canozdal
Üye
soruyu yanlış sordum
oyunun save dosyası nerede telefonumda bulamadım ben netten save dosyasını buldum onu kopyalamam lazım bu konuda yardım edersen sevinirim cevap için teşekkür ederim..
Galaxy SL i9003 de nfs shift dediğin gibi hepsini yaptım olmuyor sinir olucam hala download ekranı gelıyor.
ben bilgisayardan bluetoot ile atıyorum.... sonra o klasörden direkt yükle diyorum... açıyo oyunu... ama hafızaya mı kaydediyor.. yoksa sd karta mı anlamadımmm
selam arkadaslar şimdi bende xperia 8 var dedıklerınızı aynen uyguluyorum apk kuruluyor download ekranı acılıyor cıkıyorum sd karta sd dosyayı atıyorum data bölumune fakat oyuna girince tekrar dowload cıkıyor ve oyle beklıyor wifi istiyor yani şimdi ben diyorumki bu sd dosyayı karta degıl de tel hafızasına mı göndermek gerekir eger gerekırsede ben tel hafızasına ulaşamıyorum lütfen yardımmm çıldırmak üzereyim
apk dosyasını tel.de gönderiyorum... kur dediğim zaman hemen yüklenmedi uyarısı geliyor???? galaxsı ace... yabancı kaynaklara izin ver açık.... neden olabilir? bilen?
fabrika ayarlarına döndüm bakıcam şimdi....[ı]
o telefonundan kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum. Tam nedenini bilmiyorum ama bi format atıp dene telefonuna.[/ı]
şimdi de marketten bazı uygulamaları indiremiyorum nasıl bişey bu yaa....fabrika ayarlarına döndüm bakıcam şimdi....
----------Eklendi @ 18:26:27 ---------- Yazıldı @ 18:10:52 ----------
format nasıl atılıyor? olmadı yine ya... apk dosyalarını yüklemiyor... tel.galaxc ace.....
fabrika ayarlarına döndüm bakıcam şimdi....
----------Eklendi @ 18:26:27 ---------- Yazıldı @ 18:10:52 ----------
format nasıl atılıyor? olmadı yine ya... apk dosyalarını yüklemiyor... tel.galaxc ace.....
----------Eklendi @ 19:06:04 ---------- Yazıldı @ 18:26:27 ----------
şimdi de marketten bazı uygulamaları indiremiyorum nasıl bişey bu yaa....
Teşekkürler ya sonunda yaptım
bu oyunlar nasıl yükleniyor ben yapamıyorum
----------Eklendi @ 18:47:51 ---------- Yazıldı @ 18:43:55 ----------
teşekkürler
ya arkadaslar bi sorum olacak .
bazı oyunlada sadece apk dosyası var sd dosyası yok onları nasıl yukluyorsunuz :S lutfen yardım edın
kablosuz var.. simdi ben bu apk dosyasını atıp yukleyınce kendısı wifi üzerinden oyunumu yukluyor :S onu anlamadım... eger oyleyse direk atıcam oyun apk lerı kendısı yuklesın kablosuz internetten...
2 gün sonra galaxy s2 alıcam ondan soruyorum sımdıden ayarlıyayım oyunları diye
harfi harfine yapiyorum ama olmuyor telin rootlu olması mı gerek yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?