Lg G2 Kulaklık Ses Kalitesi Hakkında Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Kulaklık Ses Kalitesi Hakkında Yardım...
Merhaba arkadaşlar , aslında telefonda hiç bir sorun yok ancak İpod Touch 5 kullanıcısı olarak apple earpods kulaklıklarıyla (iphone5ve ipod5 kulaklığı) aldığım sesi LG G2 de denedğimde alamadım ..

yani aynı kulaklık 2 telefonda da ayrı ses veriyor.

Sesin yüksekliği bana yetiyor ancak baslar ve tizler ayarsız gibi ve telefonun ekolayzırı da pek işe yaramıyor .

yapaileceğim bişey varmıdır acaba ? Apple earpods ile ses pek farketmiyor da kendi kulaklığı ile hiç müzik dinleyesim gelmiyor açıksası tatmin etmedi beni..

not : root rom yapamam telefon orjinal garantili :D

şimdiden teşekkürler arkaşlar

andry77

andry77

Üye
Merhaba
Merhaba arkadaşlar , aslında telefonda hiç bir sorun yok ancak İpod Touch 5 kullanıcısı olarak apple earpods kulaklıklarıyla (iphone5ve ipod5 kulaklığı) aldığım sesi LG G2 de denedğimde alamadım ..

yani aynı kulaklık 2 telefonda da ayrı ses veriyor.

Sesin yüksekliği bana yetiyor ancak baslar ve tizler ayarsız gibi ve telefonun ekolayzırı da pek işe yaramıyor .

yapaileceğim bişey varmıdır acaba ? Apple earpods ile ses pek farketmiyor da kendi kulaklığı ile hiç müzik dinleyesim gelmiyor açıksası tatmin etmedi beni..

not : root rom yapamam telefon orjinal garantili :D

şimdiden teşekkürler arkaşlar

fk555897

fk555897

Üye
Sanırım senin sorunun kulaklık çıkışından kaynaklanıyor. Apple kulaklıklarını iPhone'lara göre tasarlıyor.

Üst Alt