PriZm Üye ^BaRoN^' Alıntı: Bekliyoruz... Genişletmek için tıkla ... bu hemen olacak bir iş değil.daha 1-2 ay anca gelir.stabil çalışacağı ise malum.GPU hızlandırması yok.
^BaRoN^' Alıntı: Bekliyoruz... Genişletmek için tıkla ... bu hemen olacak bir iş değil.daha 1-2 ay anca gelir.stabil çalışacağı ise malum.GPU hızlandırması yok.
^BaRoN^ Üye ~UnderTaker~' Alıntı: bu hemen olacak bir iş değil.daha 1-2 ay anca gelir.stabil çalışacağı ise malum.GPU hızlandırması yok. Genişletmek için tıkla ... Sordukmu?
~UnderTaker~' Alıntı: bu hemen olacak bir iş değil.daha 1-2 ay anca gelir.stabil çalışacağı ise malum.GPU hızlandırması yok. Genişletmek için tıkla ... Sordukmu?
PriZm Üye enes_x' Alıntı: @kaya.77 Sordukmu (Alınma şaka şaka ) Genişletmek için tıkla ... şaka yap diye sordukmu?
enes_x' Alıntı: @kaya.77 Sordukmu (Alınma şaka şaka ) Genişletmek için tıkla ... şaka yap diye sordukmu?
u_cosar Üye SilentOne' Alıntı: tabi myriad alien emülatoru bizm telefonları kastırmassa Genişletmek için tıkla ...
SilentOne' Alıntı: tabi myriad alien emülatoru bizm telefonları kastırmassa Genişletmek için tıkla ...
YkPkY Üye Konu Sahibi distakjo' Alıntı: ayıptır kardeş ya. Git başka yerde geç dalganı. Genişletmek için tıkla ... burada dalga geçenlerle paylaştım.geriye doğru okursan yorumları aralarında sende varsın. o kadar geyiğe şimdi benim cevap vermemmi dalga oldu???
distakjo' Alıntı: ayıptır kardeş ya. Git başka yerde geç dalganı. Genişletmek için tıkla ... burada dalga geçenlerle paylaştım.geriye doğru okursan yorumları aralarında sende varsın. o kadar geyiğe şimdi benim cevap vermemmi dalga oldu???
distakjo Üye seninki insanlarla alay etmek. Millet geyik yapıyosa sana ne zararı var? Hem ben ne yazmışım iyi oku. Konu da amacına ulaşmıycak madem, kapattır.
seninki insanlarla alay etmek. Millet geyik yapıyosa sana ne zararı var? Hem ben ne yazmışım iyi oku. Konu da amacına ulaşmıycak madem, kapattır.