android telefon alıcam öneri 450 ila 500 arası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
android telefon alıcam öneri 450 ila 500 arası
android telefon alıcam 450 ile 500 arası bütçem var ramı yüksek olan telefon önerebilirmisniz

yeni cıkan
general mobil slim ultimate nasıl sizce iyimidir fiyatı 500 tl

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ideos x5 olabilir.galaxy mini olabilir.ultimate slim güzel bir telefon ancak biraz tipsiz.ama favorim ideos x5.trident wt5 modeline bakabilirsin uygun fiyatlı android.galaxy mini 450tl wt5 345tl ideos x5 519tl karar senin.

.Murat.

.Murat.

Üye
android için yeni kullanıcısıysan oldukça verimli olabilir fakat daha önce android kullandıysan biraz yavaşlık hissedersin
ben 3 gün kullandım memnunda kaldım ama yıllarca nokia kullandığım için 4.gün değiştirdim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ideos x5 olabilir.galaxy mini olabilir.ultimate slim güzel bir telefon ancak biraz tipsiz.ama favorim ideos x5.trident wt5 modeline bakabilirsin uygun fiyatlı android.galaxy mini 450tl wt5 345tl ideos x5 519tl karar senin.hatta bir youtube ye yaz khtc v9 diye.1 2 ve 3 partı izle.tito fiyatlı android diye bir konu açmıştım forumda oradada var bir bakabilirsin.zaten samsung mini güzel cihaz.ama ucuz para cepte kalsın diyorsan wt5 ama performans istiyorsan ideos x5 senin telefonun olacaktır.

----------Eklendi @ 16:35:55 ---------- Yazıldı @ 16:33:01 ----------

Çok Uygun fiyatlı android konu adı yanlış yazmışım

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

enaa_881

enaa_881

Üye
o fiyata alacağın en iyi sıfır cihaz X5 dir

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ideos x5 trıdent tavsiye etmem.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
baktımda pek ideos x5 flash desteği yok bide tanıdık marka değil servis sorun olabilir htc telefonlar nasıl flash deskli ve ram 512 mb olan var mı kullanışlı önerecek var mı?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 500 tl ye alacağın hiç bi telefonun flash desteği olmaz heralde
ha ikinci el dersen belki bulabilirsin bişeyler

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ideos x5 ve huewai en bilinen çin markasıdır.nerdeyse tüm dünya operatörlerinin malzemelerini o üretir.ve ideos x5 te flash desteği var

• Beğen
Tepkiler: alexsandır ve m3hm3t1991

loaloa

Üye
Ideos x5 ve huewai en bilinen çin markasıdır.nerdeyse tüm dünya operatörlerinin malzemelerini o üretir.ve ideos x5 te flash desteği var
Evet ideosta flash desteği VAR. 720p video kaydı vs. vs. birçok şey ve benim en sevdiğim yanı 3.8" ekranı olması :) film, klip izlemek çok güzel oluyor.

• Beğen
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
tamam karar verdim Ideos x5 alıcam da sağlam telefon mu? ve nerde bulabilirim o telefonu normal telefoncular satmıyor?

• Beğen
Tepkiler: alexsandır
tempestshine

tempestshine

Üye
  • Beğen
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
onur haklısın güzell telefon ama nokia dan biraz uzaklaşmak istiyorum onun için android telefon alcam 6 senedir nokia kullanıyorum değişiklik olsun istiyorum ideos x5 alabilirim ama nerelerde satıldığnı bilen başka biri varsa yardımcı olursa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: alexsandır
alexsandır

alexsandır

Üye
Sony Ericsson Xperia X8

[h=1]Sony Ericsson XPERIA X10 Mini[/h]
Bu telefonları tavsiyen ederim çok güzel telfonlar ben sony ericsson xperıa x10 mini kullanıyom hiç bir sorunu yo k

• Beğen
Tepkiler: m3hm3t1991
ParduSS

ParduSS

Üye
Aslında ben nokiayı güçlü olduğu için alırım ama android uygulamalarıyla falan daha iyi .:D

technoshark

technoshark

Üye
İdeos X5 Uygundur...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Galaxy mini ya da Galaxy Gio tavsiyemdir.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ideos x5 timlerde var bir bakabilirsin.akakçeye bir bak

• Beğen
Tepkiler: m3hm3t1991
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt