Android Yardım... Lg G2

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Android Yardım... Lg G2
merhaba arkadaşlar sayenizde doğru bir karar vererek LG G2 aldım. yazılım olarak tecrübem olmadığı için bazı şeyleri bilmiyorum kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum...

# herhangi bir şekilde root rom cihazı garantiden çıkarmadan paralı ücretsiz oyunlar nasıl yüklenir ?:maxicep: apk. imiş galiba hangi site iyidir. ?

#birde iphone da iTube Diye program vardı youtube a giriş yapıyordu o program izlediği videoyu hafıza ya alıyordu öyle bişey varmıdır. .

# birde telefonu ilk açtığımda boş ram : 1.1gb boş yazıyor 1-2 saat sonra herşeyi kapatsam 900mb oluyor sabahtan beri kurcaladım 680mb düştü boş yazısı herşey kapalı olduğu halde

ama şuan res attım yine 1.1gb gösteriyor bu neyden kaynaklanır. .

birde androide yeni geçtiğim için yapmam gereken bişeyler varmıdır ? virüs girmesin yavaşlamasın diye ?

son olarak uygulama sil yükle sil yükle bunlar kalıntı dosya bırakır mı telefonda nasıl sileriz ....

lg g2 yi almak isteyipte kafasında soru işareti bulunan arkadaşlara yardımıcı olabilirim...

çok teşekkür ederler şimdiden...:coolkonu unutuldu benim :(

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hayırlı olsun kardesım

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Invoke

Invoke

Üye
# maxicep iyidir =P . Önce google playe gir istediğin uygulamanın sürümüne bak sonra o sürümünle adını bir de apk olarak arat googleda bulursun.
# bilmiyom
# nawy'nin konusu vardı ramle ilgili android bölümünde onu oku, üst konu zaten.
# virüs girmez, bilmediğin saçma sapan uygulamaları yükleme, mesela çin kaynaklı +18uygulamalarda girebilir belki ya da sırf +18olmasına gerek yok dandik şeylere bulaşma işte =P Anti virüs ya da taskkiller gereksiz, sistemi yorar boş yere şarjına da yazık boş ver.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
# maxicep iyidir =P . Önce google playe gir istediğin uygulamanın sürümüne bak sonra o sürümünle adını bir de apk olarak arat googleda bulursun.
# bilmiyom
# nawy'nin konusu vardı ramle ilgili android bölümünde onu oku, üst konu zaten.
# virüs girmez, bilmediğin saçma sapan uygulamaları yükleme, mesela çin kaynaklı +18uygulamalarda girebilir belki ya da sırf +18olmasına gerek yok dandik şeylere bulaşma işte =P Anti virüs ya da taskkiller gereksiz, sistemi yorar boş yere şarjına da yazık boş ver.

çok teşekkür ederim ram sorun değil her türlü yetiyor 1-2 oyun denedim sırf performansına bakmak için fenaydı valla.

640gb taşınabilir hdd taktım fat32 biçimli onuda çalıştırdı filmleri hızlıca hdd den oynatıyor.

başkada bişey yapmadım tek zoruma giden rehberde hem sim deki kişiler çıkıyor hem whatsapp takiler hem facebook kişileri ne yapcağımı şaşırdım :)

lg nin kendi programı var playstore gibi yazı tibi klavye rangi tema felan baya şey var LG işi biliyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Rehberi ayarlayabilirsin sanırım, kurcala biraz vardır seçenekler.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ram muhabbetine takılma kendi ram temizleyicisi var widgetlerde bi bakarsan görürsün

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
ram muhabbetine takılma kendi ram temizleyicisi var widgetlerde bi bakarsan görürsün

evet te telefonu yeni başlatınca temizle diyine 1.1gb boş

1-2 saat sonra facee oydu buydu derken ondan sonra temizle diyince 800mb :D hizmetler felan açık kalıyomuş galiba res atınca kapanıyormuş..

Never Back Down

Never Back Down

Üye
evet te telefonu yeni başlatınca temizle diyine 1.1gb boş

1-2 saat sonra facee oydu buydu derken ondan sonra temizle diyince 800mb :D hizmetler felan açık kalıyomuş galiba res atınca kapanıyormuş..
takma bak android ram kullanması iyidir zaten
mesela adamın biri 50mb ile mostwanted açmış oyuna girince açık progları kısıtlıyor oto olarak android ekosistemi bu

enver_techno

enver_techno

Üye
Ram konusu bu kadar etkilemesin sizi, o zaman bilgisayarınızın RAM'i ile neden bu kadar uğraşmıyorsunuz ? ;) Sonuçta o da Elektronik bir cihaz.
%99 Herşeyi güzel.
%1'lik kısmı kamerasının pek de iyi olmadığından :)

O yüzden Z1 almıştım.

Hayırlı olsun kardeşim..

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ram konusu bu kadar etkilemesin sizi, o zaman bilgisayarınızın RAM'i ile neden bu kadar uğraşmıyorsunuz ? ;) Sonuçta o da Elektronik bir cihaz.
%99 Herşeyi güzel.
%1'lik kısmı kamerasının pek de iyi olmadığından :)

O yüzden Z1 almıştım.

Hayırlı olsun kardeşim..

Ben yanlış tespit yapmışsınız, kamerası gayet iyi, Z1den geri kalacak yanı varsa malzeme kalitesi ve hafızasıdır, diye düşünüyorum. =) Tabi kamerası Z1 kadar değil ama "kamerası pek de iyi olmadığından..." lafı için baya iyi bir kameraya sahip g2.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben yanlış tespit yapmışsınız, kamerası gayet iyi, Z1den geri kalacak yanı varsa malzeme kalitesi ve hafızasıdır, diye düşünüyorum. =) Tabi kamerası Z1 kadar değil ama "kamerası pek de iyi olmadığından..." lafı için baya iyi bir kameraya sahip g2.

kamera şaşırtıcı bir şekilde iyi çekiyor birçok ta özelliğe sahip ama . nasıl z1 in ekranı soluksa ve bu mutsuz ediciyse G2 de gece çekiminde fps düşük hareket ediyor kamera çekimler iyi ama o bile işte kamerası gece kötü çekiyor demeye yetiyor . .

hafızaya gelince realracing3 + 3-4 oyun yükledim 100er mb lık . bi 300 şarkı var bide face twitter felan 6gb yer var şuan bana fazla fazla yeter ama piyasa pasaport kayıtlı yurt dışı cihazı denen bişey vardı eskiden . diyelim ki g2 teknosada 1600tl ben onu 900-1000 tl ye alabilirdim eski sistemde . şimdi çok değişmiş mecburen orjinal lg garantili aldım telefon 1400+40tl kılıf +10tl jilatin +10 tl otg kablo = gayet beklediğimden fazla bir performans. ama aynı fiyata 32 gb da alabilirdim sahibinden de kutusu açılmamış 32gb 1400tl ye satan var :( moral bozmaya birebir

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
beyler acil LG G2 Klavye türkçe klavye oluyormu Ğ I Ü Ö felan çıkmıyor haliyle başka tuşlara basıyorum . telefon düzken sorun değilde yatayda hiç yazamıyorum yardım.

LimePie

LimePie

Üye
banada lazım öyle bir klavye

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt