Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel |
Sponsorlu Bağlantılar
PME 4L
Üye
Güzel Paylaşım
mesut---54
Üye
eline sağlık kardeş teşekkürler
legonidas
Üye
teşekkürler..
sshellfire
Üye
çok teşekkürler çok güzel bu paketler ve en kısa zamanda devamını bekliyor olucam
hasanaxu
Üye
teşekkürler güzel konu eline sağlık bunu nasıl kurcaz diyenler içiçn HTC.com dan sync indirin öyle kurun .
cgrylmz7
Üye
ya bunların sd dosyalarını nerden bulabiliriz acaba veya oyunu sürüme nerden çevirebiliriz bizler ?
Astrosman
Üye
Teşekkürler
cgrylmz7
Üye
ya oyunların tamamını nasıl indireceğiz ben hep sd olarak indirip direk telefona atardım şimdi bunlarda nasıl bir yol izleyeceğiz anlatabilirmisiniz ?
karmaskesi
Üye
backstab ve shadow guardian a ait neredeyse 10 farklı apk denedim ama hicbirini calıstıramadım. sgs2 i9100 cihaz icin bu oyunların calısan apk sı var mı hocam?
bififty2
Üye
oncelikle tskkler paylasimin icin
indirdiklerimin hepsi .apk uzantili. kurulumdan Sonra icerik icin nete baglaniyo
kontur kalmadi .. yokmu Bunyan basketball bir yolu
şuana kadar maxicep de gordugum en basarılı calısma helal olsun valla cok tesekkur ederm paylasımın ıcın.. senı nasıl takıp edebılırım burda
Dogueren
Üye
teşekkürler.
anonymous61
Üye
Güzel arşiv, teşekkürler. Emeğine sağlık.
x-scarface
Üye
musadedebas
Üye
bişey sormak istiyorum. android te yeniyim bu oyunlar sd dosyaları olmadan çalışır mı
yasinzz
Üye
kardeş yapma ya isyean edecem bu oyunları telefonun yanına koysam olurmu içine nasıl sığacak 8GB hafıza kartı var . pardon 77 MB falanmış o kadar oyun görünce dosya boyutuna bakmadımda