Konu telefonu açık tutma konusu sen pili koyuyorsun.İphone için pil konusu burası değil kardeşimsonsuz enerji dedikleri bu olsa gerek
Bende zaten aynı şeyi demedimmi [emoji28]Android dışında sistemi olanlar lütfen ekran görüntüsü atmasın. Konu düzeni bozuluyor.
Sıkıntu yok bro [emoji106] [emoji4]Aynı anda yazmışızsenin yazını görmedim.
Konu telefonu açık tutma konusu sen pili koyuyorsun.İphone için pil konusu burası değil kardeşim
Android dışında sistemi olanlar lütfen ekran görüntüsü atmasın. Konu düzeni bozuluyor.
Arkadaslar android telim olduda ben mi koymadim beni neden disliyonuz ayrica iphone da android deki gibi uzun kalma suresi var mi bulamadimBende zaten aynı şeyi demedimmi [emoji28]
Gardaş konu telefonun ne kadar süre açık kaldığı bataryanın ne kadar gittiği değilsonsuz enerji dedikleri bu olsa gerek
Butun işletim sistemleri kardestir ayrimcalik yapmamak gerek hepimiz kardesizDışlama nedenimiz konu başlığında açıkça yazıyor bence.
Neden Sende Gidip İos Bölünde Böyle Bir konu açmıyorsun ?Butun işletim sistemleri kardestir ayrimcalik yapmamak gerek hepimiz kardesiz
Bende sizlerin arasinda kendimi iyi hissediyomNeden Sende Gidip İos Bölünde Böyle Bir konu açmıyorsun ?
iOS ayarlarında çalışılabilirlik süresi diye bir şeye ben rastlamadımNeden Sende Gidip İos Bölünde Böyle Bir konu açmıyorsun ?

o da zaten pil süresi paylaşıyor onu paylaşsıniOS ayarlarında çalışılabilirlik süresi diye bir şeye ben rastlamadım![]()

Hoca sana sony bolumunde bi yazi yazdim oku cevap veriOS ayarlarında çalışılabilirlik süresi diye bir şeye ben rastlamadım![]()
Android kullanmana ragmen super biliyon ismini bildigin pro var mi acabaiOS'ta 3. Parti system info uygulamaları ile uptime süresine bakılabiliyor.
Bu işini görür sanırım.Android kullanmana ragmen super biliyon ismini bildigin pro var mi acaba