Android telefon almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yr_asa

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon almak istiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Telefonumu değiştiricem android ile ilgili aklımda bazı sorular var ve hepsini şimdi sorucam ne kdarına cvp alırsam o kdar iyi:)
Samsung i8910 kullanıyorum symbian işletim sistemi var ama multi-touch ve web de flashplayer olmadığı için satıp yerine android telefon almayı düşünüyorum. Yanlız kullanımına çok alıştığım bazı programlar var bunların androidde karşılıgı varmıdır? Programlar;

joiki spot: telefonu wifi Modem olarak gösterebiliyor. Wifi destekli cihazlar snn elefonun uzerinden internete bağlanabiliyorlar.
Sbp shell: android sürümü varmış ama bazı modlar var begendiğim. symbian için olan modlar androidde çaışırmı? çalışmazsa android için olan modları nerden bulabilirim?
Phone torch: telefonun kamera ışığını(led) el feneri gibi yakıp söndürebiliyorsun.
Midomi trial: Shazam varmış galiba android de ama bunun kullanımına alıştım favori listesi oluşturup youtube dan klibi falan izliyebiliyorsun. shazam da bunları yapabilirmiyim?
tt pod: Kendi arayüzü çok itici kullndığım skinler var onları androidde kullanmak mümkün mü?
folder player: Telefonundaki Müzik klasörlerini oynatan bir uygulama. güzel yanı çok basit olup hiçbir uygulama çalışıyor diye müziği durdurmuyor. Nfs Shift oynarken hem rabanın sesini hem müziği sesini duyabiliyorsunuz mesela.
webcam: Telefonun kamrasını wifi üzerinden webcam gibi gösterebiliyorsunuz.
Mkv divx film oynatıcı: mkv xvid ts gibi formatları destekleyen bir player . Tabi tr altyazı destekli.
sym smb: Ağ bağlantımdaki pağlaşıma açık kalasör ve dosyaları gösteren ve telefonu paylaşıma açık bir pc gibi gösteren bi uygulama.

Birde dreambox'tan vidyo stream yapabiliceğim bir uygulama. Ör:

ayrıca birde google gps varmış sadece androidde kullanılabiliyormuş. o uyglamayı kullanan varmı? Benim gps de aradığım tek şey serbest metin arama ve google veritabanını kullanan bi gps tam aradığım şey. Okul, eczane, düğün salonu vs adlarını yazarak bulabiliceğim bir gps uygulaması mevcut mu androidde?

Aradığım mükemmellikler sadece bu kdar:P yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

KayraBey

KayraBey

Üye
Sbp Shell 3D çıktı.Ben kullanıyorum.Kamera ışığını fener gibi kullandıran programda var.Bu 2 özelliğin cevabını verdim gerisini beklemen gerekli :)

mc_shekil

mc_shekil

Üye
kardeş androidde yok yok sen hiç kafanı yorma:oke:..hele bi al kullan androidi ondan sonra symbiam gördüğünde miden bulanacak +o(+o(

• Beğen
Tepkiler: Dede

yr_asa

Üye
    Konu Sahibi
öle deme ya kaç yıldır symbian kullanıoz ii hatırlayalım bari:D kararımı erteledim zaten biraz araştırdım bu yaz android 2.4 çıkcakmış ayrıca 3d telefonlar falan da geliyormuş. 3D destekleyenini yada 2.4 sürümlüsünü alamayız belki ama diğerlerinin fiyatını düşürürler belki:) yaza kadar symbian a devam;) hem bu arada daha çok bilgi edinmiş olurum androidle ilgili..

KayraBey

KayraBey

Üye
Dostum bence yanlış bir karar vermişsin.Neden mi? Şimdi olaya teknolojik açıdan bak.Hergün yeni çağ atlanıyor mübarek.Bugün çıkan teknoloji haberi ertesi gün eskiyor artık.Devir değişti usta.Sen şimdi yaz gelince telefonu değiştirmek isteyeceksin.Belli bir bütçe ayıracak ve soluğu bir telefoncu da ya da teknoloji markette alacaksın.Bahsettiğin o güzelim 3D vs. telefonları gördükten sonra o kısıtlı bütçenle şimdidin lokomtifleri sana oyuncak gibi gelecek.Hadi biraz daha bekleyeyim de 3D alayım derken bakacasın 4D 5D uzay telefonu gözle arama beyin okuma özelliği vs. vs. vs. aaaaaaa yine telefon yok yine android yok :) Demek istediğim bu işi uzatma yetişemezsin teknolojiye.Varsa durumun kurtul Symbian'dan ve uçuşa geç.Onun 2.4 ü bunun 3D'si ömrünü yer demedi deme :)

