Tavsiye Android uygulamaları Pc'de çalıştırma.Blue Stacks

Sponsorlu Bağlantılar

Yardımcı oldu mu (bilmeyenlere)

• Evet teşekkürler

Kullanılan: 3 50.0%
  • Biliyordum.Ama bilgilendirici olmuş

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
Android uygulamaları Pc'de çalıştırma.Blue Stacks
Bilenlerimiz elbette ki vardır.Bu konuyu onları bilgilendirmek için açıyorum.Bilenler varsa bilmeyenlere saygısızlık etmesinler :) Konu forumda vardı fakat güzel anlatılmamış ve ilgisiz hazırlandığı için ben tekrardan anlatmak istedim.

Bi çoğumuz Android uygulamalarını telefonumuzdan kullanıyor.Bunu pc üzerinde de yaptığımızı da düşünün.İşte bunu Bluestacks sayesinde yapabiliyoruz.İsterseniz ilk kurulumdan başlayalım(gayet basit olmasına rağmen bazı hatalarla karşılaşmamanız için kurulumu da anlatayım ) :

Kurulum:
1-) (orjinal sitesidir merak etmeyin) dosyamızı indirelim.Ve açalım.

2-)Setupı türkçeleştirme yaparken bazı hatalar (buglar) ortaya çıkmış.Ama devam ete basıyoruz (sağ alt taraftan)

3-)Buraya kurması lazım yoksa google play hataları ortaya çıkabiliyor.Ve sonraki diyoruz.

4-)Her ikisinide işaretleyip kur diyoruz.

5-)Yüklenmesini bekliyoruz.Çok zaman almaz merak etmeyin.

6-)Burası gelecektir bekleyin.

7-)Ve işte bitti.

Sıra geldi nasıl uygulama yüklüyeceğimize :

Uygulama Kurulumu(kısaca):
Burdan (ara) istediğimiz uygulamayı yazıyoruz (örn:Google +)

İstediğiniz uygulamayı seçiyoruz.

Kabul ediyoruz.

Ben zaten google hesabıma giriş yaptığım için direk uygulamayı açtı.Sizden google hesabınızı eklemenizi isteyecektir.(Onu yaparsınız zaten kendiniz)

Artık burdan sonrasını da biliyorsunuz :D

İşte uygulamamızda hazır.
BlueStack'ı ilk açtığınızda karşınıza gelen menüde yüklü uygulamaları görürsünüz.

Sorularınız olursa bu başlık altına mesaj atın.Bakmaya çalışırım.Yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Eğer konu hakkında bişiye ihtiyacınız olursa konunun altına mesaj atmanız yeteli.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Emre ve lazye

98farom98

98farom98

Üye
Eline sağlık kardeşim çok yararlı bir konu:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Glania95
kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler emeğine sağlık kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Glania95
Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
Nedemek beyler bilenler olabilir bilmeyenler icin hazirladim :)

furkankaya559758

Üye
Bilgisayarda android uygulamalarını kullanmak için çok iyi bir program. Türkçe karakter kullanamayanlar için External Keyboard Helper adlı programı öneririm. Anlatım için teşekkürler.

Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda android uygulamalarını kullanmak için çok iyi bir program. Türkçe karakter kullanamayanlar için External Keyboard Helper adlı programı öneririm. Anlatım için teşekkürler.
Haklisin.Zaten uygulama turkceye cevrilirken de bazi hatalar da olmus.Yapimcilarin duzeltmesi lazim.

Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yasayan buraya yazabilir yardimci olmaya calisirim.

tekinay

Üye
clash of clansı açamıyorum sürekli internet bağlantını kontrol et yenidien yükle hatası alıyorum. dün oynuyordum herhangi bir sıkıntı yoktu ne yapmaya çalıştıysam olmadı defalarca oyunu kaldırdım yeniden yükledim olmadı bana yardımcı olurmusunuz. Tşekkürler
clash of clansı açamıyorum sürekli internet bağlantını kontrol et yenidien yükle hatası alıyorum. dün oynuyordum herhangi bir sıkıntı yoktu ne yapmaya çalıştıysam olmadı defalarca oyunu kaldırdım yeniden yükledim olmadı bana yardımcı olurmusunuz. Tşekkürler

Hasand.

Hasand.

Üye
bu programda var BlueStacks den daha (youwave)ıyi link :

Üst Alt