Android Telefonu Açık Tutma Rekoru

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Uzatılan birşey yok zaten, dün yaptığın uyarıyı nasıl yapman gerektiğini ima etmiştim ama baktım ki ima yapınca anlamıyorsun. Bende detaylı yazdım ;)
Teşekkür ederim ama ima edince anlıyorum belki de sen edememişsindir [emoji6]

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye

Hımm uyarı ⚠

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Son durum 300 olsun bakalım sonra sıfırlarım

byAndroid

byAndroid

Üye
Ss sonra atıcam huawei ascend g610 = 700 küsür saat. S3 mini 100 saatten sonra sapıttı :Dddd

• Beğen

bluedreamms

Üye
Bu nasıldır bilmiyorum.
S III NEO

• Beğen

soner_1907

Üye
Amaç?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
S6 5 gun olmus sorun yok ama yeniden baslatayim :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
9 saat sonra ben de atarım 291 oldu

• Beğen
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Hiçbir şekilde kasma donma yok

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye

Samsung galaxy K zom c111

• Beğen
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye

Tamam mı devam mı?

gökhan_er

Üye
Hava Atmak için Açık Tutuyorsunuz ancak bu sizin telefonunuza/tabletinize/bilgisayarınıza oldukça zarar veriyor. Eğlence için açık tuttuğunuz cihaz Kapanıp açılmayınca kafayı yiyecektir , birde yüklediğiniz uygulamaları açınca vs. veya şarza taktığınızda cihazın işlemcisine/bataryasına onarılmayacak bir hata veriyorsunuz. Cihazın 2 günde bir hatta her gün kapatılıp açılması lazım. Özellikle Şarzın bittiği zamanlara çünkü kapatılıp açılmassa cihaz kafayı yiyecek ve pil ömrü , işlemci gibi birçok yerinde performans düşüşü yaşanacaktır. genel olarak bunlar 1 kere , 2 kere yapmayla olmaz hatta 20-30 kere yapın yine zararı olmaz fakat cihaz hiç kapatılmazsa , alışkanlık haline geldiyse cihaz oldukça sorunlu hale gelecektir. Bu yüzden cihazları oyuncak diye kullanmayalım çünkü sonuç olarak o cihazlar 200-300 tl'lik dandik cihazlar değil. pahalı cihazlar olduğu için Düzgün kullanalım.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
297 saat oldu hala tık yok ama bir reset attım amacımız hava falan değil arkadaş konu açmış biz de muhabbetini yapıyoruz her neyse boş ram eskiye döndü daha da dolu idi.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
S4 telefon artık kafayı yemek üzere uygulamalar kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor arka planda :D telefon o kadar kastı ki sanki tek işlemci ve 512 mb lı telefon gibi bi uygulamaya giriyorum hem uygulamadan atıyor hemde açık olan müziği kapatıyor :D

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
S4 telefon artık kafayı yemek üzere uygulamalar kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor arka planda :D telefon o kadar kastı ki sanki tek işlemci ve 512 mb lı telefon gibi bi uygulamaya giriyorum hem uygulamadan atıyor hemde açık olan müziği kapatıyor :D

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Kapat aç telefon hafifleşiyor bir seviyorsun telefonu

Üst Alt