Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel |
Sponsorlu Bağlantılar
FeC!
Üye
Bazi oyunlarin (Shadow guardian, Sacred Odyssey, Madden Nfl) datalarini cekemiyorum. Sorun bende mi acaba?
Superfan
Üye
Konu Sahibi
Madden'da bir sorun yok.Shadow Guardian bende açılmadı.Sacred'a bir bakarım.
muratonal_com
Üye
eyvallah
fullwar
Üye
Dostum eline sağlık. Hem süper bir arşiv yapmışsın hemde Mediafire'a yüklemişsin. Harikasın. Birde Plants vs. Zombies'ide vaktin olunca eklersen sevinirim. Başarılar.
maytrax
Üye
Öncelikle emegine saglık çok güzel düşünmüşsün ben yeni taniştim androıdle mükemmel oldu.TEŞEKKÜRLER
selam kardeş eline emegine saglık güzel yapmişsın teşekkürler.Ben sony xperıa ray aldım ama bu oyunları nasıl yukleyecem bilmiyorum bana anlatabilirmisin.Cevabını bekliyorum.
Kardeş tamam buldum ilk önce es file explore programi yüklemem gerekiyormuş.
bursa1616
Üye
saol dostum
comez46
Üye
eline sağlık kardeş
Nextman
Emekli Yönetici
Teşekkürler güzel paylaşım kardeşim
mooncrown_ksk
Üye
10 numara ellerine sağlık...
zalimoglu
Üye
Ellerine emeğine sağlık kardeşim sağolasın...
vanimehmetakali
Üye
Sağol kardeş...
quix55
Üye
Güzel paylaşım
BadLucian
Üye
Teşekkürler dostum çok makbule geçti...
Superfan
Üye
Konu Sahibi
Yeni paketi en kısa zamandan eklemeyi düşünüyorum.
Özel Mesajlar alıyorum.Pek ilgilenemedim.Çalışmayan oyunlar için çalışanlarını bulup tekrar ekleyecem.O yüzden çalışmayan oyunları belirtirseniz çok makbule geçer.
mertozgun
Üye
Arkadaşım 1. Paketteki pes12 yi indirdim. Motorola atrixde oyuncular gözükmüyor ve menü de dokunmatiğinde problem oluyor.
Superfan
Üye
Konu Sahibi
Bakıyorum.
sirhot06
Üye
Teşekkürler emeğine sağlık. Nokia C7 den sonra Sensation xe ve android os'nin bu oyunlarla ne kadar farklı olduğunu gördüm indiriyorum