Bahadir_fb
Üye
Aynen birde ekran on izlemesi pasif oldu tuş kombinasyonu ile alınmıyor, sanal tuslar varkenAynen hele yatayda hiç iyi diil fiziksel tuş candır @The Shadow

Aynen birde ekran on izlemesi pasif oldu tuş kombinasyonu ile alınmıyor, sanal tuslar varkenAynen hele yatayda hiç iyi diil fiziksel tuş candır @The Shadow

Aynen fiziksel tuş candırAynen hele yatayda hiç iyi diil fiziksel tuş candır @The Shadow
Fiziksel tuşlara alıştığım için mi bilmiyorum ama nedense bana eziyet gibi geliyor navbar.Altbarı iptal edince iyi duruyorda şimdilik gereksiz, tuslarda sorun çıkarsa kullanirizDüzeldi ama ekranı küçültüyor baya

Altbarı iptal edince iyi duruyorda şimdilik gereksiz, tuslarda sorun çıkarsa kullaniriz![]()

en altta o komutu yazıcaksınMarketden build. Prop uygulamasıni indirdim ama, system build prop girince otafa, (qemu.hw.mainkeys=) diye bir satır bulamadım, yok ki.nereyi sıfır yapayim.Yardim eder mi sinizYoksam oraya kendimiz mi, qemu.hw.mainkeys= yazip sıfır yazacağım

zaten yok sen yazıcaksın sonuna tamamını.Tlf num note2 4.3 sürüm. Ve root Explorer ile de actigimda sayfanin sonunda, bahsedilen qemu.hw.mainkeys=0 satiri diye bir satır yok, hiçbir yerinde.
komutun hepsini yazıcaksın ve reset atıcaksın telefona , eski haline getirmek içinde o satırı sileceksin.Ok.peki.tsk.ama en alta o komutun hepsini mi yazacağım Ve yazınca,sonrasinda tekrar eski haline dönmek için komutun hepsini mi silecegiz
çok. Teşekkür ederim yardımların içinkomutun hepsini yazıcaksın ve reset atıcaksın telefona , eski haline getirmek içinde o satırı sileceksin.
Bu arada bayramın kutlu olsun arkadaşım.çok. Teşekkür ederim yardımların içinBu arada bayramın kutlu olsun arkadaşım.
saol seninde kutlu olsun 
Evet. Bir program vardı ama ismi aklımda değil. Yalnız panel şeffaf oluyor.s4 ün soldaki seçenekler tuşunu s5 teki gibi son uygulamalar tuşu yapabilirmiyiz buna benzer bir yöntemle ?
s4 ün soldaki seçenekler tuşunu s5 teki gibi son uygulamalar tuşu yapabilirmiyiz buna benzer bir yöntemle ?
Xposed modullerı ile mumkun
[Xposed] MenuBeGone v1.2b (seçenekler tuşuna son uyg. işlevi ekleyin) - MaxiCep
böyle idare edicez bikaç ay artık .teşekkürler ama lollipopta henüz xposed çalışmıyorböyle idare edicez bikaç ay artık .
Enteresan acaba neden ola ki?Hmm lollıpop için xposed çıkmayacak sanırım umut verici şeyler yazmıyorlar