groupertekin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kesinlikle ram temizleyici programlar kullanma.
FMR memory cleaner ile telefonu kullanmadığın zamanlarda temizle
Hocam advance task killer öneriyo musunuz ? rami temizliyo buda fakat baya bi yararı olduğunu düşünüyorum.
bu varsa FMR'ye gerek yok sanırım advancedede zamanlı temizleme var
KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.
Bakın,Task Manager'lar Androidin çalışma sistemi ile uyuşmuyor.
neden?
Çünkü Androidde LMK(Low Memory Killer) denilen bir ram katili var.bunu bir ram temizleyici olarak düşünebilirsiniz.
hafıza dolduğunda son kullanılan listesini kullanarak en son çalıştırılan uygulamayı otomatik olarak kapatır.
eğer task manager kullanırsanız nolur?
LMK sistemi ile çakışır,sistem bir süre sonra yavaşlar + LMK bazen kafayı yiyeceğinden işlemciyi kullanarak şarj tüketimine neden olur.
+ olarak kullanacağınız task manager ın sürekli olarak arkaplanda çalışıp şarj ve işlemci yemesi
+ olarak uygulamalar sürekli kapatılıp açılacağından şarj tüketimi artacaktır.
FMR Memory Manager LMK sistemi ile çakışmadan kullanabileceğiniz tek task manager.
nedenmi?
çünkü rami temizlerken LMK'yi kullanıyor.
Çalışma mantığı basit.FMR memory cleaner ile ram temizlediğinizde program kendisini şişirmeye başlıyor taki telefon donma seviyesine gelene kadar.ardından kendisini kapatarak size max ulaşılabilen ram değerini sunuyor.
Samsung'un kendisiyle beraber gelen " Görev Yöneticisi " adındaki task manager'damı böyle Ali ?
Fark etmemişsinizdir.şarjı fena yiyor.development.apk yükle arka plan işlem sayısını en çok 4 yap task killer kullan arka plandaki işlemleri her zaman sonlandır bide böyle dene
- - - Eklendi - - -
task killeri telefonu aldıgımdan beri kullanıyorum o bash ettiğiniz kasmalar hiç bir zaman olmadı
Evet o da marketteki uygulamalar gibi.tek farkı arka planda çalışmaması sanırım.Samsung'un kendisiyle beraber gelen " Görev Yöneticisi " adındaki task manager'damı böyle Ali ?
nasi yani ordan da mi ram temizlemeyelim?
- - - Eklendi - - -
nasi yani ordan da mi ram temizlemeyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?