Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel |

Sponsorlu Bağlantılar

hımmm

Üye
ıyı aksamlar bısı ogrenmek ıstıyorum bende ainol aurora tablet var bu uygulamalar sorunsz calısrmı acaba root yada rom yapmamıza gerek var mı acaba

- - - Eklendi - - -

ıyı aksamlar bısı ogrenmek ıstıyorum bende ainol aurora tablet var bu
uygulamalar
sorunsz calısrmı acaba root yada rom yapmamıza gerek var mı acaba

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
ıyı aksamlar bısı ogrenmek ıstıyorum bende ainol aurora tablet var bu uygulamalar sorunsz calısrmı acaba root yada rom yapmamıza gerek var mı acaba

- - - Eklendi - - -

ıyı aksamlar bısı ogrenmek ıstıyorum bende ainol aurora tablet var bu
uygulamalar
sorunsz calısrmı acaba root yada rom yapmamıza gerek var mı acaba

Verdiğim uygulamalardan hiç biri root yetkisine ve ya ayrı bir rom'a ihtiyaç duymaz.Ancak senin tabletin çözünürlüğü 1024x600 ve uyup, uymacağını bilmiyorum.Bir paketi indir dene.Eğer oyunlar çalışırsa emin ol diğerleri de çalışır.

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar, beğeniler için çok teşekkür ederim.

9.Paket yüklenmiştir.
Toplam paket sayısı 11 olmuştur.
Toplam oyun sayısı 95 olmuştur.
Oyunların boyutu toplam 980MB olmuştur.

- - - Eklendi - - -

Konuya chrome ile girenler sorun yaşayabilirler.Mozilla kullanın.

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar ediyorum.Bazı linkler chrome da gözükmüyor.O yazıda link yok gibi.O yüzden mozilla / opera / safari işte birini kullanın.Ama mozillada sorun yok.

bulebox

Üye
ya lütfen yardımcı olun asus eee pad transformen var tegra 2 işlemci bu oyunun ilk 1 bölümünü indirdim usb bellege atıp tablette bagladım klasörün icindeki gta 3ü tabletin hafızasına attım tıkladım yükle diyorum hata veriyor gamelof oyunundada aynı işlemi yaptım acıyor bi hata veriyor kapatıyor oyunu yardımm

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Apk yüklerken hata mı veriyor? Tabletin android sürümü nedir? Araştırmam lazım.

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sorunu pek anlamadım.APK uyumsuz olabilir ama sonuçta kurulmalı.

sen şu linkteki .apk dosyasını dene.Yine kurulumda hata yaşarsan sorunu detaylı bir şekilde açıkla.

bulebox

Üye
hayır abi bak model asus transformen android 4 işlemci tegra 2 apk flash bellege atıyorum pcden sonra tablete takıyorum açıyorum apk yi yükle diyorum bi sorun çıkıyor digerlerindede yükleniyor bazılarında ama datayı nasıl çekicek onu anlamadım

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
apk'yı yükleye basıyorsun.Apk yüklenmiyor yani kurulmuyor.Bunu diyorsan bu apk ile ilgili bir sorun değildir.Yani GTA III resmini o .apk dosyasında görürsen apk'yı okuyor ama kuramıyor.Bu ciddi bir sorun.Google Play den bir uygulama indir.Kuruluyorsa o zaman apk sorunludur.Kurmazsa sorun tablette.Eğer datayı diyorsan datayı özel olarak aratmalı ve ya wi-fi ile indirmelisin.Ben 2mb internet ile sadece apk paylaşımı yapabiliyorum.1GB dosya bir siteden 2 saatte iniyor.6 saatte upload oluyor.Evde ayrıca abim var.O da pc den girdiği için ve kendisi web tasarımıyla uğraşıyor.Yani internete girebilmem bile bir mucize! :D Superonline gelmedi bir türlü..60 t veriyorum 2mb internete ya :S

enevre

Üye
ya arkadaşlar bişe sorcam oyun paketi 2-3-4-5-6-7 yi indiremiyorum indire basıyorum olmuyor linkler mi silindi aceba

bulebox

Üye
reis başka apk dosyası indiriyorum google play dan sorun yok kuruluyor ama bunda bi sorun var

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bişe sorcam oyun paketi 2-3-4-5-6-7 yi indiremiyorum indire basıyorum olmuyor linkler mi silindi aceba

Masaüstündeki Chrome ve Telefondaki Chrome dan girdiğiniz zaman linkler çalışmaz, konu tamamen yamulur.Mozilla Firefox 13.0.1 'de hiç bir sorun yoktur.Tüm linkler çalışmakta olup konu düzgündür.

- - - Eklendi - - -

reis başka apk dosyası indiriyorum google play dan sorun yok kuruluyor ama bunda bi sorun var

Dostum o zaman apk hatalı diyecem ama verdiğim .apk 'yı zaten denemiştim.Çalışıyordu.Şu anda bir tek sende var bu sorun.Bir screenshot al hata ile ilgili.Bana Ö.M ile gönder.Ö.M ile konuşalım.Konuyu kirletmeyelim.

enevre

Üye
bu oyunlar galaxsy s3 de çalışmaz mı şimdi?

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
S3 te çalışabilir.1-2 oyun çalışırsa diğerleri de çalışır.

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
En çok indirilen Paket : 3.Paket
En çok indirilenler : 3. , 4. ve 5. paketler

En az indirilen Paket : 9.Paket

9.daki oyunlar güzel ama herkes HD ve 3D istiyor :D

bulebox

Üye
şuan istedigim oyunların cogunu blackmart alpha programı ile indirdim eskiden data çekerken hata oluyordu ama gta III nova 3 gibi oyunları sorunsuz oynuyorum

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Gta 3 ne kadar boş yer istiyor?

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
605 MB Data dosyası istiyor.Bu dosyayı Wi - fi ile indirebilirsin.Ve ya foruma bakarak, başka siteden bulup indirerek o dosyayı sdcard/android/data klasörüne atarsın.O da olur. :ağlarım:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Güzel paylaşım

Üst Alt