Mad EagLe
Üye
Peki r/o yu nasıl r/w yapacağız olmuyor klavye açılmıyor ordaRica ederim abim eğer ki katkimiz olduysa ne mutlu bana
Video atma imkanım olmadıgi için alamadım Üzgünüm
Peki r/o yu nasıl r/w yapacağız olmuyor klavye açılmıyor ordaRica ederim abim eğer ki katkimiz olduysa ne mutlu bana
Video atma imkanım olmadıgi için alamadım Üzgünüm
abimin telefona deniyorum ona eklemek için ancak hiçbirşey eklemiyor yazı vs... oraya cihaz rootlu ama birşeyleri siliyor.
Peki r/o yu nasıl r/w yapacağız olmuyor klavye açılmıyor orda
Bende yok o
Yukarıda Mount R/W var oraya tıklayın [emoji6]

marketten free store ile indirip hallettim bende ücretsiz explorer varmışRoot Explorer v2.16 ( Tüm Dosyalarınıza Ulaşın ) - MaxiCep
Burdan indirip yazabilirsiniz r/o islemini
:marketten free store ile indirip hallettim bende ücretsiz explorer varmış:

sağolasın yalnız cihaz ağırlaştı sanki bunu yükledikten sonra bana mı öyle geldi acabaHalletmene sevindim![]()

sağolasın yalnız cihaz ağırlaştı sanki bunu yükledikten sonra bana mı öyle geldi acaba![]()
Galaxy gio başarısız
link atarmısın?abimin telde eklemiyor birşey. en alta geliyorum boşluk atmıyor , yazıda yazmıyor ama siliyor.Mağazadan indir build.prob indir ordan da yapabilirsin
link atarmısın?abimin telde eklemiyor birşey. en alta geliyorum boşluk atmıyor , yazıda yazmıyor ama siliyor.
neyse yaptımTamam kardeşim az bekle link atıcam ben sanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
, Sonuç Başarılı 
Üzerine tiklayinca değişiyor amaR/O yu nasıl r/w yapacaz video yok

Kasılma yokta elim alışmış kendi tuşlarına gidiyor, bende eski haline çevirdimRica ederim bende herhangi bir kasılma yok

Düzeldi ama ekranı küçültüyor bayaKasılma yokta elim alışmış kendi tuşlarına gidiyor, bende eski haline çevirdim![]()
Aynen hele yatayda hiç iyi diil fiziksel tuş candır @The ShadowKasılma yokta elim alışmış kendi tuşlarına gidiyor, bende eski haline çevirdim![]()