Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel |

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
Güzel Paylaşım

mesut---54

Üye
eline sağlık kardeş teşekkürler

legonidas

legonidas

Üye
teşekkürler..

sshellfire

Üye
çok teşekkürler çok güzel bu paketler ve en kısa zamanda devamını bekliyor olucam :)

hasanaxu

Üye
teşekkürler güzel konu eline sağlık bunu nasıl kurcaz diyenler içiçn HTC.com dan sync indirin öyle kurun .

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya bunların sd dosyalarını nerden bulabiliriz acaba veya oyunu sürüme nerden çevirebiliriz bizler ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya oyunların tamamını nasıl indireceğiz ben hep sd olarak indirip direk telefona atardım şimdi bunlarda nasıl bir yol izleyeceğiz anlatabilirmisiniz ?

karmaskesi

Üye
backstab ve shadow guardian a ait neredeyse 10 farklı apk denedim ama hicbirini calıstıramadım. sgs2 i9100 cihaz icin bu oyunların calısan apk sı var mı hocam?

bififty2

Üye
oncelikle tskkler paylasimin icin

indirdiklerimin hepsi .apk uzantili. kurulumdan Sonra icerik icin nete baglaniyo

kontur kalmadi .. yokmu Bunyan basketball bir yolu

cj-rap

Üye
emegine saglik ugrasilmis belli oluyor.

cinque

Üye
Teşekkürler

bififty2

Üye
oncelikle tskkler paylasimin icin

indirdiklerimin hepsi .apk uzantili. kurulumdan Sonra icerik icin nete baglaniyo

kontur kalmadi .. yokmu Bunyan basketball bir yolu

yokmu yardim etcek kimse ?

byALP

Üye
şuana kadar maxicep de gordugum en basarılı calısma helal olsun valla cok tesekkur ederm paylasımın ıcın.. senı nasıl takıp edebılırım burda

Dogueren

Üye
teşekkürler.

anonymous61

Üye
Güzel arşiv, teşekkürler. Emeğine sağlık.

x-scarface

x-scarface

Üye
:tşk:

musadedebas

musadedebas

Üye
bişey sormak istiyorum. android te yeniyim bu oyunlar sd dosyaları olmadan çalışır mı

yasinzz

Üye
kardeş yapma ya isyean edecem bu oyunları telefonun yanına koysam olurmu içine nasıl sığacak :D:D 8GB hafıza kartı var .:vur:agla pardon 77 MB falanmış o kadar oyun görünce dosya boyutuna bakmadımda :D

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Üst Alt