Glania95
Üye
Android uygulamaları Pc'de çalıştırma.Blue Stacks
Bilenlerimiz elbette ki vardır.Bu konuyu onları bilgilendirmek için açıyorum.Bilenler varsa bilmeyenlere saygısızlık etmesinler
Konu forumda vardı fakat güzel anlatılmamış ve ilgisiz hazırlandığı için ben tekrardan anlatmak istedim.
2-)Setupı türkçeleştirme yaparken bazı hatalar (buglar) ortaya çıkmış.Ama devam ete basıyoruz (sağ alt taraftan)
3-)Buraya kurması lazım yoksa google play hataları ortaya çıkabiliyor.Ve sonraki diyoruz.
4-)Her ikisinide işaretleyip kur diyoruz.
5-)Yüklenmesini bekliyoruz.Çok zaman almaz merak etmeyin.
6-)Burası gelecektir bekleyin.
7-)Ve işte bitti.
Sıra geldi nasıl uygulama yüklüyeceğimize :
İstediğiniz uygulamayı seçiyoruz.
Kabul ediyoruz.
Ben zaten google hesabıma giriş yaptığım için direk uygulamayı açtı.Sizden google hesabınızı eklemenizi isteyecektir.(Onu yaparsınız zaten kendiniz)
Artık burdan sonrasını da biliyorsunuz
İşte uygulamamızda hazır.
BlueStack'ı ilk açtığınızda karşınıza gelen menüde yüklü uygulamaları görürsünüz.
Sorularınız olursa bu başlık altına mesaj atın.Bakmaya çalışırım.Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Eğer konu hakkında bişiye ihtiyacınız olursa konunun altına mesaj atmanız yeteli.
Konu forumda vardı fakat güzel anlatılmamış ve ilgisiz hazırlandığı için ben tekrardan anlatmak istedim.Bi çoğumuz Android uygulamalarını telefonumuzdan kullanıyor.Bunu pc üzerinde de yaptığımızı da düşünün.İşte bunu Bluestacks sayesinde yapabiliyoruz.İsterseniz ilk kurulumdan başlayalım(gayet basit olmasına rağmen bazı hatalarla karşılaşmamanız için kurulumu da anlatayım ) :
Kurulum:
1-)
Kurulum:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(orjinal sitesidir merak etmeyin) dosyamızı indirelim.Ve açalım.
2-)Setupı türkçeleştirme yaparken bazı hatalar (buglar) ortaya çıkmış.Ama devam ete basıyoruz (sağ alt taraftan)
3-)Buraya kurması lazım yoksa google play hataları ortaya çıkabiliyor.Ve sonraki diyoruz.
4-)Her ikisinide işaretleyip kur diyoruz.
5-)Yüklenmesini bekliyoruz.Çok zaman almaz merak etmeyin.
6-)Burası gelecektir bekleyin.
7-)Ve işte bitti.
Sıra geldi nasıl uygulama yüklüyeceğimize :
Uygulama Kurulumu(kısaca):
Burdan (ara) istediğimiz uygulamayı yazıyoruz (örn:Google +)
İstediğiniz uygulamayı seçiyoruz.
Kabul ediyoruz.
Ben zaten google hesabıma giriş yaptığım için direk uygulamayı açtı.Sizden google hesabınızı eklemenizi isteyecektir.(Onu yaparsınız zaten kendiniz)
Artık burdan sonrasını da biliyorsunuz

İşte uygulamamızda hazır.
BlueStack'ı ilk açtığınızda karşınıza gelen menüde yüklü uygulamaları görürsünüz.
Sorularınız olursa bu başlık altına mesaj atın.Bakmaya çalışırım.Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Eğer konu hakkında bişiye ihtiyacınız olursa konunun altına mesaj atmanız yeteli.
Son düzenleme: