Emeklerine degeceğine şüphen olmasın, uzun zaman maxicepte konuşulup paylaşılacak bir program. Hatta sırf telefonda verimli komut panoları oluşturmak için adamlar forum oluşturmuş, bu programlar cerçevesinde çok faydalı düzenlemeler paylaşıyorlar.
(Buna benzer MacroDroid denilen bir program var fakat pano yerine akış şeması kullandığı için Automagic kadar başarılı olamıyor)
Bir sorum da olacak kardeşim: İngilizce-Türkçe desteği olan programları kullanarak hızlıca sözlük oluşturabilmenin bir yolu var mı? [yani Türkçe programın içindeki kelime eşleşmesini (örneğin Data<->Veri gibi) kullanarak şözlük oluşturamazmıyız ve bunu Türkçeleştirmede hızlıca kullanamaz mıyız?
Automagic özgün anlatımını hazırladım ama çevirisine daha başlamadım, sadece kontrol ettim (şunda çevirmekte olduğum bir uygulama devam etmekte) İngilizce-Türkçe sözlük oluşturma ancak Apk Editör ve MT Explorerde var, başka şekilde çıkarmı, Belli olmaz ama sen kendi sözlüğünü oluştur excel olarak kaydet, gerekli olduğunda kopyala-ara-kopyala-yapıştır mantığıyla excel sözlüğünden yararlanabilirsin..
Galaxilerarası cihazımdan Tapatalk4 ile gönderildi...
Ben şahsen inceledim ama, normal bir çeviri programı ile değil, ancak kodlamadan iyi anlayan bir Hex editörü ustası ile türkçeleştirilebilir. Hex editörü ile çeviri yapmak da tam bir işkence doğrusu.
Ben deneyeyim dedim ama olmadı.
Root Explorer uygulamasında kullanılan dil dosyalarına ait kelime ve cümleler, xml dosyalarının hiç birinde yok, dex dosyasında yok, ayrıca resources.arsc dosyasında da yok malesef. başka nerde olabilir? doğrusu çözemedim bu programı
Tasker v.4.7-U3-Final Tamamı Türkçe linke bakarsan %100 Türkçe Tasker v4.7.u3 sürümünü ben çevirdim. Taskerin dil dosyası her sürümde değişmektedir. O yüzden son çıkan sürümü tekrar çevirmek bir işkence olur.
Önerin için teşekkürler üstat ama benim için bu çeviri ısınma turlarını ifade etmektedir Yaklaşık 1 yıldır çeviri yapmıyordum ama biraz vakit bulabildiğim bu zamanlarda çevirilere devam edeceğim. Bu çevirinin 3000 satır olması ise biraz vakit alacağını göstermektedir.
Önerin için teşekkürler üstat ama benim için bu çeviri ısınma turlarını ifade etmektedir Yaklaşık 1 yıldır çeviri yapmıyordum ama biraz vakit bulabildiğim bu zamanlarda çevirilere devam edeceğim. Bu çevirinin 3000 satır olması ise biraz vakit alacağını göstermektedir.
Bataryayı hangi programın ne kadar sömürdüğünü ayrıntılı bir şekilde görmemize yarayan bir program. Çevirebilirsiniz sevinirim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi