Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrica bende 1 yil g2 kullandim 2 gun kapatmayinca tel kasiyordu ..iphone aldimda nolduki gunde 1 kere respring yapiyor
Dr.Watson
Üye
Ayrica arkadaslar bana kızmasin sakadan takildim hepsine sadece ...teknolojide fanlik olmaz ben sadece takildim biraz beni bir tek teknolojibaron u anladi oda dogru anladi
Telin modeli nede bu kadar uzun sure acik kaldi benim g2 3gunde sapitiyordu
PriZm
Üye
Note 4. 118 tane yüklediğim uygulama var. Büyük boyutlu uygulamalar dahil.
Dr.Watson
Üye
Vallaha super pisman oldum note 4 almadigima önceden 6 plus kilifi almistim mecburen 6 plus aldim 2k ekrani muhtesem
Dr.Watson
Üye
Note 4 beyazi harika ama kafami karistirdilar snapdragon degil exnoss dediler halbuki exnoss daha iyiymis
El~PisToLeRo
Üye
G2 3 günde sapitiyor he? G2 sapitiyor?
Dr.Watson
Üye
Vaaaay hacı benim tel 32gb di .icine bir suru oyun yuklemistim belkide ondandir
El~PisToLeRo
Üye
Benim de boş degil suan 20'nin üzerinde uygulama var 5 tane de agır denebilecek oyun var.Oyun olmadan 80 uygulamaya yakın yükledigim de olmustu sapıtma falan yapmazdı hiç telefon.Yapacak gibi de degil bence.
Dr.Watson
Üye
1 yil olmasina 1 gun kala pc den kendi yazilimini yukledim sonra cok isinmaya basladi mecidiyekoy de servise goturdum ana kart yanmis 10 gun sonra 0 tel verdiler
El~PisToLeRo
Üye
Kısmet bu isler olur.
byAndroid
Üye
[emoji41] huawei ascend g610 [emoji41]
PriZm
Üye
bozkirdangelen
Üye
Arkadaşlar,
Sadece bir işletim sistemine ait telefonları açık tutma rekorunu öğrenmek için değil de
Her kes istediği marka ile katılsa nasıl olur.. En azından şu yıldan sonraki akıllı telefonlar gibi.. olmaz mı?
Android, IOS, WP gibi ...