Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

sasdncr

Üye
Arkadaşlar, tasker çeviri işi ne aşamada bilgi verebilir misiniz?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
zombi tsunami oyununu çevire bilirmsnz??
link vermem mi gerekiyor?

33333eee

33333eee

Üye
tmm diğer arkadaşlar da gönderdim. ilgilendiğin için teşekkürler

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Arkadaşlar, tasker çeviri işi ne aşamada bilgi verebilir misiniz?
Taskeri adnelika türkçeleştiriyor sanırsam, ben çevirisini yarıda bıraktım bir uygulamayı iki kişi çevirmez emek boşa gider diye yarıda biraktım bilginize
Senin antivurus uygulaman benim kontrolümde bundan sonra yarın türkçeleştirmesi bitmiş olur...
Başka bi yere upload edrmisine

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Taskeri adnelika türkçeleştiriyor sanırsam, ben çevirisini yarıda bıraktım bir uygulamayı iki kişi çevirmez emek boşa gider diye yarıda biraktım bilginize
Senin antivurus uygulaman benim kontrolümde bundan sonra yarın türkçeleştirmesi bitmiş olur...
Başka bi yere upload edrmisine
mesela bu konuda hiç bilgim yokta.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
İstediğin antivuris programını türkçeleştirip forumda paylaştım onaylanınca burdan indirirsin.

https://www.maxicep.com/forum/konu/antivirus_web_security2-0-9-3-turkce.887863/
İstediğin antivuris programını türkçeleştirip forumda paylaştım onaylanınca burdan indirirsin.

https://www.maxicep.com/forum/konu/antivirus_web_security2-0-9-3-turkce.887863/

33333eee

33333eee

Üye
Ne kadar teşekkür etsem azdır. hem kaprisimi çektin hemde alçak gönüllülük yaptın .emeğine saglik.

tutas_tee

tutas_tee

Üye
Ben çevirisine başlamıştım sabahleyin, bitince haberiniz olur :D:)
acaba paylasim la ilgili bir gelisme varmi????

birde ayriyetten SCR Screen Recorder Pro yazılımıni turkceye cevirebilirmisiniz???

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
acaba paylasim la ilgili bir gelisme varmi????

birde ayriyetten SCR Screen Recorder Pro yazılımıni turkceye cevirebilirmisiniz???

Çeviri biraz ağır (kod içeren yazılar da var) o yüzden dikkatli çevirmek gerekiyor.
Bahsettiğin proğramın bir önceki versiyonlarını "Türkçe çeviriler" sayfasından bulabilirsin. Yeni versiyonu içinde netten iletişimdeyim, cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee

karismaadam

Üye
Hava durumu linki kaybolmus bir koysan oraya hacı

tutas_tee

tutas_tee

Üye
Çeviri biraz ağır (kod içeren yazılar da var) o yüzden dikkatli çevirmek gerekiyor.
Bahsettiğin proğramın bir önceki versiyonlarını "Türkçe çeviriler" sayfasından bulabilirsin. Yeni versiyonu içinde netten iletişimdeyim, cevap bekliyorum.

uyardiginiz icin tesekkurler ederim kusura bakmayin dikkatsizlik icin.allah kolaylik versin iyi calismalar dilerim..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN
karakartal44

karakartal44

Üye
Arkadaşlar müsaid bir arkadaşımız varsa şu programı çevirebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

remi42

Üye
slm bana torque diye bir araba uygulaması var bunu trkceye cevirmeniz mumkunmu

Üst Alt