi daha cok zorluyor bu da yuksek saat hizlarinda calisma gereksinimini ortaya cikariyor o da ısıyı iosun bu konuda daha iyi oldugu bir gercek soyle birseyde var ios gercekten cok iyi bir isletim sistemi fakat herkes bir cihaza o kadar para verecek maddi guce sahip degil benimde cebimde para olsa bende iphone kullanirim simdi baska bir tartisma ortaya cikip konu dagilmasin lutfen herkese iyi forumlar

Invoke

Invoke

Üye
Elimizin altındaki pcde yavaşlıyor ki bi reset atarsın bir format atarsın, pislikleri temizlersin açılır cihaz. Arkadaşın sorduğu bu ufak tefek olay değildi bence. Hani hep derler ya android kasıyor, android şişiyor, android stabil değil. Hala bunu söyleyen en son hangi sürümde kaldılar merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.F.E, Türe, ~N.A.W.Y~ ve 2 diğerleri
Heroata

Heroata

Üye
Elimizin altındaki pcde yavaşlıyor. Arkadaşın sorduğu bu ufak tefek olay değildi bence. Hani hep derler ya android kasıyor, android şişiyor, android stabil değil. Hala bunu söyleyen en son hangi sürümde kaldılar merak ediyorum.
froyo :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Soruyu genel olarak açabiliriz. Sadece android mi? Windows işletim sistemide formattan sonra ilk kullanımda çok seri iken kurulan programlar ve oyunlardan sonra zamanla internet çerezleri indirmeler vs her türlü işlemden sonra işletim sisteminin ağırlaşması normaldir. Androiddede böyle olması normaldir. İos hiç kullanmadım ona yorum yapmıyorum ama ondada öyle olabilir mantıklısı bu

• Beğen
Tepkiler: Heroata
heathrow

heathrow

Üye
Bir arkadas demis telefonu 20 gunde bir kapat diye. Her gun kapatacaksin. Sen hic 20 gun uyanik kalabilir misin? cihazin yavasladigi anda format atacaksinveya yazilimi basacaksin. Android kullanicisi dediginin telefonunda sadece facebook twitter olmayacak. Zaten telefonundan sikayetci olanlar bu insanlardir. Elimde 2 yillik galaxy wonder var. Romlari guncel bir sekilde takip ediyorum, ayda bir verilerimi silmeden guncelliyor veya ayni romu bir daha ustune kuruyorum ki sistem hatalari duzelsin. Bir android ciha formatlanmadigi surece hantallasir gider. Su anda elimde lg p503 var, arada bir guncel yazilim atip babama veriyorum hala bir sikayeti yok. Androidden asla sasmam. Herkese en ozgur isletim sisteminin android oldugunu ictenlikle soyleyebiliri. Cunku her hatanin mantikli bir cozumu vardir. Bu dediklerimi goz onunde bulundurmanizi isterim. Android bir bebektir, ona bakman gerekir. Yapamayacaksan da ios alir kafani dinlersin. Ama nbence Android.
Benim telefonumda sadece facebook twitter var n'olmuş? Daha önce android telefon root da ettim. Sürüm de düşürdüm. Custom rom da yükledim. Şarj etkilenmesin diye fazla uygulama yüklemiyorum. Memnunum.

• Beğen
Heroata

Heroata

Üye
Benim telefonumda sadece facebook twitter var n'olmuş? Daha önce android telefon root da ettim. Sürüm de düşürdüm. Custom rom da yükledim. Şarj etkilenmesin diye fazla uygulama yüklemiyorum.
ben, sadece bu uygulamalari kullanmakla cihaziniza yazik ettiginizi soyluyorum. Almissin guzel bir cihaz, kullan tum ozelliklleriyle. Sadece facebook twitter kullanacaksan da o kasdar buyuk bir telefona gerek yok bence. Paraya yazik.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
ben, sadece bu uygulamalari kullanmakla cihaziniza yazik ettiginizi soyluyorum. Almissin guzel bir cihaz, kullan tum ozelliklleriyle. Sadece facebook twitter kullanacaksan da o kasdar buyuk bir telefona gerek yok bence. Paraya yazik.
Haklı olduğunuz taraflar var. Bu işlemler için discovery de yeterli olur. Ama instagram'ı bile sürekli internete bağlı tuttuğunuzda şarjı etkiliyor. Özellikle sürekli online olan uygulamalar şarjı etkiliyor. Evet kısıtlı kullanıyorum. 3G kapalı, siyah duvar kağıdı vs. önlemlerle kullanıyorum. Gün içerisinde şarja vermek istemiyorum.

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Haklı olduğunuz taraflar var. Bu işlemler için discovery de yeterli olur. Ama instagram'ı bile sürekli internete bağlı tuttuğunuzda şarjı etkiliyor. Özellikle sürekli online olan uygulamalar şarjı etkiliyor. Evet kısıtlı kullanıyorum. 3G kapalı, siyah duvar kağıdı vs. önlemlerle kullanıyorum. Gün içerisinde şarja vermek istemiyorum.
O Sorun Her Cihazda Oluyor 3g açıkken ve online uygulamalar açıkken kaç saat gidiyor şarj ?

• Beğen
Heroata

Heroata

Üye
Benim androidi tam anlamiyla kullanmak istedigim, onu karistirip daha degisik cozum yollari bulmak. Ornegin instagramda bildirimler bolumunden kontrol sıklıgini kapatarak veya greenify ile arka planda uygulamas calismasini engelleyebilirsiniz. Hatta illa pil benim olsun diyorsaniz ayarlar kismindan gelistirici secreneklerinden arka plandaki uygulama sinirini 0 yapabilirsiniz. Parlakligi sifira da alabilirisniz :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt