Tavsiye Android Ses Kalitesini Arttirma ve Ses Yukseltme İcin Uyguama ?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Android Ses Kalitesini Arttirma ve Ses Yukseltme İcin Uyguama ?
Arkadaslar basliktaki gibi bir uygulamaya ihityacim var acaba boyle bir uygulama var mi birde bu Beats Audio veya DTS olayini telefonuma nasil yukleyebilirim GM Discovery stock ROM da DTS vardi ama Custom ROM da yok ( bendeki ) bazi custom ROM larda var bunu nasil kendi cihazima yukleyebilirim simdiden tesekkurler

PriZm

PriZm

Üye
Viper4Android yükle herşeye çare olur.

KırcalıHolding

Üye
Dfx player hem basit hemde ses kalitesini yükseltir.onlarca ayarla uğraşmana gerek kalmaz..bass booster le birlikte kullan ama

PriZm

PriZm

Üye
Viper nasıl olmadı anlamadım.Yeterli olmadımı yani?

• Beğen
Tepkiler: nsren
0MG90

0MG90

Üye
Ses kalitesi arttırmak istiyorsan Walkman uygulamasını yükle

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Viper nasıl olmadı anlamadım.Yeterli olmadımı yani?

Daha onceki custom ROM da kullaniyordum ilk baslarda ise yariyordu ancak sonra bildirim ve arama sesleri cook dustu bende o yuzden baska ROM a gectim

Luck Star

Luck Star

Üye
Cm11 kullanıyorsanız system etc mixer_paths.XML dosyası düzenlenerek ses yüksekliği artırılıyor. Ses kalitesi ise viper4android de gerekli ayarlar yapıldıktan sonra muhteşem bir şekilde kaliteli doygun bir ses oluyor..

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 kullanıyorsanız system etc mixer_paths.XML dosyası düzenlenerek ses yüksekliği artırılıyor. Ses kalitesi ise viper4android de gerekli ayarlar yapıldıktan sonra muhteşem bir şekilde kaliteli doygun bir ses oluyor..

viper4android ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor bu arada kullandığım ROM CM değil GM Discovery ye CM yok ne yazık ki :(

Luck Star

Luck Star

Üye
Ayar dosyasına bakiyim atılıyor mu

Luck Star

Luck Star

Üye
viper4android ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor bu arada kullandığım ROM CM değil GM Discovery ye CM yok ne yazık ki :(
Telefon hafızasında viper4android diye klasör olacak. İçine gir profil klasörü olacak. Sana verdiğim linkteki klasörü profile klasorune at programdan da load profile diyip benim ayarları secersin.

Viper4android aktiflestirdin dimi ? Driver felan yukledin yani ayarlar dan.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasında viper4android diye klasör olacak. İçine gir profil klasörü olacak. Sana verdiğim linkteki klasörü profile klasorune at programdan da load profile diyip benim ayarları secersin.

Driver yukleniyor sanirim

Verdiginiz ayarlari uyguladim ses kalitesi ve yuksekliginde muthis artis oldu tesekkurler

Luck Star

Luck Star

Üye
Driver yukleniyor sanirim

Verdiginiz ayarlari uyguladim ses kalitesi ve yuksekliginde muthis artis oldu tesekkurler
Rica ederim .eğer basslar çok az geliyorsa ayar dan resimdeki gibi değiştirin neutral yapın. Bu ayarlar gözükmesi için sağ üst 3 nokta butonu ile ayarlar dan en ustte switch .... Birşey yazıyor onunla daha fazla ayar açılıyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yazmayı unutmusum select bass mode menüsünden degisebilisiniz eğer basslar yeterli olmazsa...

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
s4 mini ses yükseltmryi nasıl yapabilirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boeffla ses ayari olan bi kernel kur eargasm yap ekolayzeri. yada poweramp kullan

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
poweramp işe yarar dimi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sadece ses kalitesi icin yarar ama iki hafta sonra satin alman gerekiyo yada lucy patcher ile satin almadan halledebilirsin

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

Üst Alt