Baranbaris
Üye
Teşekkür ederim ama ima edince anlıyorum belki de sen edememişsindir [emoji6]Uzatılan birşey yok zaten, dün yaptığın uyarıyı nasıl yapman gerektiğini ima etmiştim ama baktım ki ima yapınca anlamıyorsun. Bende detaylı yazdım![]()
Teşekkür ederim ama ima edince anlıyorum belki de sen edememişsindir [emoji6]Uzatılan birşey yok zaten, dün yaptığın uyarıyı nasıl yapman gerektiğini ima etmiştim ama baktım ki ima yapınca anlamıyorsun. Bende detaylı yazdım![]()
Ahahahja
Hımm uyarı [emoji615]

Gerçek anlamda telefondaki yazılımın stabilitesini ölçmek.

Rengi niye öyle tema miS6 5 gun olmus sorun yok ama yeniden baslatayim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet temaRengi niye öyle tema mi
S4 telefon artık kafayı yemek üzere uygulamalar kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor arka plandatelefon o kadar kastı ki sanki tek işlemci ve 512 mb lı telefon gibi bi uygulamaya giriyorum hem uygulamadan atıyor hemde açık olan müziği kapatıyor
![]()
Kapat aç telefon hafifleşiyor bir seviyorsun telefonuS4 telefon artık kafayı yemek üzere uygulamalar kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor arka plandatelefon o kadar kastı ki sanki tek işlemci ve 512 mb lı telefon gibi bi uygulamaya giriyorum hem uygulamadan atıyor hemde açık olan müziği kapatıyor
![]()