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
hoss

hoss

Üye
symbian mı kaldı ya :d:

yr_asa

Üye
    Konu Sahibi
Anladm peki ne önerirsiniz i8910 u mu 900 tl gibi bi fiyattan satsam o fiyatlarda bana ne önerirsiniz
araştırırken bunu buldum şekli güzel fiyatı iyi. 2.2 güncellemeside gelicekmiş daha sonra 2.3 veya üstü bi güncelleme gelirmi?.. Bu olmazsa amoled ekranlı, en az 1 ghz iişlemcili, dış görünümü güzelolan ve ekranı 3.5' den küçük olmıyan bi telefon arıyorum. Şarj konusuda önemli tabi yağun multimedia ve internet kullanımında 15-20 saat olmalı en az..

hoss

hoss

Üye
galaxy s , htc desire , x10 , milestone ,acer liqued e , htc desire hd ,htc desire s , htc Incredible S , galaxy sl gibi cihazların özellikleri birbirine yakın bunlardan birini alabilirsin

OsmanAkbas

Üye
selam kardeş ben osman bende HTC DESiRE var vodafondan aldım android 1ghz işletim sistemi var. dokunmatik telefon olsun diye bir heves aldım ama sonradan pek hoşuma gitmedi. değiştirmek istiyorum aklımdam geçen telefon n86 8mp varsa takas yapabiliriz 05422123330 çağrı atarsan ararım

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Dostum bence yanlış bir karar vermişsin.Neden mi? Şimdi olaya teknolojik açıdan bak.Hergün yeni çağ atlanıyor mübarek.Bugün çıkan teknoloji haberi ertesi gün eskiyor artık.Devir değişti usta.Sen şimdi yaz gelince telefonu değiştirmek isteyeceksin.Belli bir bütçe ayıracak ve soluğu bir telefoncu da ya da teknoloji markette alacaksın.Bahsettiğin o güzelim 3D vs. telefonları gördükten sonra o kısıtlı bütçenle şimdidin lokomtifleri sana oyuncak gibi gelecek.Hadi biraz daha bekleyeyim de 3D alayım derken bakacasın 4D 5D uzay telefonu gözle arama beyin okuma özelliği vs. vs. vs. aaaaaaa yine telefon yok yine android yok :) Demek istediğim bu işi uzatma yetişemezsin teknolojiye.Varsa durumun kurtul Symbian'dan ve uçuşa geç.Onun 2.4 ü bunun 3D'si ömrünü yer demedi deme :)
helal olsun ya çok açıklayıcı yazmışsın ağa hele şu lafına koptum(3D alayım derken bakacasın 4D 5D uzay telefonu gözle arama beyin okuma özelliği vs. vs. vs.) valla akşam akşam gülme krizine girdim :d::d::kop::kop:

yr_asa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tekrar merhaba. Uzun bi araştırma döneminden sonra tekrar size geldim. Telefonum muhtemelen galaxy s olucak en önemli sebebi ileriye yönelik android sürümlerini destekliyebilicek donanıma sahip olması değiştirilebilir batarya ve süper amoled ekran. Yanlız cihazı aldıktan sonra root ve 2.3.3 güncellemesi yüklemeyi düşünüyorum. Dolayısıyla garantiden düşücek telefon. Grantiye ihtiyaç duyduğumda tekrar orjinal fw ye dönebilirmiyim? Başka bir soru kullandığım costum fwnin yedeğini alabilirmiyim? teşekkürler..

denizci35

denizci35

Üye
bence samsung galaxy sl i9003 al onda görüntülü görüşmede var

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
Kardeş cok doğru söylüyorlar bu Android denen melette her şey var tabiri caizse alayinin ... Koyar hele bide root rom gibi gelistirmelerin onu tamamen acik desire s aldım vadafonsan 20 gündür pcyi acmiyorum neredeyse ki ben 3 yıl turkcell timde çalıştım üzerine tanımam artık anroidin şar konusunda çok memnunum daha root rom filan yapmadığım halde 12 saat yoğun kullandığım halde eve kadar dayanamadı çünkü gece 2 de boğazda takılırken bitti gerisini sen dusun bu sicaklarda evde durulmaz al bi adroid çık dışarı her şey yanında tavsiye edeceğim telefonlar ise se arc htc desire hd Samsung galaxy 2 butcen azsa desire s de kıyak en azından kibar öbürleri gibi cebde kalın durmuyor :):yuru

myth_1905

myth_1905

Üye
LG OPTİMUS BLACK heralde bu telefonu önerdiğim 100 kişisin aga telefon özellikleri süper bi araştır videolara felaN BAk kaliteli telefonn (h)

Ocean258

Ocean258

Üye
smartphone almak istiyorsan Lg optimus Black tavsiye ederim.. Aradığın tüm özellikleride içinde barındırıyor. Android 2.2. Froyo yüklü ama 2.3 versıyonuna yukseltilebiyor. Tasarım,hız,şarj süresi ekran kalitesi olarak gercekten çok kaliteli bir smartphone.. Nova display özelliğide diğer telefonlarda olmayan ozellıklerınden.. ben bı bakmanda fayda var derım.. hangi telefonu alacaksan güle güle kullan..

deniz2700

Üye
ne biliyorsu arkadaşım belkide ileride çıkar sen müneccim misin olmaz diyosun:off::P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt