Uygulama Android Sanal Tuşları (NAVİGATİON BAR) Etkinleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
Abartığınız kadar yok sanal tuş :D gayet kullanışlı :) ekranıda o kadar kücültmuyor :)

seyits

Üye
Marketden build. Prop uygulamasıni indirdim ama, system build prop girince otafa, (qemu.hw.mainkeys=) diye bir satır bulamadım, yok ki.nereyi sıfır yapayim.Yardim eder mi sinizYoksam oraya kendimiz mi, qemu.hw.mainkeys= yazip sıfır yazacağım

NEXUS

NEXUS

Üye
Marketden build. Prop uygulamasıni indirdim ama, system build prop girince otafa, (qemu.hw.mainkeys=) diye bir satır bulamadım, yok ki.nereyi sıfır yapayim.Yardim eder mi sinizYoksam oraya kendimiz mi, qemu.hw.mainkeys= yazip sıfır yazacağım
en altta o komutu yazıcaksın :)

seyits

Üye
Tlf num note2 4.3 sürüm. Ve root Explorer ile de actigimda sayfanin sonunda, bahsedilen qemu.hw.mainkeys=0 satiri diye bir satır yok, hiçbir yerinde.

NEXUS

NEXUS

Üye
Tlf num note2 4.3 sürüm. Ve root Explorer ile de actigimda sayfanin sonunda, bahsedilen qemu.hw.mainkeys=0 satiri diye bir satır yok, hiçbir yerinde.
zaten yok sen yazıcaksın sonuna tamamını.

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Ok.peki.tsk.ama en alta o komutun hepsini mi yazacağım Ve yazınca,sonrasinda tekrar eski haline dönmek için komutun hepsini mi silecegiz

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Ok.peki.tsk.ama en alta o komutun hepsini mi yazacağım Ve yazınca,sonrasinda tekrar eski haline dönmek için komutun hepsini mi silecegiz
komutun hepsini yazıcaksın ve reset atıcaksın telefona , eski haline getirmek içinde o satırı sileceksin.

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
komutun hepsini yazıcaksın ve reset atıcaksın telefona , eski haline getirmek içinde o satırı sileceksin.
çok. Teşekkür ederim yardımların için :) Bu arada bayramın kutlu olsun arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
murro_16

murro_16

Üye
s4 ün soldaki seçenekler tuşunu s5 teki gibi son uygulamalar tuşu yapabilirmiyiz buna benzer bir yöntemle ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
s4 ün soldaki seçenekler tuşunu s5 teki gibi son uygulamalar tuşu yapabilirmiyiz buna benzer bir yöntemle ?
Evet. Bir program vardı ama ismi aklımda değil. Yalnız panel şeffaf oluyor.

• Beğen
Tepkiler: murro_16
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
murro_16

murro_16

Üye
aynı işlevi gören yeni bir uygulama çıkarırlar belki .

Üst Alt