sony ericson xperia x8 var o fiyata.
m3hm3t1991 Üye Konu Sahibi fatih1986_gs' Alıntı: Ideos x5 timlerde var bir bakabilirsin.akakçeye bir bak Genişletmek için tıkla ... ben elden almayı düşünüyorum nerden alabilirim tim tam olarak ne oluyor mağza mı ve nerde bulabilrim açıklayabilirmisn
fatih1986_gs' Alıntı: Ideos x5 timlerde var bir bakabilirsin.akakçeye bir bak Genişletmek için tıkla ... ben elden almayı düşünüyorum nerden alabilirim tim tam olarak ne oluyor mağza mı ve nerde bulabilrim açıklayabilirmisn
tempestshine Üye m3hm3t1991' Alıntı: ben elden almayı düşünüyorum nerden alabilirim tim tam olarak ne oluyor mağza mı ve nerde bulabilrim açıklayabilirmisn Genişletmek için tıkla ... Turkcell'in bayileri varya tim diye.Ama sen Vodafonelusun.Olmaz ..
m3hm3t1991' Alıntı: ben elden almayı düşünüyorum nerden alabilirim tim tam olarak ne oluyor mağza mı ve nerde bulabilrim açıklayabilirmisn Genişletmek için tıkla ... Turkcell'in bayileri varya tim diye.Ama sen Vodafonelusun.Olmaz ..
m3hm3t1991 Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Turkcell'in bayileri varya tim diye.Ama sen Vodafonelusun.Olmaz .. Genişletmek için tıkla ... bütün turcell bayileri tim oluyor
tempestshine' Alıntı: Turkcell'in bayileri varya tim diye.Ama sen Vodafonelusun.Olmaz .. Genişletmek için tıkla ... bütün turcell bayileri tim oluyor
baranselona Üye tempestshine' Alıntı: Turkcell'in bayileri varya tim diye.Ama sen Vodafonelusun.Olmaz .. Genişletmek için tıkla ... vodafone lu olunca ne olacak ki? x5 in turkcellle bi alakası yok sadece turkcell bayilerinde satılıyor okadar..
tempestshine' Alıntı: Turkcell'in bayileri varya tim diye.Ama sen Vodafonelusun.Olmaz .. Genişletmek için tıkla ... vodafone lu olunca ne olacak ki? x5 in turkcellle bi alakası yok sadece turkcell bayilerinde satılıyor okadar..
MrExpert Üye Ideos x5 bu telefono buyuk alışveriş merkezlerinde bulursun media markt electra world gibi veya bimeks te depolarında vardır...
Ideos x5 bu telefono buyuk alışveriş merkezlerinde bulursun media markt electra world gibi veya bimeks te depolarında vardır...
aosman61 Üye İdeos x5 diyosunuzda ben defolu ütünü 550 TL ye aldım ayrıca bulmakta zor sıfırları 600 TL Sana Turkcell T20 öneririm İdeos dan uzak dur
İdeos x5 diyosunuzda ben defolu ütünü 550 TL ye aldım ayrıca bulmakta zor sıfırları 600 TL Sana Turkcell T20 öneririm İdeos dan uzak dur