android vs ios

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• samsung galaxy s3 mini

Kullanılan: 2 16.7%
  • samsung galaxy s2

Kullanılan: 2 16.7%
  • iphone 4

Kullanılan: 7 58.3%
  • htc rhyme

Kullanılan: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi
android vs ios
merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum ve ben 8. sınıfa geçtim yeni bir telefon alıcam aklımda

samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy s2
iphone 4
bide htc rhyme var

htc yi seçmemin nedeni kutu içeriği fln sizce hangisi

müzik kalitesi iyi olacak kamerası iyi olacak fazla donma yapmıyacak oyunlarda takılma yapmıyack

bütçe 900 bide bu fiyata sıfır s3 bulabilirmiyiz ?

Megandroid

Megandroid

Üye
Kardes sana tek soyleyecegim uzerine 200 daha koy. Sifir galaxy s3 al.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
8. Sınıfa geçtim demişsin. S3 o ellerde fırıncı küreği gibi kalır bence ( ortalama bir vücut olarak kabul ediyorum vücut yapını ) 900 e bence s3 mini alabilirsin.

serihan

serihan

Üye
S2 al ben s3 mini kullanıyorum güzel ama s2 de multiwindow var ve 4.3 e kadar alı s3 mini de öyle ama s2 daha sağlam ve büyüklük açısından tam ortada en iyiso s2

gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi
8. Sınıfa geçtim demişsin. S3 o ellerde fırıncı küreği gibi kalır bence ( ortalama bir vücut olarak kabul ediyorum vücut yapını ) 900 e bence s3 mini alabilirsin.

yok çok büyük gelmiyo gecenlerde arkadaşımın s3 ü nü aldım elime tam oldu kenarlardan biraz taştı

gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi
ama bence android biraz kötü uygulamaların yarısından fazlası virüslü uygulama marketinde cinsel şeyler var (admin beni banlama oyle görunuyo) yani uygulam marketinde ios daha iyi bide listeye casper via a3216 yi yazmayı unutmuşum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2.el düşünüyor musun ?

phasan

phasan

Üye
İphone 4 suan sıfır yok dedıgın fıyata

- - - Eklendi - - -

İphone 4 8 gb onermem kımseye en az iphonede 16 gb alınmalı

serihan

serihan

Üye
ama bence android biraz kötü uygulamaların yarısından fazlası virüslü uygulama marketinde cinsel şeyler var (admin beni banlama oyle görunuyo) yani uygulam marketinde ios daha iyi bide listeye casper via a3216 yi yazmayı unutmuşum
Casper önermem onun yerine General Mobile Discovery i öneririm. İnternette Gold ta ön siparişler başlamış. bence tam sana göre s3 ten daha iyi ve ucuz alanların hepsi memnun. S3 ile aynı büyüklükte ve hafızası az ama hafıza kartına uygulama aktarma özelliği var.

Invoke

Invoke

Üye
Casper alma, androidde uygulama sıkıntısı yok, virüs filan abartı, indirmezsiniz olur biter, ne indireceğini bileceksin. ıostaki çoğu uygulama androide de var.
Ios mu android mi diyince ben android derim şimdi burdan tartışma çıksın istemiyorum böyle milyon tane tartışma var, konu başlığı olduğu için yazdım. Bence android çünkü daha rahatım.*
Ama listeye bakarak i4 dedim. Ben olsam i4 alırdım, büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gm d o kadar iyi değil bence(bakın bence diyorum tartışma yaratmayın) tamam fiyatı ucuz ama o kadar iyi değil bence kamerası çok kötü geç felan çekiyo görüntü kalitesi iyi değil ya samsung galaxy s3 mini yada casper via a3216 alıcam

- - - Eklendi - - -

peki xperia s nasıl onuda albilirmi

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar gm d o kadar iyi değil bence(bakın bence diyorum tartışma yaratmayın) tamam fiyatı ucuz ama o kadar iyi değil bence kamerası çok kötü geç felan çekiyo görüntü kalitesi iyi değil ya samsung galaxy s3 mini yada casper via a3216 alıcam

- - - Eklendi - - -

peki xperia s nasıl onuda albilirmi

Xperia S dediklerinden iyi, capserdan s3 miniden. Casper çok dandik, ciddi konuşuyorum adı casper diye demiyorum. Snapdragon 200 kullanıyor diye biliyorum, 4 çekirdeğine filan aldanmayın. Adreno 203 gpu destekliyor bendeki tek çekirdek 2011 rayde bile 205 var. Dandik yani.
Ama ben olsam hiç birini almam, S'i kaç liraya alıyorsunuz? SP alacak bütçeniz varsa, tavsiye ederim.

gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi

Xperia S dediklerinden iyi, capserdan s3 miniden. Casper çok dandik, ciddi konuşuyorum adı casper diye demiyorum. Snapdragon 200 kullanıyor diye biliyorum, 4 çekirdeğine filan aldanmayın. Adreno 203 gpu destekliyor bendeki tek çekirdek 2011 rayde bile 205 var. Dandik yani.
Ama ben olsam hiç birini almam, S'i kaç liraya alıyorsunuz? SP alacak bütçeniz varsa, tavsiye ederim.

btçem 900 tl o fiyata ulabilir miyim bide yeni konu açtım konun linki

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-galaxy-s3-mini-hakinda-bilgi-824507.html

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 4.

frk uzn

frk uzn

Üye
iphone 4 ama o fiyata 8 gb var sen hafızasını 1 haftaya doldurur sonra forumda konu açarsın bana bunu aldırdınız dandik vb.

iOSait

iOSait

Üye
merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum ve ben 8. sınıfa geçtim yeni bir telefon alıcam aklımda

samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy s2
iphone 4
bide htc rhyme var

htc yi seçmemin nedeni kutu içeriği fln sizce hangisi

müzik kalitesi iyi olacak kamerası iyi olacak fazla donma yapmıyacak oyunlarda takılma yapmıyack

bütçe 900 bide bu fiyata sıfır s3 bulabilirmiyiz ?

İphone4 32GB

gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi

Yok hacı 900e SP bulamazsın, 1200 fln biraz daha ucuza bulurusn belki de 900e bulamazsın.

orada kastettiğim xperia s di

- - - Eklendi - - -

iphone 4 ama o fiyata 8 gb var sen hafızasını 1 haftaya doldurur sonra forumda konu açarsın bana bunu aldırdınız dandik vb.

çok haklısınız ama ben galaxu mini kulanıyorum sadece whatsapp instagram easy bettery saver antivürüs bide kolaj diye bi uygulama var ve hafızaı daha var hafıza kartında taşılı bi uygulama yok

frk uzn

frk uzn

Üye

orada kastettiğim xperia s di

- - - Eklendi - - -

çok haklısınız ama ben galaxu mini kulanıyorum sadece whatsapp instagram easy bettery saver antivürüs bide kolaj diye bi uygulama var ve hafızaı daha var hafıza kartında taşılı bi uygulama yok
Valla bende 8 gb var icindeki uygulamalari cektim bu resimler sana yardimci olur bana yetiyo sahsen 8 gb