Luck Star
Üye
Android Yardım... Lg G2
merhaba arkadaşlar sayenizde doğru bir karar vererek LG G2 aldım. yazılım olarak tecrübem olmadığı için bazı şeyleri bilmiyorum kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum...
# herhangi bir şekilde root rom cihazı garantiden çıkarmadan paralı ücretsiz oyunlar nasıl yüklenir ?
apk. imiş galiba hangi site iyidir. ?
#birde iphone da iTube Diye program vardı youtube a giriş yapıyordu o program izlediği videoyu hafıza ya alıyordu öyle bişey varmıdır. .
# birde telefonu ilk açtığımda boş ram : 1.1gb boş yazıyor 1-2 saat sonra herşeyi kapatsam 900mb oluyor sabahtan beri kurcaladım 680mb düştü boş yazısı herşey kapalı olduğu halde
ama şuan res attım yine 1.1gb gösteriyor bu neyden kaynaklanır. .
birde androide yeni geçtiğim için yapmam gereken bişeyler varmıdır ? virüs girmesin yavaşlamasın diye ?
son olarak uygulama sil yükle sil yükle bunlar kalıntı dosya bırakır mı telefonda nasıl sileriz ....
lg g2 yi almak isteyipte kafasında soru işareti bulunan arkadaşlara yardımıcı olabilirim...
çok teşekkür ederler şimdiden...
konu unutuldu benim 
# herhangi bir şekilde root rom cihazı garantiden çıkarmadan paralı ücretsiz oyunlar nasıl yüklenir ?
apk. imiş galiba hangi site iyidir. ?#birde iphone da iTube Diye program vardı youtube a giriş yapıyordu o program izlediği videoyu hafıza ya alıyordu öyle bişey varmıdır. .
# birde telefonu ilk açtığımda boş ram : 1.1gb boş yazıyor 1-2 saat sonra herşeyi kapatsam 900mb oluyor sabahtan beri kurcaladım 680mb düştü boş yazısı herşey kapalı olduğu halde
ama şuan res attım yine 1.1gb gösteriyor bu neyden kaynaklanır. .
birde androide yeni geçtiğim için yapmam gereken bişeyler varmıdır ? virüs girmesin yavaşlamasın diye ?
son olarak uygulama sil yükle sil yükle bunlar kalıntı dosya bırakır mı telefonda nasıl sileriz ....
lg g2 yi almak isteyipte kafasında soru işareti bulunan arkadaşlara yardımıcı olabilirim...
çok teşekkür ederler şimdiden...
konu unutuldu benim 
hizmetler felan açık kalıyomuş galiba res atınca kapanıyormuş..