PriZm
Üye
baya hızlanıyor.kasmaların çoğu gidiyor özellikle arabayla kaza yaptığımda çok fazla kasmıyorOyunun oynanışında gereksiz ve aşırı bir hızlanma da var mı?
baya hızlanıyor.kasmaların çoğu gidiyor özellikle arabayla kaza yaptığımda çok fazla kasmıyor
baya hızlanıyor.kasmaların çoğu gidiyor özellikle arabayla kaza yaptığımda çok fazla kasmıyor
---------- Eklendi @ 14:12:50 ---------- Yazıldı @ 14:12:11 ----------
Arc S 1100 tl mi???!?
ha birde telefonun ui hızıda artıyor.özelliklede galeri ve internet tarayıcısındaki flashlar kasmıyor.Benim sorduğum normal hız değildi.Aşırı bir hızlılık.
ne kadar cabuk ucuzladı bu telefon yaw
---------- Eklendi @ 14:19:30 ---------- Yazıldı @ 14:18:34 ----------
ha birde telefonun ui hızıda artıyor.özelliklede galeri ve internet tarayıcısındaki flashlar kasmıyor.
Sorduğum o da değildi ama () Neyse.Ali'yi kızdırmayalım.
bencede biraz daha zorlama canahmetSorduğum o da değildi ama () Neyse.Ali'yi kızdırmayalım.
benden bahsediyor
hangi Ali?
dalarız ha zorlama şansınıHımm demi?İki Ali yan yana
benden bahsediyor
dalarız ha zorlama şansını
---------- Eklendi @ 14:30:13 ---------- Yazıldı @ 14:29:55 ----------
sende katıl patronNe çok kaynatıyonuz siz yaaaaaaaaaaaaaa.
sende katıl patron
Başlığı değiştirin bence hiç alakası yok konuyla
Buyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
-1 GHz overclock edilebilir cortex a8 işlemci.Cortex a8 diğer Arm türlerinden daha performanslıdır.Örneğin S+'da kullanılan 1.4 GHzlik işlemciyi performans konusunda geçer.
-512 Mb Ram.Bazen yetersiz kalabilir(örn gta3) ancak gayet de yeterlidir.
-PowerVR sgx540 gpu(grafik işlemcisi).Adreno 205(s+,Galaxy nexus,optimus 3d) ile aynı güce sahiptir ve günümüzdeki tüm hd oyunlar için yeterlidir.
-4" süper amoled ekran.Süper amoled olduğu için gün ışığında parlasa ve şarzın çabuk bitmesine yol açsa da muhteşem görüntü kalitesi sunar.
-Android 2.3(gb) sürümü.Rom ile gerçek ics.
Benim için önemli olanlar bunlar ve yazdım.Tüm kullanıcılar da bence bunları kâle alır.
Tesekkurler hunkarim
Rica ederim.Bu arada minik Ali,gelmiyorum bir daha.Ne halin varsa gör.
sende katıl patron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?